Обича ли ме изобщо?

• 3 892
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На 19 годишните интернет и социалните мрежи не са им като на нас. Тя си усеща, че я крие и там се прави на свободен, иначе щеше да знае, че не ги ползва или не поства лични неща.

# 31
  • София
Ние пък сме на по 51 и 53. Заедно сме от 33 години, че и 5 деца имаме, а никъде в социалните не сме си заявявали връзката, отношенията или нещо друго. Даже социални мрежи нямаме. Аз ползвам един профил с цветенца и котенца, за да имам достъп до ресурси, които искат регистрация и толкова.
Подаръците зависят до една поне възраст и от възможностите на родителите. Ако девойката очаква парфюми, букети, екскурзии и т.н., а младежът е студент на издръжка на техните, тегава работа.
За останалите отношения така и не поясни, но надали я крие, щом познава всичките му приятели. Как иначе я е запознал? Ако беше само за секс, тези приятели в леглото ли са дошли да се запознаят?

# 32
  • София
Ние пък сме на по 51 и 53. Заедно сме от 33 години, че и 5 деца имаме, а никъде в социалните не сме си заявявали връзката, отношенията или нещо друго. Даже социални мрежи нямаме. Аз ползвам един профил с цветенца и котенца, за да имам достъп до ресурси, които искат регистрация и толкова.
Подаръците зависят до една поне възраст и от възможностите на родителите. Ако девойката очаква парфюми, букети, екскурзии и т.н., а младежът е студент на издръжка на техните, тегава работа.
За останалите отношения така и не поясни, но надали я крие, щом познава всичките му приятели. Как иначе я е запознал?
Нали това ти казвам, вие сте над 50, при тези на 19 не е същото със социалните мрежи. И той може да не я крие от приятелите си, но я крие от други мадами, с които ще си чати свободен. Например.  Едно е като пише на някоя и на всички снимки в Инстаграм е сам, друго ако има снимки с гадже. Светът е различен, трябва да се приеме това.

# 33
Използва я 100% само за секс, защото му е удобна.
Може и трябва да очаква подаръци. Има парфюми и за по 10 лева, цветя може да набере от село,  градинка, от голям супермаркет и цветарски магазини, не е нужно да са 100 рози.
Нещо дребно може да и вземе винаги, има промоции за всичко, включително и за сувенири, аксесоари и други дребни подаръчета. За екскурзии има достъпни евтини хотели, за три-четири месеца може да отдели 100ина лева за нощувка, 100ина за бюджетни обяд и вечеря и да си изкарат незабравимо.
И социалните мрежи за хората15-25г. са особено важни. Те са там постоянно, гледат, споделят, комуникират, уговарят се, показват се, заявяват се.

# 34
  • София
Ние обаче имаме и деца, а тези деца пък съвсем не си развяват инфо по социалните мрежи.
Нито децата ни, нито приятелите им го правят. Споделят за пътувания, интересни места и т.н., а не за гаджета и дали са обвързани.
Даже точно хората на възрастта на авторката повече държат на анонимността си от нас, освен някои с амбиция да се правят на инфлуенсъри.

На 19 е нормално да се използват взаимно за секс.
А на нейно място много други биха се обидили на боклучета и евтинийки. Дори за подаряващия са обидни парфюмчета за 10 лв и подобни. И ако я заведе в евтин хотел, това как може да се тълкува?

# 35
По-добре ще се тълкува от вечното "кафе с райбер", че да не се охарчи въобще.
Със сигурност ще го оцени като до сега й е подарил един единствен подарък защото на толкова я оценява.
И да вярно е, че на 19 се ползват за секс ако и двамата го искат.
Тук авторката не иска да я ползват за секс.

# 36
  • София
Ние обаче имаме и деца, а тези деца пък съвсем не си развяват инфо по социалните мрежи.
Нито децата ни, нито приятелите им го правят. Споделят за пътувания, интересни места и т.н., а не за гаджета и дали са обвързани.
Даже точно хората на възрастта на авторката повече държат на анонимността си от нас, освен някои с амбиция да се правят на инфлуенсъри.
Пак казвам, грешка е човек да съди по себе си. Явно случаят на авторката не е такъв, иначе нямаше да и прави впечатление.
Моят син също почти никога не поства нищо по социалните мрежи, но той е изключение. Много хора на неговата възраст живеят в Инстаграм и Тик-ток, гледат кой кого следа, кой с кого е на едно и също място, или на една и съща снимка. Това, че аз и ти, и децата ни няма да си пуснем гаджето в мрежите не значи, че мнозинството не го правят.

# 37
  • София
Точно това имам предвид, Бояна.
Авторката е тази, която съди по себе си.
Явно с момчето нямат еднакви разбирания и не си подхождат.
Тя така и не поясни как разбира подаръците и вниманието.

Ариел, много млади хора биха се обидили от кофти подаръци и ще предпочетат да съдят по отношението, не по социални мрежи и евтини прахосъбирачки.
Зависи от средата.

