Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 39 410
  • 1 912
  •   6
Отговори
# 1 770
Веднага олекваш в очите на автора. Ако си му жена... Няма да те изтърпи.
Оххх не мога повече Joy

Ооооо я чакай - и приятелката ти Горджъс нищо не плаща у тях. Нещо да кажеш?

Оу, ще се разплача направо, че нямало да ме изтърпи. 😢
Добре, че моят партньор не ми смята колко гориво съм му “изхарчила” като ме закара до някъде с неговата кола.
Авторе, ти си едно дребнаво и пресметливо човече и когато някой те застъпи веднага си проличава колко “добра душа” си, бързичко ти избиват чивиите.

# 1 771
  • София
Теб имам да те храня и поя.

Ариел, мислиш си, че знаеш. Не мисли.

# 1 772
  • France
...Колата е мой избор, моя отговорност.
Това казвам и аз - плащай си я Simple Smile
Цитат
...Нашето разбирателство си беше точно и ясно и двамата бяхме доволни, вкл. цялата ѝ фамилия и всички дето са коментирали бюджета с тях.
Което не означава, че той, бюджетът ви, е бил равнопоставен
Цитат
Но след като започна да издребняваш, ето че и аз мога да издребнея и да си вкарам и колата в парите дето давам месечно.
Какво общо имам аз и това, че ти слагаш колата в общия бюджет? Joy ти съвсем се шашна
Цитат
Нали и тя я ползва? Нали като има едно малко дете, ще я ползваме и за него? Без кола ли да сме?
E, нали се разделяте ?
Цитат
Аз като кажа нещо - го правя. Без коментари после, без мрънкане, без напомняне, без натякване.
Да, бе Joy

# 1 773
Ооооо я чакай - и приятелката ти Горджъс нищо не плаща у тях. Нещо да кажеш?
Имам. Бившата не плащане нищо. Въпрос на отношение към мен. Бъдещата бивша - усетих я че е стотинкаджийка и почнах да искам и тя да допринася. ОТНОШЕНИЕ! Мога и сам всичко да покривам, но не искам. Следващата ако показва отношение и уважение, няма да знае как изглежда фактурата от енергото. Мога да си го позволя.

# 1 774
  • France
Да, разбрахме, искаш отношение. Да се чете въртене на пета, чешене по коремчето и викане "въх, какъв си голям мъж". Joy сега остава и да намериш желаещи по тази съблазнителна оферта

# 1 775
  • София
Аида, не знам какво е чудно. Сметките са дребни пари. Ако мислиш на едро Wink

Знам ли кога се плаща тока? Не.
Знам ли как да купя кола - да.

# 1 776
  • France
И аз, Горджи Heart Eyes

# 1 777
Цитат
Аз като кажа нещо - го правя. Без коментари после, без мрънкане, без напомняне, без натякване.

Да, хахаха. Това наистина ме развесели, ти се разцепи да коментираш абсолютно всяко нещо което си платил и колко точно си платил от него, то не беше за сватбата, за чаршафите и хавлиите, за билети за кино, за гориво и колата ти и какво ли още не хахаха

# 1 778

Знам аз, още те стяга чепика за оная мадама дето заряза роднината ти преди няколко месеца във форума и сега от злоба и яд към нея защитаваш всеки нещастник, който посмее да се държи с жена си като с боклук.

# 1 779
  • София
Коментарите са рефлексия на цялото му бунтовничество, не разбирате.

Тая жена можеше и три апартамента да си купи в Алфатар с 1500 лв, ама не е успяла, язък.

Знам аз, още те стяга чепика за оная мадама дето заряза роднината ти преди няколко месеца във форума и сега от злоба и яд към нея защитаваш всеки нещастник, който посмее да се държи с жена си като с боклук.
Личните си неудачи не върху мен, мерси.

# 1 780
Коментарите са рефлексия на цялото му бунтовничество, не разбирате.

Тая жена можеше и три апартамента да си купи в Алфатар с 1500 лв, ама не е успяла, язък.

Скрит текст:

Личните си неудачи не върху мен, мерси.
[/spoiler]

Ти първа започна. Моля! Никой не те риташе да ме нападаш.

# 1 781
Да, хахаха. Това наистина ме развесели, ти се разцепи да коментираш абсолютно всяко нещо което си платил и колко точно си платил от него, то не беше за сватбата, за чаршафите и хавлиите, за билети за кино, за гориво и колата ти и какво ли още не хахаха
Наистина ли не мислиш, че може това да е провокирано? Мислиш ли, че имам енергия да се занимавам с дребни пари - по 100-200 лева? Тя си помисли, че искам да я прецакам, необосновано. Сега ще го кажа на срички, за да прочетете думата: не-о-бо-сно-ва-но. Май правилно го написах. Необосновано. От нищото си помисли че искам да я прецакам с парите. Такова впечатление ми даде, такова усещане. Това ме ядоса, защото крещи липса на уважение, доверие. Към човека, който уж обича. Ако се отнася добре с мен една жена, подкрепящо, уважаващо, обичащо, деликатно, без излишни нерви и викове - ще получи много. Почне ли лошото, обаче, няма как да стане. Лошото започна още от тогава - една мнителност. Просто е такъв човек, такава жена. Явно.

# 1 782
  • Далечният изток
Ми и на мен ако ми каже дай 50 лева за ток и вода и аз ще се облещя недоверчиво...
Доверие искал..
Ми искай. Ще получиш точно никога.

# 1 783
  • France
От нищото, да Joy

Оставям ви, бъдете послушни за да не мине метла и да ви чета утре с кафето Kissing Heart

# 1 784
  • София
Ариел, теб всеки навсякъде те напада 😂
Лична жертва си ми, да.

А си лична жертва на настоящия, който те нарича грозна и стара, не те бръсне за слива, ама ти за един пръстен правиш свирки и муска.
Понеже знам, че ще ме докладваш, в моя защита искам да кажа, че това са твои приказки, форумът помни.

Мен не ме брига за теб, отбелязвам цялата злост, което сипеш върху други за неща, които сама не си получила.
Извинявам се на администрацията за причинените неудобства.

Общи условия

Активация на акаунт