💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 373
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 655
Ако някой от продукцията е виждал Калин в ролята на злодей, спешно да си записва час при д-р Пекин.

# 2 656
Цял сезон ме е срам да попитам, но сега събрах смелост - Какво представлява този "бикини-фитнес"?

Без да претендирам за много дълбоки знания, бикини-фитнес е категория в боди-билдинг състезанията. Като тези с които Арнолд Шварценегер става известен преди ехееее години.

И за мъжете и за жените има различни категории, не ги знам всички, но специално бикини-фитнеса съм го чувала още от онази певица Анн-Джи или както беше. Тя мина от пеене в бикини-фитнес.
Разликата е че тук не целят да се нацепят много, както е в другите категории, а работят да са нацепени, ама женствени, слаби и фини, ама с мускули. Има огромна разлика межу тях и класическите категории, ако видиш снимки на стандартните и тези, изглеждат слаби наситина.

# 2 657
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Чак сега намирам време да пиша за снощната битка, може и да е коментирано.
Според мен Радостина си спести освен товарене на последната количка, така и минаване на втората дължина по трасето. Тя взе натоварената количка, която Николета беше оставила на другия му край, докато минаваше стълбата. Радостина я избута до началото на трасето, мина по дюшеците, след което не върна количката там от където я взе, а само разтовари чувалите. Тя на практика трябваше да завърши в другия край на трасето, а завърши до Николета, т.е.за мен мина само 1 път, поне така беше монтирано.

Изобщо не беше така. След люлката Радостина каза че няма количка за нея. Павел и каза да бута обратно и тя избута натоварената  от Николета количка до старта. После мина дюшеците, а за това време Пекин избута същата количка пак до междинната позиция. И Радостина пак я избута до старта и я разтовари
липсва товарене.

# 2 658
  • Буркина Фасо
Цял сезон ме е срам да попитам, но сега събрах смелост - Какво представлява този "бикини-фитнес"?
ходене на фитнес само по бикини. rotfImbo 

# 2 659
  • Русе
Здравейте,
Имам малко страничен въпрос - къде мога да намеря епизодите от сезон 1? Не съм го гледала и ми се искаше да си го пусна. В Нова плей са последните 3 сезона, а в другите платформи също не намерих / YouTube и Vbox/.
Всъщност започнах активно да гледам от 3 сезон - зарибиха ме Неделчо и Мани миглата. От тогава не пропускам.
Втори съм гледала откъслечно, но първи - изобщо.
Благодаря.

# 2 660
Шегувате се, нали? Как може потребител да изтрие поста на друг? Или защо съфорумец да си изтрие положителен коментар, с хубави кадри? Нещо става...

# 2 661
Скрит текст:
Скрит текст:
Чак сега намирам време да пиша за снощната битка, може и да е коментирано.
Според мен Радостина си спести освен товарене на последната количка, така и минаване на втората дължина по трасето. Тя взе натоварената количка, която Николета беше оставила на другия му край, докато минаваше стълбата. Радостина я избута до началото на трасето, мина по дюшеците, след което не върна количката там от където я взе, а само разтовари чувалите. Тя на практика трябваше да завърши в другия край на трасето, а завърши до Николета, т.е.за мен мина само 1 път, поне така беше монтирано.

Изобщо не беше така. След люлката Радостина каза че няма количка за нея. Павел и каза да бута обратно и тя избута натоварената  от Николета количка до старта. После мина дюшеците, а за това време Пекин избута същата количка пак до междинната позиция. И Радостина пак я избута до старта и я разтовари[/spoiler]
липсва товарене.

Липсва, но по едно товарене липсва и при Николета и при Пекин. Липсва и едно разтоварване при Алекс.

# 2 662
  • Bayern
Еми не ги намирам, исках да си оправя вкуса, ама...

Между другото, бихме Томиойла по последователи в Инстаграм Joy сигурно газ пикае
Тези ли имаш предвид?

#СезонътНаКалин #ПавелВън #ИскамеЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 2 663
  • София
Шегувате се, нали? Как може потребител да изтрие поста на друг? Или защо съфорумец да си изтрие положителен коментар, с хубави кадри? Нещо става...

Не можеш да изтриеш поста на друг, нито своя след определени часове.
Но може да репортнеш пост и модераторите да го изтрият.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 19:33 от January_

# 2 664
  • В Града на липите
Кой е изтрил всички постове с погледа на Калин от играта с бутането, м? Нещо спам ли бяха или някой се дразни?
Моля потребителката да ги качи наново!
Ако става дума за тези снимки, потребителката веднага ги качва Simple Smile

П.п. Рошла2006 ме е изпреварила, но няма да ги махам Grinning
Съжалявам за качеството, но ги скрийнах с таблета.

# 2 665
Ох, Рошла, благодаря 😍. 100 лайка, ако можех 🤗. Сърцето ми подскочи.

# 2 666
  • тук и там
Пекин в инстаграм трие негативните коментари,според мен.Под всяка нейна снимка само положителни коментари и сърчица,и оставени един-два негативни за достоверност..Кого заблуждава?!
Последно -умилителна снимка с детето и кучето и,направена от фотограф,който освен всичко друго,изглежда и е фен,ни представя тази Пекин,която "не познаваме",различна  от образът и в ИВ..Rolling Eyes
Направо повярвахме колко обичана и харесвана е Пекин...А  със снимката се опитва да чисти имидж,но нещо не и се получава..

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:58 от Кайсия

# 2 667
Някой да извади погледа на Калин към Дино при единоборството им, моля! Ще познаете кадъра, главата си залагам!
И аз го забелязах. Grinning

Тези снимки ли търсихте?

# 2 668
Пишем шестица на оператора. Заслужава и повишение човека!

Тук никакъв AI не ти трябва. Гледайте го, все едно е изкаран от комикс. 😮🐞

#СезонътНаКалин #ПавелВън #ИскамеЧетириРедовниПлеменаВСезон8
[/quote]

# 2 669
[
Вижте и вие де, да не би аз да съм се заблудила и да търся кадрите на грешното място. Би трябвало да са в деня след битката с бутането, тя беше в сряда, нали?

Пост 1451 на стр.97

Общи условия

Активация на акаунт