💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 65 007
  • 1 859
  •   95
Отговори
# 1 785
  • Варна
 браво и на Ивайло , и той много добре си направи сметката , че му е много по удобно срещу Миро и настъпаната блатна жаба( сигурно неочаквано за всички другата куха лейка. да извади сабите) отколкото срещу неизвестни двама феномени които може да са много по силни.
ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ - стига бе хора , то е така от ден първи - просто сега лъсна яко. Мирослав отдавна знае че е първи на пангара , снощи разбраха и настъпаната блатна жаба и другата куха лейка. Сигурно и тя ще е на пангара с довода , че веднъж е побеждавала Кристиян. Много е вероятно обаче неочаквано за всички да извади сабите и да изгори най сетне настъпаната блатна жаба и да стане ясно , че не само е тъпа ами и никой за нищо не я базари. Стана ясно че и Сапунджиева е първа бройка на пангара от другото племе
най голямата сензация на сезона освен Действията на Томи е признанието на блатната жаба колко е тъпа и то пред всички , не че за нас гледащите отстрани отдавна е ясна тъпотията и алчноста и . А то че и Николета е същата също ни е ясно отдавна

# 1 786
Аз мисля, че Чикагото е дал идеята за вика за Лапунов!
А Ивайло изгуби всякакво желание за игра. Откакто блатните заприиждаха той няма племе и една седмица добра изкара при сините. Според мен вече иска да си ходи вкъщи. Светлина в тунела няма.
Иначе Радостина наистина е кралица на блатото! Дори не се усеща и тя колко добре и лепва творението на продукцията и дали не му е целта да звучи така.

# 1 787
браво и на Ивайло , и той много добре си направи сметката , че му е много по удобно срещу Миро и настъпаната блатна жаба( сигурно неочаквано за всички другата куха лейка. да извади сабите) отколкото срещу неизвестни двама феномени които може да са много по силни.
ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ - стига бе хора , то е така от ден първи - просто сега лъсна яко. Мирослав отдавна знае че е първи на пангара , снощи разбраха и настъпаната блатна жаба и другата куха лейка. Сигурно и тя ще е на пангара с довода , че веднъж е побеждавала Кристиян. Много е вероятно обаче неочаквано за всички да извади сабите и да изгори най сетне настъпаната блатна жаба и да стане ясно , че не само е тъпа ами и никой за нищо не я базари. Стана ясно че и Сапунджиева е първа бройка на пангара от другото племе
най голямата сензация на сезона освен Действията на Томи е признанието на блатната жаба колко е тъпа и то пред всички , не че за нас гледащите отстрани отдавна е ясна тъпотията и алчноста и . А то че и Николета е същата също ни е ясно отдавна

Николета Тъпото ли има саби? Ако има значи Жабата заедно с Мирослава ще ядат хурката срещу Иво и Крис.

# 1 788
Най-малко аз бих защитавала Пекин. Но какъв лекар е не можем да знаем. Доктор е в много специфична област на медицината, в  която знаем, че има болни, но не винаги знаем как да им помогнем. Смелост е, че е избрала именно това за специализация. И, да, здрава   е Пекин, но и вижте краченцата и тези на  Ръждата. За мен Симона снощи игра саботажно- като още в началото е дала знак без микрофона на Пекин, че са "в един отбор"- с репликата да пази жените. Заради това и много не и се дърпаше. То се видя. Чак при сблъсъка с Николета разбра, че ако и нея пусне племето може и да я "разжалва" и се понапрегна. Толкова за спортсментството на Ръждата- груба схемаджийка.

# 1 789
Много ще ме изкефи Николета да извади сабите, за да се спаси и да прати Радка, която си изхаби за нея всички грошове на битка Joy

# 1 790
Най-малко аз бих защитавала Пекин. Но какъв лекар е не можем да знаем. Доктор е в много специфична област на медицината, в  която знаем, че има болни, но не винаги знаем как да им помогнем. Смелост е, че е избрала именно това за специализация. И, да, здрава   е Пекин, но и вижте краченцата и тези на  Ръждата. За мен Симона снощи игра саботажно- като още в началото е дала знак без микрофона на Пекин, че са "в един отбор"- с репликата да пази жените. Заради това и много не и се дърпаше. То се видя. Чак при сблъсъка с Николета разбра, че ако и нея пусне племето може и да я "разжалва" и се понапрегна. Толкова за спортсментството на Ръждата- груба схемаджийка.
Краченцата на Пекин обаче не й пречат да вдигне 102 килограма мъртва тяга с щанга. Съмнявам се Ръждавичка да може да вдигне такива килограми. Не, не се съмнявм- тя не може да отлепи такава тежест от земята. Иначе Николета Тъпото сега ако не изкара сабите, кога да ги изкара? Като се прибере у тях си ли?

