Бързи здравословни въпроси и отговори – 54

• 27 570
  • 770
  •   2
Отговори
# 690
На каква възраст си, miamim? Че в един момент това е свързано с един преход и е напълно възможно да се получи...

# 691
  • София
47. Възможно ли е екстрасистолите да са от меното? Цикълът ми много се разбута, от около година и половина - две закъснява, прескача често по месец....

# 692
Ти иди на кардиолог, той да прецени. Възможно е, да. От много фактори е възможно да са. Преумора, недостатъчно сън, стрес, стомашни проблеми.

# 693
  • София
Благодаря на всички Flowers Hibiscus
Следващата седмица ще отида на кардиолог.

# 694
Здравейте!
На 39години съм,като този месец цикълът ми идва за втори път 🙄...За първи път ми се случва това,скоро правих хормонални изследвания(на 2ия ден от кървенето,както си трябва) ,защото след второто раждане (преди 4ри години),от единия цикъл до другия имах само около 20 дни...

Та,каква може да е причината ?

# 695
Здравейте,
Някой има ли мнения за този продукт за стави ( колаген + хиалуронова киселина )

Препоръчаха ни го от една ортопедична клиника ,като изключително добър ,на фирмата Валентис !!!

И ако някой е пил колаген ,от който да е доволен,нека ми каже !

# 696
  • Варна
Здравейте. Някой дали знае колко време може да се приема пробиотика Прокомбо. Докато го приемам виждам положителен ефект, но не знам дали мога да използвам повече от една опаковка?

# 697
Мисля, че може. Аз купувам различни пробиотици, на различни марки в опаковки по 60-90 + таблетки, ако беше вредно защо ще продават такива количества наведнъж? Би трябвало в листовката да пише все пак употребата.

# 698
  • София
Здравейте. Някой дали знае колко време може да се приема пробиотика Прокомбо. Докато го приемам виждам положителен ефект, но не знам дали мога да използвам повече от една опаковка?
Аз вече приемам 2 години само с няколко месеца почивка

# 699

Какви положителни ефекти виждаш?

Иначе, пробиотик може да се пие продължително и непрекъснато, не е проблем.

# 700
Здравейте, имам пожълтяване на пръстите на едната ръка, без други симптоми. Беше ми се получило отново преди месец, пак на същата ръка и за два дни се оправи. Имате ли идея на какво се дължи? Приемам таблетки куркума от няколко месеца - може ли да е от тях?

# 701
Слабо оросяване ми се струва да е. Куркумата не би трябвало да обезцветява. Знам, че яденето на домати може да предизвика леко пожълтяване, но говорим за килограми на ден, ако се яде.

# 702
Чудих се дали не е нещо от черния дроб, но октомври пусках пакет изследвания - билирубин, асат, алат и всичко беше в норми. А и досега не съм имала проблеми с това

# 703
Пожълтяване какво означава? Малко така... гадаем какво ви е точно. Нещо такова ли имате предвид?
Скрит текст:

# 704
Мисля, че при проблем с черния дроб се пожълтява изцяло, т.е. кожата придобива жълт отенък, бялото на очите също пожълтява. Ако е като на снимката и се задържи, консултация с кардиолог.

Общи условия

Активация на акаунт