Термин Ноември 2025 - Тема 6

• 3 845
  • 139
  •   2
Отговори
# 135
Честито на новите мами се прекрасните им бебоци!!!!

Момичета, аз май официално се сдухах, по 28 дневен цикъл термина ми беше 4 ти, ако съдя по моя 33 дневен 9 ти, но все пренасям. Притеснена съм вече доста, всичко звънят като луди. Свекито днес ми каза нали знаеш, че ще те вкарат в болница …. Имам преглед днес по-късно, чудя се дали да не се помоля на докторката да в изчакаме до сряда …. Какво мислите?

# 136
честито на всички майчета,които родиха!
Тези които вече сте вкъщи къде спинкат бебчтата през деня в гнездо или люлка или нещо друго

# 137
Моето бебе си спи в кошарата през 80% от времето, защото имаме щур батко, който обикаля навсякъде и не е безопасно на други места. 😅 През останалите 20% спи в слинга.

# 138
Misha002, scarlett.letter, Meti_90, -Sunshine-, честито момичета! Heart Пожелавам здрави и спокойни бебчета, а на вас бързо възстановяване! Flowers Hibiscus
zoya.,изгубен-щъркел, благодаря за съветите! Със сигурност ще са от полза за тези от нас, на които тепърва им предстои.

Аз днес бях на преглед и нямаше никакви индикации за скорошно започване на раждането - нито разкритие, нито нищо. Май и при мен нещата отиват към преносване. Имам още 8 дни до термин. Все пак се надявам да тръгне сама в най-скоро време. Иначе за тези, на които все още им предстои прегледа за разкритие - поне при мен не беше чак толкова болезнено колкото си представях. Неприятно е, но се търпи. Blush

# 139
  • Варна
Честито и на Meti_90 и -Sunshine-! Да са ми живи и здрави бебетата и много да ви радват! На вас бързо възстановяване!

Аз днес ходих пак на тонове, в началото нищо. Никакви контракции, после се размърда малкият, даже една контракция имаше, която не усетих. АГ каза, че по принцип е нормално до 2 седмици да се преноси, ако има преносване. Надявам се вече да излиза, защото 5 ден съм след термин. Мислим да отидем в сряда до болницата да ме видят и ще видим какво ще кажат и там лекарите. По принцип не ми е проблем, че не излиза, проблем ми е, че може пак да качи близо 500 грама, а не мисля, че с моята физика ще мога да го родя. Също хич не ми се иска да ми бодат гръбнака. Даже, ако не дай си боже се стигне до там, мисля да искам пълна упойка.

Иначе тонове и запис бяха добри, а аз вече грам не се съобразявам бързо ли ходя или не. Включила съм турбото на макс. 😁

Общи условия

Активация на акаунт