Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 978
  • 84
  •   2
Отговори
# 60
Когато посрещам мъжа ми след 12-часова смяна и му се радвам преди да си свали работните обувки, след това е командирован да си мие краката в банята 😃

# 61
На работа всички сме със safety обувки и след смяна в съблекалнята е страшно положението. Решила съм проблема като на бегом отивам и първа се преобувам за да избегна "ароматите".

# 62
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите? - в студентските години се налагаше обувките да се остават на терасата, иначе ако останат в коридора, то се усещаше и в стаята хахаха

# 63
Не е забавно, имах случка в която изпитах неудобство от миризмата на краката на наш гост. Малкия беше на 3 години и ни посетиха случайно роднини.  Тъй като изключително много държа на личната хигиена и уча децата на това да се мият редовно, малкия ме накара да потъна в дън земя. Седнали сме на масата, а той изкача със сапунче и кърпа от банята и казва" Чичо краката ти миришат, ето ти сапун. Иди и се измии, краката се мият всеки ден!"  Разбира се не сърдя на детето, но ситуацията беше доста неприятна, гостите се разбързаха изведнъж и си тръгнаха. Така, че определено не е забавно.

# 64
получавам миризливи крака от някои обувки. един път на гости не ми се събуваше. веднага сложих пантофи да не се усеща толкова миризмата

# 65
На малкия ми син краката му миришат. Странното е, че го усещам, въпреки слабото си обоняние 😳

# 66
  • При децата ми
Не е съвсем забавно, но понякога, когато съм със стелки усещам леко миризливи крака. На децата също краката понякога миришат от маратонките.

# 67
Случвало ми се е само веднъж и то с някакви обувки от много кофти материя. Неприятно беше.

# 68
  • Плевен
Случи ми се веднъж на една седмична екскурзия в чужбина с автобус. Бях си купила някакви евтини (т. нар. за еднокртна употреба) китайски маратонки, които ми изглеждаха удобни и практични за няколкодневен и в същото време целодневен "тормоз" от моя страна  за десетки километри изминати пеш на ден в обилколки по различни релефи и настилки при посещението на различни туристически обекти и шопинг турове. Уви, голяма грешка беше. Още на третия, четвъртия ден някъде, след стабилен преход с тях през деня и прилична жега, като се качихме в автобуса да ни върне до хотела, реших да си дам малко почивка на ходилата и си събух маратонките под седалката. По-нататък е риторичен въпроса какво се случи в автобуса. Rage  ...... Такова въртене на глави напред, назад, настрани, нагоре, надолу от съескурзиантите и съпътниците ми нямаше при нито един от забележителните туристически обекти които посетихме, като това "изследване"  от къде е аджеба този "аромат".Scream

# 69
Веднъж след работа вкъщи се събу и след малко детето му казва: на тати краката миришат гадничо 😂

# 70
В офиса се случва често, но то не е смешно. Grinning

# 71
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
Ох, случвало се е по-често, отколкото съм искала, особено на места, където трябва да се събуеш.

# 72
  • Пловдив
Не е много забавен този проблем, особено ако се случи изненадващо да трябва да събуеш обувките си. Започнах да предпочитам затворени обувки дори през лятото, за да мога да ги нося с памучни чорапи и да минимизирам ароматите. Освен това отдавна се отказах от дамските чорапи тип чорапогащник - с тях са убийствени мирисът и изпотяването...

# 73
След цял ден училище, физическо и спорт, когато синът ми си събуе маратонките, малката му сестричка бяга и се крие в стаята, че на батко краката му "ухаят".

# 74
По време на една екскурзия ми се е случвало след дълго пътуване и след това обикаляне в края на деня да търся място къде да оставя мараконките в хотелската стая, така че да не ни миришат цяла нощ.

Общи условия

Активация на акаунт