Термин Ноември 2025 - Тема 6

• 5 806
  • 197
  •   1
Отговори
# 195
Мили мами, май срещнахме първата си спънка с памперсите. От няколко дни бебка има проблем може би с размера, не съм сигурна - постоянно протичат памперсите от едната страна. В началото мислех, че е от марката - като се роди ползвахме Лупилу 1чка и ни беше супер, като се прибрахме от болницата ММ беше взел два пакета на pampers и доизкарахме с тях без проблем. Сега взехме пак Лупилу и последните няколко пъти с него имахме протичане - като сравних два памперса на всяка марка, лупилу са видимо по-малки. Започнахме да ползваме пак pampers, но и от там има протичане понякога - не е консистентно. Винаги вадим къдричките, не би трябвало да е от там проблема, и поне видимо не изглежда да са й малки или да й стискат. Някакви идеи какво може да го предизвиква това? Чудих се дали не е за по-голям размер, но не сме станали 4кг още. Много сме озадачени..

# 196
Килограмите на опаковката са ориентировъчни. Пробвайте с по-голям размер. Дори и да се окаже, че са й големи в момента, все ще влязат в употреба като порасне още малко бебчо.

А иначе стягате ли ги остатъчно? Да не й стоят хлабаво около крачетата и затова да пропускат. През колко време ги сменяте? Това са други причини, за които се сещам.

# 197
Килограмите на опаковката са ориентировъчни. Пробвайте с по-голям размер. Дори и да се окаже, че са й големи в момента, все ще влязат в употреба като порасне още малко бебчо.

А иначе стягате ли ги остатъчно? Да не й стоят хлабаво около крачетата и затова да пропускат. През колко време ги сменяте? Това са други причини, за които се сещам.

Благодаря! Мисля, че ги стягаме достатъчно, но честно казано се притеснявам и дали не са твърде стегнати, та може би има нужда повече, знам ли.
Иначе гледаме да ги сменяме редовно -  веднага след като се събуди или щом *усетим* аромат, или пък чуем гръмките звуци на пръцкане. 😂

Общи условия

Активация на акаунт