Термин Ноември 2025 - Тема 6

• 5 015
  • 171
  •   6
Отговори
# 165
  • Варна
Ами то аз само при АГ досега съм ходила. Та тя каза, че до 2 седмици може да се преноси. Каза да отида и утре да ме прегледат и да видим какво ще кажат.
kinira, благодаря много!

Ох. Давам си сметка, че нямам никаква идея как ще родя. Никаква представа. Даже не се притеснявам, но пък е притеснително. Колкото и странно да звучи 😀 какво ще се случи? Как? Нямам идея.

То и аз така.

hey.anne, и на мен вчера тоновете добре, всичко наред, но да видим. Тази вечер докато си взимах душ, усещах някакво напрежение ниско долу. От бързото ходене тези дни костите почнаха да ме болят леко от вчера, но то нормално. Аз като стрела бях предните дни. На моменти ми се втвърдява коремът, имам много кратки болки в мускулите или там където, сякаш се разширява тазът. Вчера имах и нещо подобно на падане на тапата, но заради перманентно течение отпреди бременността, няма как да знам тапа ли е, или не. Поне не е скучно!

# 166
Аз знам отпреди и сега ми казва че до 7 дни може да се преноси за да се избегнат рискове от голямо бебе за раждане или нежелано секцио

# 167
Здравейте, момичета! Извинявайте за късния час, но чак сега намерих време да пиша и на вас! В неделя вечерта в 18:18ч английско време се роди и нашият Антъни! С тегло 3.7кг 50см висок! По принцип имахме планирано секцио за днес, но в събота сутринта прокървих и ни приеха в болницата и там чакахме до неделя, за да освободи екип за секцио, защото през уикенда имат само един в нашата болница и бяха много натоварени. Сега вече сме вкъщи и малкият още се учи да яде, изяжда само по 35мл формула засега и доста спи, но го будим на всеки 3 часа, за да не се дехидратира и да не свали много. Много успех желая на всички и се радвам искрено за всички родили Simple Smile)

# 168
DimBZah, честито бебе Антъни! Blue Heart Бързо възстановяване на теб от секциото и добре да наддава малчуганът вкъщи!

# 169
Я, и твоето раждане е започнало с кървене. Колко беше като количество? Казаха ли от какво се е получило?

Естествено най-важен е крайният резултат Blush Честит да ти е Антъни! Да расте здрав и силен и безкрайно да те радва! Hug

Здравейте, момичета! Извинявайте за късния час, но чак сега намерих време да пиша и на вас! В неделя вечерта в 18:18ч английско време се роди и нашият Антъни! С тегло 3.7кг 50см висок! По принцип имахме планирано секцио за днес, но в събота сутринта прокървих и ни приеха в болницата и там чакахме до неделя, за да освободи екип за секцио, защото през уикенда имат само един в нашата болница и бяха много натоварени. Сега вече сме вкъщи и малкият още се учи да яде, изяжда само по 35мл формула засега и доста спи, но го будим на всеки 3 часа, за да не се дехидратира и да не свали много. Много успех желая на всички и се радвам искрено за всички родили Simple Smile)

# 170
Честито на всички нови мами! Бързо възстановяване! Живи и здрави❤️❤️❤️

При мен също имаше кървене - първо тапата беше кървава, после и водите като изтекоха, имаше кръв. АГ каза,че е защото шийката прави разкритие. Не разбирам защо с кръв😅

# 171
Тези неща са ок. И аз имах кървава тапа и после по време на раждането с разкритието някаква кръв, това не ме притесняваше.
Но в деня на раждането сутринта изкървих много - примерно две пълни превръзки си представи като количество наведнъж. Това ме стресира адски много и се уплаших и така ме приеха за раждане, макар че кървенето спря, а аз нямах кой знае колко изразена родилна дейност. Та затова ми стана любопитно как е било и при нея, дали е било нещо подобно и на какво са го отдали нейните лекари.

Честито на всички нови мами! Бързо възстановяване! Живи и здрави❤❤❤

При мен също имаше кървене - първо тапата беше кървава, после и водите като изтекоха, имаше кръв. АГ каза,че е защото шийката прави разкритие. Не разбирам защо с кръв😅

Общи условия

Активация на акаунт