Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 1 075
  • 87
  •   1
Отговори
# 75
Преди време краката ми миришеха неприятно, установих, че е от обувки от изкуствена кожа и оттогава гледам да купувам само обувки от естествени и дишащи материали.

# 76
Още в ранна възраст се разбра, че моите крака се изпотяват от изкуствени материи и коби на чорапи и обувки , беше си проблем и ми създаваше дискомфорт и притеснения. Използвам спрейове, кремове и естествени материи, обувки и стелки от ест. кожа. Ще се радвам да изпробвам Stinknot.

# 77
  • София
Забелязах, че и моите крака се вмирисват, когато са обути в обувки от изкуствен материал. Хич не ми е забавно.Sad

# 78
ММ си купи наскоро евтини обувки за работа. След няколко дни носене положението беше мнооого кофти. Направо ги изхвърлихме. Забавно беше като си дойде и се събуе, тактично го подканях да влезе в банята, а тях изнасях навън. 🫣

# 79
  • София
То не е хич забавно, но и двете ми момчета тренират футбол и след мач в колата на раво не може да се диша.

# 80
  • София
След дълъг горещ ден с маратонки

# 81
  • in Wonderland
Да, не е забавно, много е неприятно когато се събуеш и се разнася ароматът на спарено.

# 82
На мен въобще не ми е забавно ,когато вечер ММ си събуе работните обувки

# 83
Случва се да ми замиришат краката, когато обувките са от изкуствен материал.

# 84
Случвало се е да дойде някой на гости и да понамирисват обувките.Беше неудобно и неприятно.

# 85
  • Варна
На една бивша работа, нямахме особено добри условия за асфалтиран път, та се налагаше да ходя с кецове почти всеки ден, та не е като да не ми спарваха граката и съответно да не се усещаше и аромат.

Това е като спомен, който се сещам.

# 86
Нашето куче много обича на моя мъж чорапите. Той ги хвърля в пералнята а тя ги вади от там и настава луда игра. Подхвърля ги из целия апартамент и ги крие на скришни места.

# 87
Служебните обувки на мъжа ми предразполагат към изпотяване и миризми. Тактично се събува на стълбите, когато се прибира. Няма нищо забавно в това, просто част от ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт