Той иска да играе ролята на мъж, обаче от толкова анализиране и опити да е "максимално интелигентен", жена му трябва да звъни на чичо си да и оправи шкафа (ли беше?).
На семейството на жената им е ясно, че делегират ли ремонта на лирическия герой, то и 5 години няма да им стигне да го завършат. Просто защото някои неща изискват действия, не само думи. Пък аз виждам, че автора на думи не е пестелив, но до действия не стига

Склонна съм да вярвам, че жена му е под силното влияние на майка си. Има такива хора с по-доминантни родители, които не могат да се еманципират лесно от тях. Но, за жалост, аз виждам по-голям проблем в манталитета на автора - не само сексист, но и с чувство за превъзходство и един тон комплекси за избиване. С най-добри чувства му пожелавам някой ден да събере кураж и да работи с професионалист над себе си. Вероятно ще го направи по-щастлив и ще се чувства по-добре в кожата си.
Ако ролите бяха обърнати и "жена" беше подкарала потребителите с вие мъжете сте такива и такива, досега да е направена на кайма от жените и темата да е заключена на трета страница.