💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 29 525
  • 856
  •   114
Отговори
# 480
  • София
Морско момиче, не го ли пита Траян за НеСправедливостта на пъзела от снощи Grin
Дано поне шефът му не го е гледал в тази непосилна задача.

Ралица как само им изсъска на зелените като дръзнаха да измрънкат за глада и условията, как не ги е срам видите ли. А здравословните проблеми, които ще си докарат после,  очевидно никого не вълнуват. Какво тук значат някакви си участници? Важното е зрителите да недоволстват и да дращят, трафик да се генерира.

От залялите ни ужасни спойлери разбирам, че традицията да не спечели любимецът на публиката, и тази година няма да бъде прекъсната, за голямо мое съжаление.

# 481
Забелязахте ли как докато почива от копаенето, Дино държи в ръка камък, като плочка (30та мин)?
     Когато показаха как Калин привиква Алекс, за да обсъдят пъзела, се притесних, че ще ги накажат за това. Даже се изненадах, че всъщност ги похвалиха, че мислят ход напред. Помним как наказаха племето, когато Лапунов започна да разравя пясъка от рова преди да са стигнали до там. По принцип продукцията не обича подобни разговори, подсказки.

# 482
Алекс също не харесва особено много Лапунов, което вече наистина ми е странно.
Айде жените донякъде ги разбирам.
Алекс не спира да го тропа на синхрони. И не от вчера. Захапа го дори за изометрията по двойки, когато останаха последни с Дино и Миро.
Алекс кого ли обича и за кого ли не се е изказал негативно на синхрони.Единственото изключение може би е Калин, ама и това не е сигурно.

# 483
Всеки да си мисли каквото иска, всички виждаме нещата понякога различно, но.....не може да не сглобя нещата, а на черното-бяло не мога да кажа. Ръждата си е с такъв характер, тя няма да се промени, ще става по-зле с годините. Вече е сготвила Калин и не виждам на какво се радвате, че били тандем. Според мен прави Калин троянския кон при мъжете. Ще го използва за информация, ще я снася на онези и после ще удрят , а Калинчо ще я има за приятелка.

Aбсолютно виждам как би използвала Калин като троянски кон и маша, за да чисти останалите. А той я смяташе за достоен конкурент и ѝ се кефеше искрено. Да пътува възмножно най-скоро лукавата Ръждавичка, защото усещам, че ще затъва в излагациите си все по-дълбоко.

# 484
Калин няма как да не ехладнокръвен, при положение, че отговаря за хора в планината...При евентуален инцидент трябвя да реагира мигновенно.

Пс. Той в момента е на експедиция в планините на Сърбия. Справка: Инстаграм.

# 485
Topwall, нищо не го попитах, само чух, как някой го пита това снощи постановка ли е било, но не чух той какво отговори, а и не разбрах питащият кое точно визираше (доста беше шумно в кухнята, много колеги се бяха събрали на обяд).

Светулчица, познавам колегите от моя проект, но компанията е голяма и има доста други проекти и там не ги знам повечето. Като гледам той идва в офиса често колкото и аз, иначе все щях да го засека досега 😆

# 486
Особено минаването на Ръждичка си беше по учебник: всеки път "елегантно" цопваше в басейна JoyJoyJoy
Въпросът е сега на финала какво ще правим, като сега и предателката хвана блатната болест.
Питам КОЙ (и не чакам отговор) ще им минава препятствията на "силните" жени във финалната седмица? JoyJoyJoy

Ми по-слаба е, жена все пак - 30% по-малко сила при равно тегло. А тя е и по-лека, значи наполовина и е силата. Освен това са и по-къси ръцете - трябва много да се набира за да се протегне и да стигне следващата дръжка. Та какво друго да очакваме от игра с еднакъв уред за мъже и жени? Не е вината в нея. Някоя друга жена да мина случайно?

Вярно че една жена не е силна колкото един мъж.Но конкретно за този вид игри голямо значение има теглото.Чикагото сигурно е двойно на килограмите на Ръждавичка.
Едно е да набираш 90 килограма, друго е 45. Ръждавичка наистина е силна, но след като на синхрони обяснява как мъжете не стават за нищо и и колко силни са жените в племето, не върви да се оправдава с това, че е жена.Да не забравяме как този, който женската коалиция смятаха за много по-слабо от тях мина два пъти.

Не си обективен Дяволо. Защо само трима да са героите? А Лапунов и Кристиян? За мен Кристиян има най-добрата техника, защото въпреки, че е на години и не толкова силен физически мина два пъти, за разлика от Чикагото който минава всичко с груба сила.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 16:20 от biglubo

# 487
  • София
Ако за миг погледнем отвъд чистите симпатии (които при болшинството, както и при мен са насочени към сините), трябва да признаем, че Лапунов мина трети път по трасето, преди една Николета да мине дори първия път, а правилото черно на бяло е че всеки трябва да е минал поне по веднъж преди да запчнат да повтарят.
А за капитанската елиминационна стана ясно още преди 3-4 седмици: в момента(която и седмица да се падне) в който сложат Лапунов капитан (моля ви се, предателката Ръждичка имала едно такова "вътрешно усещане" за това) то тя автоматично става елиминация. Е поне за нас зрителите остава да гледаме "Страстната седмица" Joy
Аз не мога да разбера защо толкова се вманиачават по тези женски коалиции.
Ръждичката имаше трима души, които никога нямаше да гласуват срещу нея – и от самото начало го доказаха. Вместо да държи на тях, тя ги предаде за две, които нито имат стратегия, нито някаква сложност в играта.
И най-нелогичното – махна Лапунов, който на арената буквално ѝ мина трасето, докато Николета и Радостина едва се влачеха.
Не знам какво й е в главата на Ръждето. Аз въобще не мога да я разбера. Коалиция с двете жени, а не коалиция с Лапунов, Калин и Алекс, които са нейните хора, доказали се във времето и абсурд да я предадат. А тя зорлем искаше жените, та жените. Направо зорлем!
Ръжде, Ръжде, много ще се изненадам ако тази стратегия те доведе до другаде, а не до кривата круша.

Елементарно е, Ръждата може да победи двете кифли, докато с останалите от Ф4 ще е невъзможно.

# 488
Според мен на синхроните ги карат да се изхвърлят.  Някога една как каза, че била по-добра от Гого...

# 489
Мързи ме да изчета 148 нови отговора, но недоумявам защо толкова са се загрижили някои хора за условията във формата. Нали смисълът е каляване на волята, замисълът е да има изпитания и все пак става въпрос за пари. Затова Алекс плюе всичко и всички. Той си играе индвидуалната игра. Няма физическата издържливост на Калин и Лапунов, но е конкурентен тип и ще стигне далеч в играта.
От цялата работа ми става ясно, че кажи речи целия ни живот е посветен на храненето и след това идва всичко останало. Ние сме много по-първични, отколкото си мислим(и хич не  се изключвам ото това число). Wink

# 490
  • Някъде там...
Забелязахте ли как докато почива от копаенето, Дино държи в ръка камък, като плочка (30та мин)?
     Когато показаха как Калин привиква Алекс, за да обсъдят пъзела, се притесних, че ще ги накажат за това. Даже се изненадах, че всъщност ги похвалиха, че мислят ход напред. Помним как наказаха племето, когато Лапунов започна да разравя пясъка от рова преди да са стигнали до там. По принцип продукцията не обича подобни разговори, подсказки.

И аз си го помислих, като знам Момчил как за подобни ходове го изкараха шмекер...

Днес понеже върнах предването, какво още ми направи впечатление:
Пекин постоянно ги караше, докато единият оставя дънера на поставката, другият да предава щафетата, за да не се бавят.
Дино възрази, когато видя Калин да минава за втори път колелото, но му казаха, че са затворени с обиколка и затова им е позволено.
Най-големият дънер беше изваден по-бързо от сините Калин и Алекс, които копаеха само пред и зад него и го бутаха в съответните посоки. На същия дънер Дино и Томи ровеха около дънера в кръг.

# 491
Това е извън темата,но прави ли ви впечатление,че последните две теми са изписани над 100 стр. за игрите. Към настоящия момент Ергенът и Игрите са наравно,което не е зле за уж слаб сезон с безлични играчи,както коментират в другите подкасти (визирам Чакалкаста в случая).

# 492
Това е извън темата,но прави ли ви впечатление,че последните две теми са изписани над 100 стр. за игрите. Към настоящия момент Ергенът и Игрите са наравно,което не е зле за уж слаб сезон с безлични играчи,както коментират в другите подкасти (визирам Чакалкаста в случая).
Подозирам, че скоро могат и 200 да стигнат. Пече се... Като почнат да подпукват главните любимци.

# 493

Най-големият дънер беше изваден по-бързо от сините Калин и Алекс, които копаеха само пред и зад него и го бутаха в съответните посоки. На същия дънер Дино и Томи ровеха около дънера в кръг.
[/quote]

Това е и смисълът на Игрите, според мен. Да използваш воля и ум, да стиснеш зъби, да се адаптираш и да мислиш бързо. Няма по-добър от Калин в това - колкото и да ни критикуват тук, че го хвалим прекалено. Подскачането в лодката, корабният рул, ваденето на дънери - и преди и сега, ласото, спокойната стрелба на битка "Спасение", топчето в лабиринта и т.н. Още с раните по ръцете пое най-тежките постове и пак най-добре се справи. Чертае по пясъка, мисли, не се паникьосва. При тези качества на Калин и спокойствието му най-вече, няма никакъв приемлив алтернативен вариант за победител.

# 494
Малкият Къванч нищо чудно и да е кандидат депутат скоро Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт