Звездни Компромати - Ноември'25

• 46 721
  • 592
  •   85
Отговори
# 540
Ранното порастване на малки деца ,влизане в света на възрастните добавя негативно усещане. Минават през него и  си тръгват по пътя повечето.

# 541
На мен пък ми допадат като двойка Крисия и Никола, излъчват лекота, безгрижност и позитивизъм. Напомниха ми за моята младост, явно аз остарявам Scream Щом им е добре един с друг, нека си се забавляват. В крайна сметка е важното те да си се харесват, а не на нас какво не ни харесва. Grinning

# 542
Драго не ви ли прилича на Георги Христов? Участвал в турнето на Деси-слава като не знам какъв....Пее ли?

Колко фотошоп в една снимка!

Иначе Драго става за водещ на The Traitors… 😀😀 Ако някой е гледал американското и знае как обличат водещия Алън Къминг.

# 543
  • Пловдив
Бачорска нарочно е пуснала видеото с новото возило наопаки, нали? Grin
https://www.facebook.com/share/r/17UbCDE1C8/

# 544
На тези номер не им ли мина модата?

Хубава е колата, поне не е селски цвят като предните.
Да е жив и здрав Даниел, случи на жена, дето да му изяжда парите Joy за какво ли не.

# 545
Доста ме дразни напоследък Мими Иванова, която ни в клин, ни в ръкав ми се появява с постове с които “величае” своята племенница Деси слава, задължително тагната. То бива да яхваш нечия вълна, но през годините не ми се е навирала така в очите, без да съм я търсила.

# 546
И аз съм "преяла" с Мими, ама по друга причина, по която ми се появява, обаче нямаше къде да се оплача. Е, оплаках се. Но не мога да ѝ отрека, че за годините си изглежда страхотно! Развигор ще се разпадне вече, ама тя не се дава хич.
Драго ми е неприятно превзет, а гримасата с муцката на ДесиСлава ме дразни също. Днес явно много неща ме дразнят Laughing Аз не мога да стоя така напундрила устнички, а тя на всички снимки е така. Смешно е!

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 15:54 от DiaMia

# 547
Мими така си обработва снимките, че не прилича на себе си. Деси Слава явно напоследък се е харесала с този храст върху главата, та на концертите се явява така. Драго е мега мазен и противен и все гледа да се лепне като кърлеж на някой известен. Първо се въртеше около Лили, но нещо го натириха, водеше сватбата на Мичка, сега пък е около Деси.

# 548
  • До морето
Не е кола, а ван, извинете!  Това е новият тренд сред многодетните семейства - придвижват се с луксозни миниванове с кастъм обзавеждане вътре - въртящи кресла, телевизори, минибар.... Танаска, като майка на 2 вътреутробни и 1 извънутробно, и тя вече е повишена в шофьор на маршрутка.

# 549
То вероятно и шофьор ще си вземе, не идва да шофира сама. 😀

# 550
Сама си шофира жената.

И на мен Крисия ми е дразнител, но много харесвам българския лъв Никола Цолов.

# 551
Поредният скандал с Даниела от Ергена, която ще промотира новата си книга в зала с 33 места в Лозенец. ВИП билетът бил 1300 лева, а редовния малко над 300лв. Събитието ще продължи реално само 2 часа, защото първият час било настаняване, а последния имало отворена дискусия.
Сигурно има и такива балъци, които са си купили билет, но все пак е покъртително.

# 552
Къде толкова ще се настаняват с 33 места?
Аз все си мисля, че жена, която може да извади толкова пари за билет, няма вече никаква нужда от уроците на Даниела.

# 553
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Поредният скандал с Даниела от Ергена, която ще промотира новата си книга в зала с 33 места в Лозенец. ВИП билетът бил 1300 лева, а редовния малко над 300лв. Събитието ще продължи реално само 2 часа, защото първият час било настаняване, а последния имало отворена дискусия.
Сигурно има и такива балъци, които са си купили билет, но все пак е покъртително.
Не е незаконно, и не е насила. Юли Тонкин изкарва много повече, вероятно...

# 554
Да Даниела явно се мисли за голяма писателка.... Трябва да си голямо "теле" да отидеш да и слушаш разсъжденията

Общи условия

Активация на акаунт