# 38
  • София
Точно това имам предвид, Бояна.
Авторката е тази, която съди по себе си.
Явно с момчето нямат еднакви разбирания и не си подхождат.
Тя така и не поясни как разбира подаръците и вниманието.

По нищо не виждам да не са с еднакви разбирания. Просто той я крие и използва, иначе щеше или да отказва подаръците, или да отвръща с подаръци. Същото и за социалните мрежи. Човек, който не си изтипосва личния живот в интернет няма да допусне някой да го обяви там като гадже. Ето тук да дам пример със себе си – буквално работя в социалните мрежи и няма никакъв шанс някой да ме снима, тагне или да се пише обвързан с мен без да се съглася, или ако изобщо иска да си общуваме в бъдеще. Всички го знаят и се съобразяват.
Няма начин и някоя девойка да залива синът ми с подаръци и той да ги приема. Това са различни разбирания. Разказаното тук е тя хлътнала, а на него му удобно, докато не изпадне нещо по-добро.

# 39
Момичето не каза, че търси скъпи и луксозни подаръци, а отношение, любов и внимание. Което не е въпрос на стойност, а на жестове.
На нея и е направило впечатление, че той проявява интерес само когато иска секс. Също така и прави впечатление, че той сякаш се срамува от нея. Което явно означава, че не е впечатлен от нея, не е влюбен, не се гордее с избора си на приятелка или се опитва да изглежда необвързан.
Просто нека момичето да си изаясни ситуацията, за да не страда. При нея има някакви отношения и секс, но няма взаимна любов.

# 40
  • София
Бояна, той я е запознал с всичките си приятели според нея. Да, може да я крие от леля си от Варна или от стринка си от Мюнхен,с които общува само в СМ, но и ме е длъжен да я обявява там. Пък лелята и стринката надали имат общи СМ с момичето, че да видят нейния профил. Ъ.е. дори и не я крие, просто не се хвали на всички.

За подаръците бих коментирала след като тя уточни какво подарява и какво очаква насреща.
И как точно общуват? Какво ѝ липсва в общуването?  Здрасти, секс, чао или нещо друго. Той може да ѝ обръща внимание, но тя да иска да го изразява различно, обаче хората имаме различна емоционалност и различно я демонстрираме.
Може да очаква да се виждат всеки ден с часове, а той да учи и/или работи. Може да очаква километрични чатове, а той да не е по писането.
Нека поясни, иначе е плюене на гаджето по картинка.

# 41
Пак вмъквам 5те езика на любовта и кой как я разбира Simple Smile Важно е да се напаснат двама души, иначе винаги някой е ощетен, защото има очакването отсрещната страна да е като него и да има същите разбирания и същия език на любовта Simple Smile

# 42
Темата с подаръците като доказателство за любов малко нещо не я разбирам. Защо подаръци, какви подаръци, с каква цел? Изобщо не мога да си представя - момче отива на среща с гаджето, и то го посреща с "Какъв подарък ми носиш" Rolling Eyes Това само в индийски рийлчета съм го виждала, там момите си мерят златата и диамантите от гаджетата, а "бедната" хапе устни от яд, че нейното гадже и е подарило само ново сари, и после го замеря с чехъл, че не е на нивото на останалите гаджета Smiley

И после - що мъжете се оплакват от жени-материалистки - ми то цвете, пък подарък, после вечеря, после такси (или  гориво за колата) - не е ли малко вповече?
Жестовете на добро възпитание и сериозни намерения могат да бъдат много по-различни от "подарък".
Аз отивам дори по-далеч - ако са се запознали през март, примерно, а единия има рожден ден през април - пак няма смисъл от някакъв уау- подарък, нещо дребно и символично е напълно достатъчно. Подаръците без повод са излишно "слагане" и търсене на ответност.

По темата - момчето сигурно е напълно нормален 23-24 годишен младеж, никак не бих го охарактеризирала като такъв или онакъв, само защото не отговаря на точките от списъка на 19 годишна мома, която го е подпукала с очаквания. На никой мъж не му идва отвътре да си афишира връзката и да се перчи по социалките, 99% от статусите "обвързан" и общите снимки са по идея и натиск на момичетата (жените).

# 43
  • София
Бояна, той я е запознал с всичките си приятели според нея. Да, може да я крие от леля си от Варна или от стринка си от Мюнхен,с които общува само в СМ, но и ме е длъжен да я обявява там. Пък лелята и стринката надали имат общи СМ с момичето, че да видят нейния профил. Ъ.е. дори и не я крие, просто не се хвали на всички.

Нищо общо няма стринката. Вече ти казах, в мрежите изглежда необвързан и ще си чати с други. Например.

# 44

Нищо общо няма стринката. Вече ти казах, в мрежите изглежда необвързан и ще си чати с други. Например.

Именно, нещо което тя не може да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт