Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 26 385
  • 1 549
  •   11
Отговори
# 1 545
Авторът сам се бута навсякъде с портмонето и според мен не е случайно, че са му отрязали напъните да плаща плочки и ремонти на тъй омразния апартамент на съпругата. Видяли си, че неговата "щедрост" си има съвсем реална цена.

Изобщо не е случайно. Поне с детайлите от днес вече започнахме да си обясняваме някои от предходните събития в историята, беше ми терсене когато не връзваха нещата.

# 1 546
Прочетох поредният чаршаф на автора.
Правилно ли разбирам, че й е правил "шит тестове", за да я види как ще реагира?
Правилно ли разбирам, че не е можел да си прави сметка с парите (харчил е неразумно и за глупости, което може да е помогнало за решението на тъща му да купи апартамент на дъщеря си точно преди сватбата)?

# 1 547
Янтра, то цялата сватба е изгъзица. Куверт 100 човека х 80 лв куверт = 8000. Отделно имаш диджей, фотограф и видеограф, рокля, костюм, обувки, грим, прическа, бижута, подаръци за гостите, торта, украса и кво ли не още - общо около 12000. Тук не броим, ако ще се осигурява спане на гостите, разни певици, фойерверки, танцьори и тн. Само музика, ядене и пиене. 20000 лв са без изгъзици и са средно по 200 лв на глава. Това означава, че всяко 4-членно семейство трябва да остави по 800 лв., за да се нулира.

Според Гугъл сватбите излизат между 20000 и 50000, тъй че определено съм била много постна и обрана. Понеже съм обикаляла и за костюми, облеклото на мъжа е една хилядна от цената на останалите неща и в сравнение с разходите по булката и изобщо не е фактор.

# 1 548
  • София
Не знам откога не сте били на сватба, ама само видео и фото гони 10 хилки.
Кувертите бяха скъпото.

# 1 549
Ами аз написах колко струва кувертът на моите приятели, защото куверт, фото, видео, рокля и костюм знам с точност. Украса, диджей предполагам ориентировъчно. Кувертът излезе под 40 % от цялата сума за сватба.

Общи условия

Активация на акаунт