❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 7 105
  • 299
  •   3
Отговори
# 210
Не мисля, че една чаша кафе има 200 мг.
По-скоро е 100-тина, дори да е еспресо.

# 211
И с трите бременности ми се гадеше ужасно от кафето, но до към петия месец, след това си пиех по едно кафе с много мляко. И сега така, в началото не можех даже и да помисля за кафе, но вече си пия по едно кафе на ден с повечко мляко.

# 212
Lilly_TeaRose, с мен беше същото. Добавям, че си купувам кафе на зърна и си тегля около 4-5 грама зърна на канарчето, смилам си ги и така съм приела има няма 50-60мг кофеин и съм си начесала крастата за кафе. Но въпреки всичко го правя рядко, както бяха казали по-нагоре и аз бях спряла кафето още като правехме опити понеже не се препоръчва особено заради диуретичния ефект. На една чаша кафе се препоръчва да с е консумират допълнително 2 чаши вода.

# 213
Аз спрях кафето към 24 г.с., заради контракции и скъсена шийка. Установих, че без кафе намаляха доста стяганията. Първите дни бяха с ужасно главоболие. Сега ми се пие от време на време, но ще издържа до раждането без.

# 214
+1 за стяганията. В началото на бременността бях с кървене и отлепване и правех контракции и бях чела, че кафето не се препоръчва в такива ситуации. Сега имам стягания само в по-натоварени дни с повече активност.

# 215
Да, точно това писах и аз по-рано. Заради това спрях кафето, с него имах повече стягания и контракции, така че внимавайте особено последните седмици.

# 216
Мернах, че някой беше говорил за магнезиев гел. Ефект има ли?
Аз от три дни имам ужасни остри болки в таза при движение 🤐 Движенията ми са като на възрастна жена и търся някакво, дори и минимално, облекчение. Пробвах с повече почивка и с повече движение- все същата история. Пишат че било нормално, ама още 3 месеца така?

# 217
Аз съм с болки в таза още от 15г.с.
Възползвам се максимално от мъжа ми, всяка вечер масаж, особенно на опашката, страшно облекчава.
Направо вече свикнах с тази болка и вече го приемам за норма. Тазовите ми кости така скрибуцат сякаш са стари несмазани панти на врата, хаха

Мернах, че някой беше говорил за магнезиев гел. Ефект има ли?
Аз от три дни имам ужасни остри болки в таза при движение 🤐 Движенията ми са като на възрастна жена и търся някакво, дори и минимално, облекчение. Пробвах с повече почивка и с повече движение- все същата история. Пишат че било нормално, ама още 3 месеца така?

# 218
Дааа и аз съм с такива болки от няколко дни, ужасно е, нито като почивам, нито като се движа се облекчават. Замислям се и аз за магнезиев гел.
При мен стяганията не се влияят от кафето, иначе и аз щях да го спра.

# 219
Аз го взех гела днес, ще докладвам тези дни дали има раздвижване 🥲

# 220
Здравейте, момичета, на някоя с отрицателен резус фактор вече поставиха ли и Резонатив?

Също така от къде пазарувате хубави бодита?

# 221
Аз съм с отрицателен. Утре ми предстои второто изследване за антитела и АГ каза, че ако резултатът е отрицателен ще поставим инжекция.
Бодита има много хубава /поне на допир/ материя в Пепко. Взех 3бр за 8лв. Не бих дала повече пари за нещо, което ще се носи максимум 1 месец.

# 222
Взех бебешки бодита от Косара.

# 223
Тези от Гейт шоп, за които бях писала, също са много хубави като материя и цената е нормална.
Не съм ги прала още и не знам дали ще се свият.

# 224
Тези от Гейт шоп, за които бях писала, също са много хубави като материя и цената е нормална.
Не съм ги прала още и не знам дали ще се свият.
Може ли като ги изпереш да дадеш инфо 🤗

Общи условия

Активация на акаунт