# 1 791
Колко татуиран и какви пиарсинги има човек не показва нищо! Като щеш ходи при него като специалист.
Умна е, аналитична е, комбинативна и маипулативна. Силна физически и психически е. Винаги е лидер на жените, около себе си и на няколко женчовци. Не ми е фаворит, но не мога да не видя тези неща в Пекин - лидер е! Ако спечели ще е напълно заслужено, защото е боец.
Не ми харесва само, че използва като самоопределение и похвала думата "асасин", която в своята основа е подмолен убиец, но от някой се използва и като войн - победител.

# 1 792
Колко татуиран и какви пиарсинги има човек не показва нищо! Като щеш ходи при него като специалист.
Умна е, аналитична е, комбинативна и маипулативна. Силна физически и психически е. Винаги е лидер на жените, около себе си и на няколко женчовци. Не ми е фаворит, но не мога да не видя тези неща в Пекин - лидер е! Ако спечели ще е напълно заслужено, защото е боец.
Не ми харесва само, че използва като самоопределение и похвала думата "асасин", която в своята основа е подмолен убиец, но от някой се използва и като войн - победител.
Така ли нарчиаш  лицемерието на Пекин- комбинативност? Бравоооо! Цепиш косъма на три!

# 1 793
Жена в това предаване стъпи ли накриво и в Интернет набързо я критикуват било то за външния вид, или спекулации за професията и какво ли още не. Я се успокойте малко. Зарязах фейсбук коментарите точно заради такива гадни коментари, а тук попаднах на същото. Много злоба в някои съфорумници...тц тц

Продукцията няма да върне играта в нормалния режим преди да накаже още един жълт и така се случва. Следващата седмица ако не омесят племената ще се изненадам.

Дино и Траян на големи мъченици се правят. Още малко ще се изкарат с ПТСР от Пекин :Д или по-скоро Постпекинно Стресово Разтройство

# 1 794
Много, много грозно изпълнение на Чикагото с подигравателния жест с ръка към Ивайло. Много. Палячо. И това към човека, който го би на предната игра по сила и благодарение на който, всички те пируват в резиденцията.

Пекин си отърва фустата от Иван и сега там се лепна Мирослав. Ми... ходи му на човека да е с майка си на терена.

Би го,защото единия бе на резиденция,нахранен и отпочинал,докато другия близо до 3 седмици на изолатор кожа и кости затова нека бъдем малко от малко обективни. Второ-това изпълнение бе на шега(на паркур трасето с Мирко КанадИцЪ се държеше по същия начин това означава ли,че му се е подигравал. Просто това е част от образа му. )Да не говорим,че след което се видя как го поздрави и му се извини,ако е имало нещо. Много насериозно ги приемате вече нещата. Да не говорим,че ако имаше нещо гадно,то Иво щеше да го каже на синхрон.

# 1 795
# 1 796
При Гала коментират снощния епизод, гости: Наталия, Раду и Мартин:

# 1 797
  • София
Много ще ме изкефи Николета да извади сабите, за да се спаси и да прати Радка, която си изхаби за нея всички грошове на битка Joy
И аз на това се надявам. Simple Smile
Пекин ме радва как мъкне раницата си по съвети,опасна е.
Възлагам и надежди към Алекс да разчете играта на Ръждето,той не спи.
Битката и кои ще са участниците в нея най-малко ме вълнуват.Още повече,че ще е на забавен каданс заради жилетките на мъжете.

# 1 798
Дали се харесва ПекиН или не, всеки има право на лош вкус.

Жельо, тя е адаптивна и идеална в социалната игра, защото я разбира, точно както и РъждАвичка. Заплю си Лапунов и го"ошета" , тихо и лицемерно -по твои "етикет".
Защото и двете са еднакви по характер и физическа подготовка , дори за мен има превес за ПекинА, затова и не се понасят според мен.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 12:03 от pinko

# 1 799
Не съм чел коментарите от вчера, то няма и насмогване.
Простете невежеството, но за какво е нужна тази захар, дето я е купил Томи? Какъв е този ориз със захар? Някой ял ли е подобна комбинация? Нещо не го разбрах това със захарта.
А защо има запетая след "не"? И защо "волята" е с главна буква?
Просто: "Не" на глада в "Игри на волята"!

Общи условия

Активация на акаунт