Термин Ноември 2025 - Тема 6

• 3 433
  • 124
  •   2
Отговори
# 120
Честито, Скарлет ☺️ да расте здрава и щастлива малката принцеса 💓 бързо възстановяване на теб!

# 121
  • Варна
Скарлет, честито и на теб! Да е жива и здрава малката и много да ви радва! А ти бързо да се възстановиш!

Понеже АГ ми беше казала днес да се чуем, ако не съм родила, звъннах й тази вечер и каза утре следобед да отида на тонове, ако няма промяна. Та така. Казах й, че 2 поредни нощи имам леки болки, каза, че е добре. Още една или две нощи и би трябвало да се роди малкият.

# 122
Vi, Misha и Скарлет , честити бебчета! Нека растат здрави и бързо възстановяване на вас покрай тях!
Миша, надявам се да минат скоро болежките, бързо да забравиш и да си спомняш само за срещата с бебо!

Аз бях на истински тонове миналата седмица,  макар че не съм убедена колко въобще ги видя докторът, понеже излизаше от раждане и буквално препускаше измежду стаите. Бях с още едно момиче на апарат за тонове на съседно легло, като нейният дори нещо не успяха да го настроят да записва, но лекарят каза, ще бил видял и всичко ни било наред и при двете. Отпрати ни до следващата събота и каза, че вече щял да ни гледа за разкритие, т.е. очакваният преглед в 37 г.с отпадна. Аз супер много се стресирах от болницата и се поразревах преди това, понеже "приемът", т.е. влизането вътре през входа не беше от най-приветливите. Не съм лежала в болница досега и се оказа, че съм наследила явно страха от болнична среда от майка ми - нещо като паника, че нещо не в наред. Впоследствие се успокоих де, но чувството, че и двамата лекари неглижират всичко през последните седмици все още ме преследва. Просто се моля всичко да е наред и да няма неприятни изненади. Няма време за смяна на екипи и град, като изборът на болницата също беше информиран и уж най-доброто възможно за бебето и мен, та се надявам наистина да съм си внушила и всичко да мине леко, когато му дойде времето. При мен няма опция за епидурална, това ми беше казано предварително, понеже в града нямало читави анестезиолози, които да ми я бият. Та.. каквото такова, просто се моля и манифестирам (колкото и нелепо да звучи) всичко да е наред с нас. 🙏

Иначе и аз се чудя какво ли ще се случи, ако не дай боже, се разболея и трябва да раждам.. просто времето е такова едно вирусно и където и да излезе човек по задачи, все някой киха или кашля. И страшно ме дразни липсата на маски и даже елементарма хигиена масово у хората, но това е друга тема вече 😂

# 123
Момичета включвам се и аз на 09.11/ 23 :37 се роди моя син Мерт 💙
Всичко мина добре аз съм добре и моето момче е добре🙏
Нормално раждане беше всичко стана много бързо благодарна съм на Господ 🙏
Пожелавам на всички леко раждане мами ♥️

# 124
Благодаря на всички за пожеланията! Уникална подкрепа сте! 🤍
Честито на родилите мами, много спокойни бебета пожелавам и бързо възстановяване!
Моля някоя мама, която вече кърми успешно да даде един съвет.. кърма все още нямам, коластра също нямах. Мъчим се с бебо да го слагам да стимулира, но много киселее.
Имам съмнения също, че не мога да го сложа както трябва и не може да се захване, отделно болките в кръста и гърба са ужасни и не мога да издържа много (няма условия в болницата за кърмене, дори самото легло не е удобно да пробвам на него).
От два дни вече хапвам малко по- стабилно. Супичка хапвах, боза пих, също и много вода...пак няма кърма. Моля отчаяно за помощ ! Искам да си кърмя детето, но тук никой не помага. Само казват да съм упорита и че ще стане, но аз си мисля, че притеснението, стреса и самата болнична обстановка не ми влияят добре( все пак съм тук от 05.11..) .. това е най- дългият ми престой и силно се надявам утре да ни изпишат!

Общи условия

Активация на акаунт