💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 482
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Не им вярвам аз на жълтите пеперудки.Радостиня ще вземе героя на седмицата Траян,за бушон естествено.
Ще се усмихват до териториалната на Калин и Алекс,но после ще си върнат настройките ,заложени от Пекин .

# 2 476
  • София
Е, Момчил не позна залога...

# 2 477
На 200% съм убеден,че ще дръпне Ръжденцето. Абсурд Чикагото. То ако го направи или е страшно тъпа,или редакторите са и подшушнали какво да прави и тя като добро кученце ще изпълнява заповеди.
Ако мисли логично би избрала Траян или Чикагото, защото им трябва мъжка сила за отборните игри. Няма смисъл от още жени. Надали би избрала Дино заради ръста. Миро все още е по-слаб от 3мата сини в момента.
Това, разбира се, ако Радка познае залога де.
За мен Траян е най-добрият избор.Груба сила сис идръжливост
Ако случайно не вземат резиденцията, Чикагото ще „издиша“ и ще загуби мотивация. Дино също е много добър вариант и не смятам, че е проблем това, че е по-нисък — и Гого, и Алекса бяха нисички, дори май по-ниски от него. При него обаче проблемът е, че загуби много килограми и с този кръст е малко прецакан не е захранен още еми то 2 седмици не те оправят.
Ръждавичка и Сапунджиева не са им нужни, а Миро трябва да се захрани, но сиг него  ще вземат ..

# 2 478
И защо Радостна е капитан?!
Другите ги домъкнаха на сила, като Пекин и айде вече по-виновни от Радостина. За какво?
Пекин не била нарушила правилата ... Пф .. ами да си нагласят правилата подобни гнилочи да няма.

# 2 479
Абе и Алекс постъпи много "мъжки", ската се и не разтовари количката си, последван от Николета и проста Рада която намаза.
Само Пекин завалийката товари и разтоварва по правилата и това и изяде главата.
Скрит текст:
Не гледах внимателно, но ще си го върна. Сигурна ли си, че става въпрос за разтоварване на старт-финалната права? Защото товаренето и разтоварването се прави само на старт-финалната права, не на междинното спиране.
Да, права си. Сега си върнах. Не знам дали продукцията го накара и какво точно се случи, но на втория път на количката, Алекс я добута до финала. Николета стоеше и чакаше да вземе количката. На следващия кадър вече Николета буташе пълната количка, а Алекс тъкмо се отдалечаваше. Според мен въобще не е празнил количката и Николета не я е пълнила после, а я е взела наготово.
Но това екипът няма как да не го е видял и вероятно е станало с тяхно съгласие.

# 2 480
Мартин мисля че се занимаваше акивно с катерене, не помня с какво друго, познава и арената, големи шансове има утре. Аз залагам на него.

# 2 481
  • София
Мартин като нищо може да падне утре. Той не е нещо особено.
Да, победителя в своя сезон не е нещо особено. Добре.
Имаш доста добри мнения, но понякога се изказваш толкова идиотски, че чак ти се чудя.

Окей, изхвърлих се. Нека го кажа така.
Доста над средното ниво е, но не винаги най-добрия печели. Дори и в реалния спорт има сензации и Гърция например става европейски шампион. Wink
Гешев и Добрин за мен са по-комплексни. Стан за малко да го изхвърли от сезона.
Знаеш ли в кое е най-добър Мартин? Това, че няма някоя очевидна слабост. Тренирал е много неща и бързо мисли, адаптивен е. Но за мен лично не е добър победител.

# 2 482
На 200% съм убеден,че ще дръпне Ръжденцето. Абсурд Чикагото. То ако го направи или е страшно тъпа,или редакторите са и подшушнали какво да прави и тя като добро кученце ще изпълнява заповеди.
Ако мисли логично би избрала Траян или Чикагото, защото им трябва мъжка сила за отборните игри. Няма смисъл от още жени. Надали би избрала Дино заради ръста. Миро все още е по-слаб от 3мата сини в момента.

С Ръждавичка при нея ще си подпечата сигурно достигане до финалите и ще сформира без излишни трудности още една женска коалиция, което е целта й. По този начин хем ще има гласове за евентуален съвет, хем ще си дръпне приятелката. Вземе ли Чикагото или Траян, осигурява на Алекс и Калин сигурен коалиционен партньор (Чикагото със сигурност ще застане на тяхна страна, без значение че не харесва да участва в коалиции) и си подписва един хипотетично кошмарен съвет (дори и да знаем, че има грошове). Точно сега на тия двечките не им е толкова важно да вземат територия (могат да изтърпят една седмица до обединението).

# 2 483
  • София
Малее, забравил съм да спра анкетата.
Надява, се, че не сте хитрували. Wink
То няма и смисъл, аз не виждам кой какво е гласувал, всичко е анонимно, виждам това което и вие. Само моите си вотове са болднати. Така е и при вас. Това което вие виждате са си вашите гласове в болд.
Почвам новата анкета.

Още съм в шок от отпадането на Пекин. Тя ми беше сигурен топ 8. Даже топ 3 и топ 5. я слагах при ежеседмичните ми лъкатушения.
Голям резил. 😌

# 2 484
Кой каквото и да мисли по отношение на Пекин-Алекс, тази линия вече беше изчерпана и на докторкара ѝ стана време да си ходи.
Алекс също не ми е симпатичен.
Седмицата беше интересна.

# 2 485
  • Някъде там...
Само дето Ръждето би трябвало да има достатъчно акъл, за да съобрази и да играе с другарчетата си от Ф4. На другите две им е изпята песента. Ще се задържат още малко заради пълните джобове евентуално.

# 2 486
За мен Траян е най-добрият избор.Груба сила сис идръжливост
Ако случайно не вземат резиденцията, Чикагото ще „издиша“ и ще загуби мотивация. Дино също е много добър вариант и не смятам, че е проблем това, че е по-нисък — и Гого, и Алекса бяха нисички, дори май по-ниски от него. При него обаче проблемът е, че загуби много килограми и с този кръст е малко прецакан не е захранен още еми то 2 седмици не те оправят.
Ръждавичка и Сапунджиева не са им нужни, а Миро трябва да се захрани, но сиг него  ще вземат ..

Е, сега. Много подценяваш Чикагото. Една седмица ще издържи. Да не говорим, че вече две седмици е бил на резиденция и е доста захранен.

# 2 487
От каста с Ваня:
Пекин за Калин-Той е човека който зарежда с позитивна енергия.Ще го видиш когато се запознаеш с него .Той е човека усмивка.
Това говори достатъчно че не сме сбъркали с Калин само това искам да кажа.

# 2 488
Малее, забравил съм да спра анкетата.
Надява, се, че не сте хитрували. Wink
То няма и смисъл, аз не виждам кой какво е гласувал, всичко е анонимно, виждам това което и вие. Само моите си вотове са болднати. Така е за вас. Това което вие виждате са си вашите гласове в болд.
Почвам новата анкета.

Още съм в шок от отпадането на Пекин. Тя ми беше сигурен топ 8. Даже топ 3 и топ 5. я слагах при ежеседмичните ми лъкатушения.
Голям резил. 😌
То щото фокусът ти е другаде- ех, тез сладки череши😉🍒

# 2 489
  • София
Между другото онзи ден я сънувах Ръждавичката.
Жалко, че като Лапунов не мога да влияя и контролирам сънищата си.
Ще трябва да се запознаем да ме обучи. Grinning Wink

Общи условия

Активация на акаунт