🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 297
  • 598
  •   1
Отговори
# 120
Британското шоу, което се излъчва сега, се казва Celebrity Traitors и затова не се открива по сайтовете като сезон 4 на The Traitors UK. Изгледах излезлите четири епизода - страхотен английски хумор и самоирония и супер попадения за предатели. Засега действат като съюзници и правят много добра игра. Нашите участници ми изглеждат като недодялани байганьовци на този фон.

# 121
Ами те са недодялани байганювци.
Не съм чул американските сезони да се считат за най-доброто, даже имат много критика именно заради участниците, така че подобни версии у нас бих пропуснал. Евентуално става за онлайн предаване, не за национален ефир.

Някъде ми се мерна видео с Къци Вапцаров и се присетих, че той би бил чудесно попадение за предател, ако не го изгонят превантивно.

# 122
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нашите участници ми изглеждат като недодялани байганьовци на този фон.

Smiley Smiley

Аз си пуснах Франция С5,успях с 2 епизода. Няма как да не правя съпоставка с нашите участници.
Французите играят с лекота и хумор. Няма озлобение или сортирани на групички,които са се договорили предварително. Тези хора наистина се забавляват,ви казвам.
Гласуват се аргументирано и възпитано. Казват,каквото имат да казват и не влизат в драми.
Няма лични обиди,храчки и сочене на пръсти.
Нищо общо с балканската култура.

# 123
Довечера ще гледаме Неве в Маските падат.

В това блиц стори тя отговаря - "Лошо решение, лошо стечение на мислите ми и ужасна грешка, която ако сега трябва да се върна на масата бих хоправила."

# 124
Браво!  Казала е самата истина.

# 125
[/iХаресвам Неве, независимо от грешката с Гъмов, като цяло предложи по-добра игра от Бачорски. Идеята е предатели да играят заедно поне за известен период. Нито Невена, нито Жоро щяха да си тръгнат толкова рано без подмолната игра на Бачорски. Която си обяснявам с комплекси и желание за главна роля. И мисля, че затова изгони Гъмов, човек с харизма и определено много харесван като присъствие от останалите, особено от Владо. Останаха или хора които познава преди играта, или хора които той смята за безопасни 😉. Много се надявам да греши.

# 126
  • Stockholm
Довечера ще гледаме Неве в Маските падат.

В това блиц стори тя отговаря - "Лошо решение, лошо стечение на мислите ми и ужасна грешка, която ако сега трябва да се върна на масата бих хоправила."

Срам я е да каже истината. Според мен се подведе с ръкостискането с Бачо, много наивно смятайки, че ще я пази и по тази причина беше лоялна с него да гласува срещу Гъмов,  като него и неговото желание.

# 127
Неве не гласува срещу Гъмов, а даде празен глас за Мирела и така Гъмов имаше повече гласове от Анна-Мария и си отиде. Според мен изобщо не пресметна гласовете и си мислеше, че АМ ще замине, а не искаше сама да я изгони.

# 128
Неве не гласува срещу Гъмов, а даде празен глас за Мирела и така Гъмов имаше повече гласове от Анна-Мария и си отиде. Според мен изобщо не пресметна гласовете и си мислеше, че АМ ще замине, а не искаше сама да я изгони.
И аз си мисля, че точно това стана. Тя нямаше никаква сметка Гъмов да си тръгне, защото той имаше влияние и ѝ пазеше гърба.

# 129
  • София
Да, категорично смятам, че когато се съберат най-добрите ще е и най-интересно.
Справка реалният спорт, където всички чакат и най-много гледат само най-добрите на най-големите форуми.
Американските Сървайвър Ол старс сезони (под всякаква шапка) са също показател за същото. Най-великите сезони са именно тези. И с много висок рейтинг.
И ще е чудесен социален експеримент, където ще се види, че дори и звезда и лидер може да стане жертва или аутсайдер, когато около него има подобни или дори по-опасни хищници. По един естествен подбор пак ще има лидери и аутсайдери, но самата игра ще е на друго ниво.

Прогнози и симпатии

за Епизод 7

Антон ще е убит.
Даяна взета като Предател за жертвено агне.
На Кръглата маса ще е мазаляк. Потенциално трима човека ще са под обстрел: Владо Николов, Ева и Анна-Мария. Нямам идея кой ще е отстрелян. Съжалявам, но при толкова много неизвестни (ултиматум и убийство) няма как да дам реална прогноза. Но един от тримата ще е пътник. Евентуално допускам и изненада и някой измежду Тино и Йордан да бъде прогонен, но поне малко щеше да ни е загатнато, така че не вярвам.

+/-

++
Нямам

+
Бачорски, Коджабашев, Глория и Мирела
Бачорски обаче ми е съвсем малко над останалите на плюса. Оценявам играта му. Реално мъкне целия сезон на плещите си. Другите да не се сърдят, никой не им е виновен, че са слепи или пасивни.

=/+
Тино, Йордан, Мая, Ева, Анна-Мария и Оля (едно място надолу за Оля)

=
Петканов, Владо Николов и Венци Венц

=/-
Даяна и Антон

Чист минус нямам.

Генерални прогнози
Буквално нищо не дават от Коджабашев. Колкото и да го харесвам явно не е интересен за сюжета и някъде по пътя си е отпаднал тихичко, каквото е и участието му. Така че го махам от листа ми за главните претенденти (докато не си го върне обратно с нещо).

Топ 5:
Венци Венц, Глория, Мирела, Дани Петканов и Оля
Тук Мирела измести Жорката след онзи разговор с Владо Николов, в който Владо каза, че Мирела заслужавала финал.
Тук виждам един Предател, който побеждава (Оля / Петканов) или двама/трима Праведни. Просто няма как да знам кога ще искат да спрат.
Но си оставам на мнението, че този сезон Праведни ще спечелят.

Относно онова счупване на играта.
Ами ето ви един сценарий. Бачорски стига финала и там популистки се разкрива сам пред всички. Взел е всичко от играта, не бил за крайната победа, тези финалисти били достойни победители (бла бла) и така реално финалната част се обезсмисля. Печелят останалите в играта Праведни. Твърде късно е за нов Предател, а и мисля, че никъде по света не е имало подобно нещо.

# 130
  • Другата България
С предварителните уговорки с хората, които си изредил за финал този вариант вече го проиграхме.
И други го вярват, аз лично не.

# 131
  • София

Относно онова счупване на играта.
Ами ето ви един сценарий. Бачорски стига финала и там популистки се разкрива сам пред всички. Взел е всичко от играта, не бил за крайната победа, тези финалисти били достойни победители (бла бла) и така реално финалната част се обезсмисля. Печелят останалите в играта Праведни. Твърде късно е за нов Предател, а и мисля, че никъде по света не е имало подобно нещо.
Точно това мисля, че ще стане. Бачорски играе за публиката, не за парите и е страшен популист, да не кажа циркаджия. Според мен той иска да добута определени хора ( не знам още дали най-близките му или ще се преориентира към "най-достойните") от праведните до финал и церемониално ще се разкрие, за да вземат те парите и той да се покаже като щедър благодетел.

# 132
  • Stockholm

А според мен отлично може да брои. Индиректно празният ѝ глас изхвърли Гъмов, съвсем осъзнато, за да бъде лоялна на Бачо.

# 133
  • София
Счупването на играта не казаха ли, че било станало на 8-ия ден? Сега във вторник е 7-и епизод, т.е трябва да го очакваме или тогава, или по-следващата седмица.

# 134
Нашите предатели набързо се самоизядоха. Типична българска черта. Нито един не беше открит от праведните. Явно капацитетът на праведните е толкова, но мисля, че принадлежността към групата и личните симпатии са по-важни от обективността.

Общи условия

Активация на акаунт