Термин Ноември 2025 - Тема 6

• 5 239
  • 183
  •   7
Отговори
# 180
Днес сутринта на визитация ми казаха,че бебчо е с анемия, и че има някаква инфекция но не казаха каква и са започнали антибиотик unasyn. Притесних се малко ама уж казаха,че минава и чакат кръвните изследвания.Има ли мама минала през такова нещо

# 181
Мами минавам само да кажа, че на 14.11 (този петък) ще има черен петък в емаг. Ако ви трябва нещо разгледайте.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 19:57 от Nefi23

# 182
Честито момичета! ❤ Нека всички сме здрави и дечицата ни и те. 🙏

Аз вече съм 36 седмица и приготвям багажи. Купих и козметика. Спрях се на Мустела, дано не съм сгрешила. Доста неща взех и от Дм. Кърпичките на Бебо 99% вода от Лили - промоцията е супер. 😄

Във Вис Виталис ще има 21% намаление от 14 до 16 ноември с изключение на хранителни продукти, памперси и мокри кърпи, Cybex platinum.

Аз от там поръчах едни пелени с цип на Rainy - антистрес. Днес ги взех харесаха ми - памучни и много красиви. Може да поръчам още нататък във времето.

# 183
Честито момичета! ❤ Нека всички сме здрави и дечицата ни и те. 🙏

Аз вече съм 36 седмица и приготвям багажи. Купих и козметика. Спрях се на Мустела, дано не съм сгрешила. Доста неща взех и от Дм. Кърпичките на Бебо 99% вода от Лили - промоцията е супер. 😄

Във Вис Виталис ще има 21% намаление от 14 до 16 ноември с изключение на хранителни продукти, памперси и мокри кърпи, Cybex platinum.

Аз от там поръчах едни пелени с цип на Rainy - антистрес. Днес ги взех харесаха ми - памучни и много красиви. Може да поръчам още нататък във времето.
Може ли да пратиш линк за антистрес пелените Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт