BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 334
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 185
А дали тя не е изключена от вота ? Само за пред зрителите да е включена и в действителност да е само за скандалите и рейтинга срещу някаква уговорена сума ?

# 1 186
Аз вече и без това само с няколко минути удостоявам предаването, вече и това ще си спестя. Сценарият е малоумен, само това ш'ви кажа (да съм в тон с изказите в къщата).

Дано победи поне достоен играч, ще проверя в неделя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 187
Утре сигурно и Стоянов ще изкарат преди овцата Grinning
Е това ще е поредно дъно. Тази как ще я добутат до събота, то никой не я трае.
Това е целта. Няма да ги оставят четиримата да си живеят спокойно в мир и сговор. Ще оставят провокаторката, сигурна съм

# 1 188
Гледам предаването, за да се разтоваря, а вместо това ми остана един горчив привкус в устата. И аз усещам, че няма да си пусна финала, ако утре не отпадне.

# 1 189
Аууу, пепел ви на уста! До събота😢😡👹
Да не вземат и победител да я направят,без  пари, че дотогава ще изпука всичко...😁🤣

# 1 190
Ани Владимирова се държа изключително непрофесионално и аз съм много учудена. Но психологията е хуманитарна наука, а не медицинска. Психиатрите имат медицинско образование.
И най-Важното-Психологът Ани Врадимирова трябва да бъде подведена под отговорност за това,чи си позволи да разкрие лекарска или лична тайна на Ебру.Това е НЕПРОФЕСИОНАЛНО.Дали ще продължи да има клиенти?

# 1 191

Е що сега ни излъга така? Confused

# 1 192
Убедена съм, че Елена не може да има по-нисък вот от Михаела. Елена имаше доста добър резултат, когато беше номинирана и излезе Калин. Вярно е, че се падна с Калин, Стоянов и Стефан, но все пак смятам, че не е възможно да има толкова разлика в полза на Михаела.

# 1 193
Много бездарници стоят зад ББ. Вместо да раздвижат нещата като пуснат някоя правокативна игра, малко повече въпроси в анкетите тип "Колко от съквартирантите мислят, че...", те отчаяно и неправомерно върнаха някой, който им гарантира скандали и постоянен шум. Искаме да гледаме забавление, сеир, искаме да можем да дискутираме по теми, не да слушаме един час дудненето на един и същ глас. 🤮

# 1 194
Беше напълно излишно да вкарват някой, след като самата мисия тази седмица е такава, че създава напрежение. Можеше просто да мине без такива крясъци и простотия.

# 1 195
  • SF
Вероятно има тъпанари, които гласуват за Михаела ей така, нарочно! Да им е гадно и на тези вътре, и на зрителите, и на целия свят да му е гадно, а и на самата Михаела да й е гадно. В момента са много доволни, че кречеталото е все още вътре.

# 1 196
Ани Владимирова се държа изключително непрофесионално и аз съм много учудена. Но психологията е хуманитарна наука, а не медицинска. Психиатрите имат медицинско образование.

Отделно няма как да е лекарска тайна нещо, което си споделил на интервю за риалити предаване.

Но беше змийско поведение и двойно повече идвайки от човек от екипа, който в крайна сметка не е равнопоставен с участниците. Ма кво ни учудва, те държаха Иван един месец вътре и после викаха "остро осъждаме агресията"...

# 1 197
  • София
Много бездарници стоят зад ББ. Вместо да раздвижат нещата като руснат някое правокативна игра, малко повече въпроси в анкетите тип "Колко от съквартирантите мислят, че...", те отчаяно и ниправомерно върнаха някой, който им гарантира скандали и постоянен шум. Искаме да гледаме забавление, сеир, искаме да можем да дискутираме по теми, не да слушаме един мас дудненето на един и същ глас. 🤮
Явно не взимат предвид мнението на зрителите..можеха и наши въпроси да им дадат. Когато е забавно, лежерно и емоционално ме кефи супер много. Когато един човек с проблеми, с комлекси и умствени дефицити крещи, ми е отблъскващо.

# 1 198
Е, колко да са тези тъпанари, които гласуват нарочно? По-скоро продукцията се подиграва със зрителите и си въртят вота както им падне.

# 1 199
Силно се нядявам Михаела да чете мненията за себе си и да си вземе поука. Макар да се съмнявам едно нискоинтелигентно същество да е способно на това!

Общи условия

Активация на акаунт