Работа, CV-та, HR-и, съвети - 102

• 18 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Melmak
Цените на жилищата все още не са съвсем изравнени. Скъпи са и в Пловдив, и във Варна, и Бургас, но чак такова чудо като тука, не са.
Плюс разходи като частна дг, паркомясто и подобни, си става цифра. Хубавото е, че в София може да се ползва ГТ, който е доста евтин на фона на всичко.

Продавачките и тук не взимат много, говоря тип мол, дрехи, парфюми, такива неща. Антонио, можеш повече, не се забивай като продавачка.

# 526
Аз все си мисля, че за хората във веригите може да има скрит бонус - стоките с изтичащ срок. Да кажем месо, риба с трайност до 11.11.2025. Идва краят на работния ден, на другия ден стоката трябва да се бракува, вероятно работниците могат да я вземат даром или за минимална цена. не знам дали е така, но не виждам причина да не е. Все пак бракуването е досадно и скъпо.

# 527
  • Melmak
Слагат я на топлата витрина.

# 528
Ако могат да вземат стоки, ще е още по-добър бонус, но пак си трябва брак, ако не е минала през касата стоката. Не, че има значение, важното е да не се хвърля, а пакетираните стоки си имат поне още месец срок, не се развалят  точно на датата.

# 529
Шеф, при всe, че си завършила ВИХВП, защо търсиш неквалифицитана работа?

# 530
Ама ти попита ли, дали това е заплатата, която ще вземаш или това е на което ще осигуряват?

# 531
Слагат я на топлата витрина.

Лидл няма такава.

# 532
  • Melmak
Май само те нямат. Останалите баш това правят.

# 533
Аз за това не взимам нищо от топлата витрина. Веднъж взех “фрешове” от Фантастико. Тези, които стоят върху лед. Еми вкуса си беше на изгнили ябълки и моркови. За месо не искам и да си помислям.

# 534
Krasimilo, не искам да работя повече в производството, на студено и влажно, под напрежение, на педал и т.н. Търся по-ориентирана към администрацията длъжност, може пак да е в ХВП. Имам опит за целта.
Bubolina, това е заплатата, която дават.

# 535
Ако е администрация в производствена фирма, пак ще си на педал, когато има износ, внос, приключване на поръчки в срок. Няма да си тръгнеш в 5, а когато се натовари и тръгне тира.

# 536
Зависи. В две производствени големи фирми съм била. Няма такова нещо. Всички си тръгват, само шерпите стоят.

# 537
Тръгват си онези, които нямат пряко отношение към склада. А ти, като административна позиция с ХВП квалификация, ще имаш пряко отношение към склада. В най-добрия случай ще си тръгваш навреме, обаче ще си на разположение по телефона, често с ангажимент да отидеш обратно в базата при нужда.

# 538
  • София
А в КЗП, РИОтата, ХЕИ пробвала ли си?

# 539
Нарциса, явно зависи от фирмата. В тези, в които съм била ( две само), не е било така.
Reunion, не. Не съм срещала обяви.

Общи условия

Активация на акаунт