Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 17 916
  • 930
  •   1
Отговори
# 705
След като разказах всичко подробно на приятели и семейство, помагат. Мислих си да ходя на психолог малко, за затвърждаване. Кракът е стъпил само при изпълнение на моя ултиматум, което няма да стане най-вероятно. Вече мисля за бъдещето - да знам за какви червени флагове да следя. Получих компресиран опит за дълго време, в много по-малко.
Едит: Записах си час за психолог за утре, аз си го мислих тези дни.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 13:11 от actual

# 706
Само не разбрах тъщата с каква цел ти е звъняла. Да те уведоми, че дъщерята реве, да те критикува, или да ти се моли.
Ще се оправиш, трябва време. Няма да се върне жена ти в град 1, а сега пък апартаментът ти нито топъл, нито ремонтиран 🙂.
Причини да искаш.

# 707
Не, не тъщата. Бабата на въпросното момиче. На баща ѝ майката. Тъщата вече я бях отрязал, то вече всички ги отрязах.

# 708
Аха. Тъщата и тя ли ще се развежда с тебе по взаимно съгласие 🙂.
Солидарно сърдита и тя.

# 709
  • Пловдив
Цитат
Тя чака нещо да кривна и да изригне. Ако не си измия чашата дето съм пил на обяд, която съм я планирал да я измия след работа, идва и почва да се кара. Еййййййййййй!!!!!!!!!!!!!!!!

На плакат и в средата на хола. Има много жени//мъже , който се осъзнават ,че проблемите са в тях и взимат необходимите мерки ,  някой успяват , други не. Но за теб............предстои тежък път , чисто емоционално , чисто докато ти се наместят чакрите , момента на абситенцията , въпросите дали не е трябвало да опиташ още веднъж ........ама има живот и след това и то много хубав. Само да оцелееш дотогава.

# 710
  • Куциндрел
Не изчетох словоизлиянието. Стана ли дума с какво ще го убива?

# 711
И аз не успях да изчета докрай, но от каквото изчетох - в крайна сметка тя е сложила край, не ти, както се разбра в началото.

По-късно звънна, директно изнервена. Боклук, куче, умри, ще те прилкюча, ще те вкарам в гроба, ще те убия. ИСКАМ РАЗВОД. Аз: ДОБРЕ, след което затворих и прекратих комуникацията.
----- WHAT THE ACTUAL F***??????

Ти ми изглеждаш разколебан, щом си дал и ултиматум за събиране. Дано не се поддадеш пак да ходиш при нея.

# 712
В една връзка усилия не би трябвало да се полагат, от който и да е. Естествено би трябвало да се случват нещата, без да се мисли това сега компромис ли е, не е ли...И разни там планове, да се променял човекът до тебе, разни стратегии. Предполага се, че това не е трудов или бизнес договор, ами лични близки отношения.

# 713
И аз не успях да изчета докрай, но от каквото изчетох - в крайна сметка тя е сложила край, не ти, както се разбра в началото.
...
Ти ми изглеждаш разколебан, щом си дал и ултиматум за събиране. Дано не се поддадеш пак да ходиш при нея.
Тя сега търси контакт с мен през познати. 10 пъти ми беше казвала "искам развод" преди това. Ето - сега ще го получи, най-накрая.
В една връзка усилия не би трябвало да се полагат, от който и да е. Естествено би трябвало да се случват нещата, без да се мисли това сега компромис ли е, не е ли...И разни там планове, да се променял човекът до тебе, разни стратегии. Предполага се, че това не е трудов или бизнес договор, ами лични близки отношения.
Не може с един човек да създадеш един план и очаквания, а после да правиш друго. Както и да си измислиш да го наречеш. Явно първото е да налапам въдицата, пък после да съм даденост и да се прави каквото иска. Е, не!

# 714
Не може с един човек да създадеш един план и очаквания, а после да правиш друго. Както и да си измислиш да го наречеш. Явно първото е да налапам въдицата, пък после да съм даденост и да се прави каквото иска. Е, не!
[/quote]

Е това казвам. Започне ли се с усилията смисъл няма. И няма лошо да се налапа въдица, ако стръвта си струва и не се чувстваш жертва.

# 715
Авторе, достатъчно компромиси си направил. Да не кажа, че да се преместиш в друг град и да те заврат зет, си е направо жертва. Но поне си го направил с чисти намерения-заради кариерата на жена си, заради любов, наивност, знам ли и аз как за го оприлича най- точно. Така обаче си дал знак, че си сговорчив и се е отворила кутията на Пандора.
Тъкмо тъщата уреди щерката със заможен зет и апартамент, подреди зетя  зад ъгъла на гарсониерата да стои мирно, и той избяга. Как ли изглежда ситуацията пред всички трети лица в момента. Тези хора май държат на общественото мнение, та голямо петно им лепна беглецът 🤣.
Дръж фронта, защото ще се опитат да те върнат. И то, не защото много те обичат и уважават, а защото имиджът им ще пострада.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 14:28 от tays

# 716
Жена ти да няма някакво психическо заболяване?

# 717
Жена ти да няма някакво психическо заболяване?
Не е изключено. Предложенията ми за посещения на психотерапевт бяха отхвърляни. За съжаление.

# 718
  • София
Actual,
Каквото е станало - станало е. Ще намериш път да се събереш, няма смисъл да се живее в нещастие и да се свива човек и да не иска едни билети за кино да купи. След последния ти пост малко по-ясно стана какво всъщност си имал предвид, ама от много приказки, уж да обясниш, друго излизаше. Пиша ти това съвсем добронамерено, защото многото приказки и детайли водят до грешки в разбирането на отсрещната страна.

Приятелският ми съвет е - не давай заден. Няма да ви бъде, не защото някой от двама ви е лош, а защото сте прекалено различни, за да можете да мелите заедно. Не един и два брака са се разпаднали заради намеса на родители и опити да диктуват правилата. Завърши си ремонта, събери се и ... кураж, идва нов тираж.

# 719
Или е тотално куко, или си има основателна причина да ти вика умри, куче, боклук, искам развод...ей така, без нищо, само щото си отишъл да правиш ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт