💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 65 592
  • 1 868
  •   130
Отговори
# 1 740
И аз се ужасих от коментари в пост на Калин. Толкова грозни думи.
Скрит текст:

Не знам дали е по темата,ако Diavolo прецени да го махне,но новия пост на Калин е атакуван от ботове.
Много грозни неща се пишат и не разбирам защо някой би се занимавал да го прави…..

Това е бот. Гадните коментари са с едно и също съдържание от фалшиви профили. Явно накой който разбира от това ги е създал. Докладвах ги. Който иска да влезе и той да докладва. Калин не заслужава това. Снимките му са прекрасни. Той самият е прекрасен!

# 1 741
Надявам се да им светне на Крис и Иво и да стрелят по Мирослава.  И тя да си избере другата жена за съюзник.

# 1 742
И аз се ужасих от коментари в пост на Калин. Толкова грозни думи.
Скрит текст:

Не знам дали е по темата,ако Diavolo прецени да го махне,но новия пост на Калин е атакуван от ботове.
Много грозни неща се пишат и не разбирам защо някой би се занимавал да го прави…..

Това е бот. Гадните коментари са с едно и също съдържание от фалшиви профили. Явно накой който разбира от това ги е създал. Докладвах ги. Който иска да влезе и той да докладва. Калин не заслужава това. Снимките му са прекрасни. Той самият е прекрасен!
Къде това? Давай линк да докладвам

# 1 743
  • Някъде там...
Спокойно, нали с нещо трябва да блесне и той. Ще се погрижат от продукцията. Преди битка ги захранват. Сигурно и някой енергиен бустер дават.

Не ми харесва, че сред малкото реплики, които излъчиха на Калин, вече два пъти дадоха как споменава, че е добре, че са изпратили Пекин при жълтите, да си върти там интригите. Не предавам точно думите, но в този смисъл беше. Сигурно под вола теле търся и аз, или поне се надявам. Това във връзка с евентуалния сценарий, разискван на предните страници.

В ИГ е това, под последния пост на Калин от снощи.

# 1 744
Статии които ме разсмяха.
Не са нови, но нищо не се е променило
"Игри на волята", побългарени до негледаемост, (2022)
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/igri-na-volyata-pobalg … negledaemost.html

Речник на пишман риалити участника (2021)
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/rechnik-na-pishman-ria … i-uchastnika.html

Игри на неволята, или как се прави визитка за риалити шоу (2021)
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/igri-na-nevolyata-ili- … rialiti-shou.html

# 1 745
Жабче за 7 сезона съм забелязала, че сценаристите току-така не пускат такива "реплики" извадени от контекста. Готвят ни за нещо... Всеки път така правят...Във всеки един епизод.

silveto_ В Инстаграм профила на Калин са под снощните му снимки - грозни коментари от ботове, които му пожелават смърт и го наричат аутист.

Моля тук феновете на Калин да се активизират и да докладват коментарите!

П.с Гизем е пуснала стори с Лапунов и Сапунчето, че птиват да изкачват някаква планина, предполагам с Калин.

# 1 746
  • София
Радостина и Николета достигнаха нови върхови нива в представянето си Laughing, направо няма на къде да вървят по-нагоре тези момичета. Всичко са знаели, но Никито три пъти отричало, когато Кристиан го питал за случката, Миро пък се чувствал виновен заради захарта и няколко филии хляб май, иначе не бил ял ни сандвичи, ни нищо от това, което се видя в торбата на Томи. Сигурно Томи сам си ги е хапвал тези неща, не ги е срам! Тези двете нямат никакъв срам, за Мирослав е трудно да се каже, скрита лимонка е той - толкова скрита, че изобщо не можем да го забележим Laughing

Ръждавичка пак не е с правилен ориентир - Радето й се вижда достойна, но Сапунджиева беквокалистката била пепелянка Laughing Ехее, Ръждавичка, далеч ще стигнеш, давай все така ! И да викате, и да не викате за Лапунов, нещата са приключили и истината е, че ти му скрои шапката, и то с желание!

Аз не мисля, че Ивайло и Кристиан са саботирали, просто в Ивайло няма грам мотивация да се бие за това племе, а Кристиан по принцип не е много силен и не е чудно, че сините мъже ги "ошетаха" Simple Smile Ха сега да видим Мирко и някоя жълта на елиминация!
А Пекин, ах, Пекин, не била разбрала, не била видяла, нито чула... На Ивайло тия не му минават - това да не й е Иван, че да му приказва приказки за лека нощ, обижда интелигентността на човека... Коалицията е готова вече, Пекин ги нареди под полата си Laughing, но иначе в това племе няма коалиции, не.

# 1 747
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Всичко съм го докладвала от скапания бот в инстата. Но и тук снощи отново се прояви новия профил измислил прякора череша - липсва ми припадащия мишок емотикон и започна да пише провокации и за жалост дори имаше лайкове и защита от потребител, който уважавам та не се учудвам, че всичкото злоба се е активирало навсякъде.

# 1 748
Пекин, като изключим, че е на блато в Безимените се позиционира много по- добре, отколкото би могла точно в този момент при феномените. Колкото и да имат евентуално обща идеология за женска коалиция с Ръждавичка все пак искрено ме съмнява взаимна симпатия, особено от страна на Пекин. На нея Ръждавичка на финал не й трябва и съм сигурна, че до колкото зависи от нея ще направи каквото може да го предотврати. Иначе си разгърна всичките пепелянски способности за един ден. Като цяло, от където мине всичко изсъхва. Joy Че и капитанство и храна намаза. Разбира се от продукцията достатъчно си мерят щедростта, та да допуснат да я оставят да дъвче и преглъща спокойно.
Номинацията й повече от прозрачна, като са й разказвали за Иво, сигурно са пропуснали, че има и интелект. Иначе Миро, че е ял само от тези постни филии добавени към общата дажба,трябва да видя, за да повярвам. А двете руси, колкото и да намилат, че видиш ли всички били виновни, няма да си изравнят съучастието в пазара на Томи, с неведението на Иво и Крис, ако ще до края на престоя си да обясняват как и те са яли хляб и захар. Защото, видиш ли, ако Иво беше станал да пита "Абе, как този хляб не свършва?" Томи ще отговори веднага, как е ходил на пазар. Като бутнеш нещо в джобчето на другарчето, не е като да го е взел сам, което разбира се не пречи да се опиташ да го окаляш след това, но такива евтини сценарии на всички са им ясни. Жалко, че въпреки номинациите едва ли ще отпадне някой от противната им четворка.
Ръждавичка и аз не я видях да си дава особено зор на първите битки, но не мисля, че би допуснала умишлена загуба за цялото племе. По- скоро се опита да го играе самарянка до някъде и да си заяви подкрепата за този вездесъщ женски съюз, но три пъти аванта нямаше как да даде. Иначе в момента, чисто откъм килограми, Пекин й е абсолютно в категорията на Ръждавичка, да не кажа, че втората даже има предимство с редовното хапване, по- добрата почивка и като цяло по- добра форма.
Искрено се надявам мненията, които видях за Калин и минаването му в жълтите да не са верни, макар да вярвам, че той ще се оправи навсякъде. На Миро в момента толкова му е смачкан имиджа, че чак не знам какви чудеса трябва да сътворят от продукцията, та да го лъснат, но ще видим.

# 1 749
Защо Павел продължава с идиотското "четворна елиминация" като само един от четиримата отпада? Аман от малоумни сценаристи аз.

# 1 750
Защо Павел продължава с идиотското "четворна елиминация" като само един от четиримата отпада? Аман от малоумни сценаристи аз.
Защото всички в екипа делят обща мозъчна клетка. Joy

# 1 751
Подкрепям този призив. Цитирам, за да се види от милата продукция

# 1 752
Дино ме напряга, не знам как бих го издържала повече от един ден с неговата логорея. Той не спира да говори, на всяка манджа е, за всичко има коментар.
И снощи ме подразни как наклепа Сапунка, да, вярно е, че повтаря като папагал след Пекин, ама има и такива хора. Обаче жената готви, домакинства, за това нито дума, в неговите очи е подмазване. Поне Чикагото каза на Алекс и Калин, че тя си е такава, не е поза. Дино освен да дрънка и сплетничи, нещо друго направил ли е? Риторичен въпрос, ако трябва да сме обективни, и той си има лепка в лицето на Траян.

Тъпо постъпиха с Ивайло и Крис, особено първият пак изтегли късата клечка, или не го харесва продукцията или ще е топа герой, който въпреки всички несгоди, трудности и мъки, ще стигне до финал.
Дано е второто, защото го заслужава.

За Крис ми е все тая, честно казано, може би, ако не беше така изпосталял, щеше да покаже повече в битките, защото има проблясъци. Не е лош човек, просто не е запомнящ се.

Николета какво е зациклила на това, че са й казали, че е слаб играч? Ами, не е от най-силните, на определени елементи е добра, на други издиша, то е очевидно.
Очевидно е, че има и по-добри от нея. Ако не си съгласна с твърдението, опровергай опонента и край.

Пекин, обаче, наистина е машина, много сила в тази жена, макар и супер отслабнала. Ръждавичка няма никаква сила за единоборства, това й е слабото място.

Сапунка и тя не се дава, ама и да е имала някаква сила в началото, толкова много отслабна, че просто нямаше шанс.

Калин е удоволствие да го гледа човек, не само на терен, а изобщо. Толкова светлина и позитивна енергия струят от него, цялото му поведение и стойка са на човек, който се кефи на момента и граби с пълни шепи, не го интересуват коалиции, клюки, сплетни.

# 1 753
На мен ми е интересно дали продавачката без да иска е закопала Томи като се е разприказвала из местните за среднощната визита на Томи при нея и така от ухо на ухо приказките стигат до екипа на предаването как екипа на предаването. Томито трябваше да помоли продавачката да не казва на никой че е бил в магазина, че иначе ще изгори. Не е гаранция че онази пак няма се разприказва, но....Иначе екипа няма как ей така от нищото да моли да им покажат записи от камери на магазина. Electric, ами Пекин наистина е силна. Сама каза че вдига 102 килограма щанга мъртва тяга. Изобщо не е малко за жена която не се занимава с щанги.

# 1 754
Калин наистина е великолепен - толкова е над нещата, супер ме кефи настройката му към живота и към всичко, поне от това, което виждам. Всяко нещо приема с усмивка. Ядосвам се, че няма повече синхрони с него, явно от продукцията не са особено умни да разберат кои ще бъдат интересните участници. На мен лично ми е любопитно да чуя повече от него как разсъждава за ситуациите в игрите, защото определено е много различен от останалите. Включително и от мен. За мен той е като глътка свеж въздух, наистина е жалко, че така го "крият".

Относно Ръждавичка - според мен е най-силната жена във всички сезони. Има си елементи, в които не е толкова добре, но цялостно наистина е топ. Според мен също основното нещо, което определя дали даден участник е най-добрия в Игри на волята, е минаването на трасе. А там тя хвърчи!
Пекин има груба сила, веднъж спомена, че вдига 100 от мъртва тяга... просто различен тип атлети са.

Обаче... много ме разочарова Ръждавичка с отношението си към Лапунов. Много!

Общи условия

Активация на акаунт