С усмивки, смях и мечти — Декемврийчета празнуват първите рождени дни. - Тема 3

• 1 119
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Ооо, и аз не мисля, че бих могла да преживея още едно секцио.
Вчера бях за трето мнение заради това, че имам кървене между циклите след раждането. Първият лекар каза истмоцеле, което не е наложително да се оперира сега, вторият - хематом, който няма защо да се пипа, а третият - има и истмоцеле, и хематом и е добре да се оперира. Каза, че ще е като секцио като период на възстановяване и аз луднах.
Проучих въпроса и най-вероятно ме е взел за касичка, та засега няма да си причиня това и явно ще ходя на четвърто мнение. Досега не съм попадала на подобно разминаване в мненията.

С наближаването на РД се захванах да изкарвам снимки на хартия, за да запазя и на по-традиционен носител спомените. Много ме зареди това да видя всички хубави спомени от годината. От доста години не съм вадила снимки на кака й, но смятам и на нея да поизвадя. Понякога малките щастливи моменти се забравят, а така изплуват в съзнанието и е по-приятно от гледане в Google снимки.

# 61
Лекс, радвам се, че Йони вече е по-добре. Дано да е било от пюрето. Heart

Аз често изкарвам снимки, по-приятно ми е на хартиен носител. Поръчвам от приложението empik foto, тук там намирам промо кодове от инфлуенсъри и излиза доста евтино.

# 62
Лекс, на абсолютно всяка жена препоръчвам след раждането, независимо от вида, да посети лечебен масаж. И след двете раждания бях много зле с кръста и всичко останало първия месец. Едвам изтриях 40 дни, отидох и ме оправиха и двата пъти.

# 63
  • Пловдив
Аз имам лека диастаза и се чудя как да я прибера без да давам много пари за процедури.

# 64
И аз съм с диастаза, никога не съм имала корем, сега не мога да го прибера заради нея. Ще почвам по-сериозно упражнения. Болките в кръста ми отшумяха сами, ама сега като започнах да търча след него пак се обаждат. 😄

Аз имам и болка по време на секси тайм все още, направо вече ми писва. Говорих с АГ-то, вика, че е от овлажняването, но след празниците ще ида и на второ мнение някъде. Иначе цитонамазка и микробиология през август бяха добре.

# 65
  • Пловдив
И аз съм същата работа. Винаги стегнат корем, малка талия и сега..още не си закопчавам старите дънки. Но и никакви упражнения не правя, така че как да се прибере.
Тази вечер Рая вдигна 38,3. Дадохме панадол и свали донякъде. На Биляна й избива 6-ти зъб ( страничен резец ) и също е неспокойна. Ще е дълга нощ.

Общи условия

Активация на акаунт