Термин Ноември 2025 - Тема 6

• 5 727
  • 197
  •   4
Отговори
# 180
Днес сутринта на визитация ми казаха,че бебчо е с анемия, и че има някаква инфекция но не казаха каква и са започнали антибиотик unasyn. Притесних се малко ама уж казаха,че минава и чакат кръвните изследвания.Има ли мама минала през такова нещо

# 181
Мами минавам само да кажа, че на 14.11 (този петък) ще има черен петък в емаг. Ако ви трябва нещо разгледайте.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 19:57 от Nefi23

# 182
Честито момичета! ❤ Нека всички сме здрави и дечицата ни и те. 🙏

Аз вече съм 36 седмица и приготвям багажи. Купих и козметика. Спрях се на Мустела, дано не съм сгрешила. Доста неща взех и от Дм. Кърпичките на Бебо 99% вода от Лили - промоцията е супер. 😄

Във Вис Виталис ще има 21% намаление от 14 до 16 ноември с изключение на хранителни продукти, памперси и мокри кърпи, Cybex platinum.

Аз от там поръчах едни пелени с цип на Rainy - антистрес. Днес ги взех харесаха ми - памучни и много красиви. Може да поръчам още нататък във времето.

# 183
Честито момичета! ❤ Нека всички сме здрави и дечицата ни и те. 🙏

Аз вече съм 36 седмица и приготвям багажи. Купих и козметика. Спрях се на Мустела, дано не съм сгрешила. Доста неща взех и от Дм. Кърпичките на Бебо 99% вода от Лили - промоцията е супер. 😄

Във Вис Виталис ще има 21% намаление от 14 до 16 ноември с изключение на хранителни продукти, памперси и мокри кърпи, Cybex platinum.

Аз от там поръчах едни пелени с цип на Rainy - антистрес. Днес ги взех харесаха ми - памучни и много красиви. Може да поръчам още нататък във времето.
Може ли да пратиш линк за антистрес пелените Simple Smile

# 184
# 185
Здравейте, момичета, още едно ноемврийско бебче се появи, на бял свят днес в 11 и 20 ч. с планово секцио 10 дни преди термин. Посрещнахме нашето първородно момченце Богдан - 3360 гр. 52 см. Аз се чувствам добре, стоях вече седнала два пъти и два пъти се изправях до леглото. Надявам се утре да съм по-добре и да направя по-дълга разходка. Безболезнено и лесно раждане на всички чакащи мами и здрави бебчета.

# 186
Момичета, доста се разтроих преди малко. Бебчо е доста поспалив и яде само по около 45мл през 3 часа. Събира му се да е буден около 2-3 часа в денонощието. Тъй като бях на АД Ципралекс през бременността и сега още ги продължавам, прочетох, че може това да окаже влияние на храненето на бебето след като се роди. Имала ли е някоя от вас такъв проблем и мислите ли, че има връзка с АД. Вчера имахме визитация от акушерка и тя каза, че не се притеснява, тъй като бебетата обикновено си спели доста, а и нашият си ачка и пишка редовно, но все пак се чудя дали може да е страничен ефект от АД? Моля за съвет:)

# 187
Smurfette19, честита радост, да сте здрави и леко възстановяване!

Относно черния петък, да спомена, че и в озон има супер намаления явно за целия ноември, както и в софармаси и Гален. И аз си допълних сета с козметики, неща за родилното, помпа за кърма и някои дреболии, като допълнителни протектори за матраци и т.н.

# 188
Smurfette, честито бебе Богдан! Blue Heart Пожелавам ти бързо раздвижване и възстановяване на теб и скоро да можеш да гушкаш малкото си вързопче!

DimBZah, съвсем нормално си яде и спи твоето бебче, няма какво да се притесняваш. На мен в болницата ми казаха, че е нормално първата седмица да яде по 10*(възрастта си) на хранене на 2-3 часа, тоест Антъни като е на 4 дена трябва да пие по 40 мл на хранене и той се справя с това. Будуването го дават до 4 часа първите седлици, а не че трябва да заковеш на толкова, така че също сте в норми. Щом си пълни пелените няма какво да те притеснява, а и акушерката щеше да каже, ако рожденното му тегло много е спаднало.

# 189
Подкрепям Fayona. Нищо от описаното от теб, DimBZah, не звучи особено притеснително, но сме майки и винаги ще се притесняваме, дори за най-дребните неща. Пожелавам ти повече усмивки и хубави емоции около бебчо Hug

# 190

Тази първата с ципа изглежда много удобна. По-дебела ли е или е само памучен слой? Аз търся такава с цип, но около 2 tog, защото спим на 21 градуса.

# 191
Искате ли да си направим група тук за родените бебета -въпроси грижа и тн?

# 192
Ако нямате против може да си пишете и тук. Аз съм за началото на декември, но ви чета и пиша тук. Полезно ми е като споделяте неща, които, живот и здраве, ще се случат и при мен скоро. Simple Smile

# 193
Smurfette19 Честита радост! Blue Heart Бързо възстановяване и прибиране вкъщи.

Разгледах и аз предложенията от Вис Виталис и знам колко подобрява съня повиването, но тази девойка, като й приберем ръцете и става много неспокойна, като й ги оставя навън и си спи добре, та за сега съм се отказала от повиване, а с първата едвам го спрях.  Grinning

Hellokitty1993 Разбрахме се, че за сега ще си пишем тук, пък декември живот и здраве, ще си направим и отделна тема.

# 194
Мерси много за отговорите, намира:)) тази вечер бебо повече будува и яде повече от дозата си - около 60 но на две хранения, сега спи и си мисля, че просто режимът му е обърнат -;през деня спи, я през нощта будува и папка, което не ме притеснява, тепърва ще се оправят тия неща. На мен ми тръгна кърмата от снощи и от днес се цедя, но утре ще идва акушерката и ще я питам дали има проблем да го кърмя предвид Ципралекса, който взимам:) Иначе - страхотно предложение за споделянето тук. Ще е много полезно за всички, много ви помагаме и се съветваме, което в безценно, мерси:))

Общи условия

Активация на акаунт