Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 39 162
  • 548
  •   22
Отговори
# 465
Момичета, този сайт да ви е известен?
https://www.anytimequiz.com/

# 466
По-добре го пропусни.
Няма данни за контакт, с изключение на мейл. В долния ляв ъгъл постоянно излизат известия как някой си е купил нещо. Това ми стига да се усъмня. Не разгледах асортимента.

# 467
Мариета, погледнах го, пак погледнах, че ми хареса някои от предложенията - за мен е фалшив сайт
сайтът  на Moncler е този:
https://www.moncler.com/en-bg/
В него тази пелерина  струва -  Lv 2.950,00

https://www.moncler.com/en-bg/women/accessories/capes/padded-woo … 0008M5651051.html
във Farfetch същата пелерина - 944 €
a в сайта, за който питаш - 35,18 долара /намалено от 351,82/  - няма как да е истински

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 03:41 от Sweta

# 468
И на мен така ми се стори съмнително.
Една стока излиза с 2 цени в зависимост от филтъра…

# 469
Добро утро!
Чакам пълна фотосесия от Сиси и как е изкарала.
Женичката от масажите ми вика, ние ще почнем, ама ще трябва малко и да поотслабнеш! 😁😂😃

# 470
Добро утро и от мен.

Адаш, навремето ходих на такива процедури (цял живот съм била едни и същи кг) и нямах ефект, та отслабването изобщо не е фактор за целулита..Сега правя масажи на краката, но ефекта пак е 0.., там са си всички бабуни до една!
Знам, че ключа е в повечето спорт и протеин, ама аз като типичен представител на зодията си съм малко лакома и то за въглехидрати, та няма оправия..

# 471
Така е Мимс. Аз в интерес на истината нямам много, дългогодишното каране на колело е повлияло, бедрата са стегнати, не висят...но килата са си факт! 😁

# 472
Анти- целулитни масажи се правят през пролетта- те само замаскират положението- целулита си е там, просто не се вижда чак толкова. Та е безмислено да се хвърлят пари на вятъра за такава процедура през зимата….

# 473
Анти- целулитни масажи се правят през пролетта- те само замаскират положението- целулита си е там, просто не се вижда чак толкова. Та е безмислено да се хвърлят пари на вятъра за такава процедура през зимата….
Аааа, аз ще ги карам до лятото живот и зсраве! Grinning За половинките няма ли да сме красиви..или само на плажа! 😁

# 474
Мими, ако имаш излишни пари или ти е скучно, прави ги, но ефекта от тях е 0 😊

# 475
Сиска е разкошна в златната рокля Heart
Анджела топ мацка Heart
Косата, ах косата Heart Eyes
Хубаво, че поне целулит нямам. Ниенте. Нула.
И сега отивам да тичам
Хубав ден дами!
пс/ сайта е менте

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 10:15 от Al Georgieva

# 476
Понеже Ал спомена Сиска, да си кажа и аз- черните обувки на тази златна рокля направо ми вадят очите…..

# 477
Мими, ако имаш излишни пари или ти е скучно, прави ги, но ефекта от тях е 0 😊
Ииии сега как ме разкандардисахте...да си продължавам масажите за лумбагото тогава...и ишиаса! Поне имат файда!

# 478
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Празникът беше страхотен.
Понеже Ал спомена Сиска, да си кажа и аз- черните обувки на тази златна рокля направо ми вадят очите…..
В сайта беше с черни сандали и чанта, и на мен ми хареса.Да спомена, че и по двата крака съм с мазоли и ходенето ми е кошмар, а избора на обувки е сведен до кецове.Не се оправдавам и същност се харесах.Сигурна съм, че е можело и по-добре, но това е положението.
Скрит текст:
Скрит текст:

Страхотна си, Анджи, страхотна!
Мими, прави си масажите-РичАрд всичко дава за теб.
Връщам се да чета.
Приятна неделя!

# 479
Прекрасна си, Сиска! Много хубава, браво! С черното яке много добре се е получило, обувките не се виждат толкова, но е чудно.

Общи условия

Активация на акаунт