Запознанство с непознат

• 22 525
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Вие сте виртуози...почна се от проста неприязън и страх/липса на такива,  да те заговори непознат, мина се през финансовият аспект на запознанството и ей, го на - два дни не съм влизала във форума, а то тази тема ставала все по-интересна...

# 586
  • Обран бостан ;)
Ееее, кой е казал, че животът е справедлив.💃

АПсулЮтнУ. Trollface

Докато сте млади ви искат всички, а вие искате само с един.
Като навъртите годинки искате с всички, а ви иска само един.

Сергии на амбулантни търговци... Ти какво даваш, аз какво искам, ама айде, че времето ми ценно. Нищо не работи така, когато има влюбване, тогава идеализацията е естествено следствие на това, че само за този човек мислиш, жадуваш.
Скрит текст:
Когато пък си извън това състояние можеш да му се надсмиваш (на влюбването). Защото знаеш, че те е правило зависим, или че ти е донесло мъка наред с другото. Отмъщаваш си с насмешка и снизходителност, ставаш циничен, за да се предпазиш от евентуален нов такъв период на уязвимост.
Гледаш чичо си Чарли, кефиш му се, нищо че е фантастика, защото онагледява как без чувства толкова по-лесно се живее.
- Чарли, каза ми че съм специална, но го каза и на още 3 жени!
- Казах, че си специална, скъпа, не единствена.

И решаваш да си останеш такъв за вечността или до следващото хлътване, което дойде първо.

Няма да те разберат. Просто няма как да те разберат, след като цял живот са били избиращи, а не избирани, а любовта я ползват като разменна монета.

Както БАзи каза - животът е несправелив. Wink

# 587
  • София
Като чета за колко привилегоровани ни смятат мъжете, оставам с впечатление, че повечето с радост биха станали жени, ако имаше как Joy

# 588
  • Далечният изток
Както има избиращи, така има и избирани - и мъже, и жени.
Елементарно е, не знам защо въобще трябва да се обясняват такива прости истини.

# 589
Животът е несправедлив. Към някои, БъндЕ.
Аз засега нямам оплаквания, и имам избор и съм избирана.
Късмет, съзнателни избори, начин на мислене/живот или съдба – не знам, не знам, всеки сам си преценя.

# 590
  • Обран бостан ;)
Животът е несправедлив. Към някои, БъндЕ.
Аз засега нямам оплаквания, и имам избор и съм избирана.
Късмет, съзнателни избори, начин на мислене/живот или съдба – не знам, не знам, всеки сам си преценя.

Засега Wink

# 591
Няма и да имам, защото не разчитам на мъж за себеусещане и стойност. Wink Нито на външен вид само. Постлала съм си дето се вика. Не ме мисли.

# 592
  • Обран бостан ;)
Няма и да имам, защото не разчитам на мъж за себеусещане и стойност. Wink Нито на външен вид само. Постлала съм си дето се вика. Не ме мисли.

Споко, не те мисля.

# 593
Като чета за колко привилегоровани ни смятат мъжете, оставам с впечатление, че повечето с радост биха станали жени, ако имаше как Joy

Аз пък оставам с впечатление, че егото ви и привилегиите ви (тези, от които успявате да се възползвате) са ограничени в рамките на този форум и вероятно в соц. мрежите, в които участвате. Тоест ограничени са стриктно до виртуалния ви образ.
От познанствата ми с реални жени в този възрастов диапазон имам коренно различни наблюдения. Тоест, реалния образ на жената 30-55, макар далеч да не е без самочувствие, е много по-обран, по-малко арогантен и всезнаещ, по-мек даже бих казал.
С едно изречение - реалният ви образ е за предпочитане пред виртуалния.
Кой е маска на другия, вече това си е строго индивидуално.
Моят съвет е да опитате да не прекалявате с разликата между двата. Освен ако не сте много добри актриси.

# 594
  • София
Че разбира се, че реалният ми образ е различен. Навън около мен обикновено не подскачат бройка мъже, на които им е жизнено важно да се погрижат жените да не си повярват прекалено и че имат място някъде далеч от кухнята и пералното помещение. Но предполагам това е защото и те не си казват това, което им се иска, когато не са скрити зад някой форумен никнейм Wink

# 595
  • France
Аз пък оставам с впечатление, че егото ви и привилегиите ви (тези, от които успявате да се възползвате) са ограничени в рамките на този форум и вероятно в соц. мрежите, в които участвате. Тоест ограничени са стриктно до виртуалния ви образ.
Чудя се кои ли са тези привилегии, които следват форумния ми образ? Thinking
Ако може някоя добра душа да ми подскаже.
Цитат
От познанствата ми с реални жени в този възрастов диапазон имам коренно различни наблюдения. Тоест, реалния образ на жената 30-55, макар далеч да не е без самочувствие, е много по-обран, по-малко арогантен и всезнаещ, по-мек даже бих казал.
...
Уау, как сложи 25 години в една житейска скоба?! И най-гледащият през пръсти статистик би се изчервил пред такава смелост Simple Smile

За останалото, нормално е в реала да се заобикаляме от хора, които ни приличат. По темперамент, по култура, по доходи дори... и естествено, че общуването е по-лесно и приятно. Което не пречи и с някои потребителки да се радвам, че делим едно форумно пространство. Simple Smile

# 596
Грам не ми пука дали се припокривам с образи.
Доброто възпитание скрива много неща.
Истинският образ е за избраните близки.

# 597
Добрата душа винаги е на линия, когато я потърсят.
Ето една примерна привилегия:
Да преследваш и мориш добри души, както мащехата на Снежанка уморила баща ѝ.
Слава богу, само във виртуалния свят. Или приказния.
Този, с огледалцето, което не отговаря (вече?) както ви се иска?

# 598
  • София
Коя добра душа сме уморили, нека си каже Joy Да вадя ли уиджата?

# 599
Уж не е наш празник, а що душкодобродушковци извади на показ този хелоуин Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт