Паническо разстройство - 66

• 7 163
  • 322
  •   1
Отговори
# 315
Ако след един месец на Есобел нямате драстично подобрение, значи не работи при вас.
Не напразно казвам драстично. Трябва да няма и помен от подтиснато настроение.
Ако изпитвате само частично подобрение, значи не е за вас и ще получите предимно негативите му.
[/quote]Потиснатото настроение е бял кахър. Начинът, по който се чувствам като цяло + това странно усещане в главата са нещата, които ме тормозят.

Питах го дали да търся преглед при невролог. Категоричен е да изчакаме Есобел да разгърне пълния си ефект.

Междувременно започнах да чета и за КПТ, струва ми се, че е нещо, което ще използвам като добър инструмент, ако го усвоя. Някой има ли препоръки за добър психотерапевт във Варна? Тази терапия може ли ефективно да се случва и онлайн, ако избера лекар от друг град?

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 10:56 от MZ89

# 316
Ами честно казано зависи какви проблеми ще се разискват. Трудно е да се дават препоръки за терапевт, не се знае ще ви допадне ли на вас, ще се сработите ли.
За женски проблеми си имам , но ако примерно проблемът е зависимост бих препоръчала друг.
Иначе психиатър ако решиш да смениш , бих казала Попов е човека.

# 317
Какво ще рече психотерапевт за женски проблеми?

# 318
Не знам защо го определих така- една жена като гръмне от целия товар, който има отгоре си ... но това  не означава , че в друга посока не е добър терапевт, просто не мога да дам препоръка.

# 319
Някой от вас пил ли е прегабалин (лирика)? Как ви понесе, как се чувствахте? Само него ли пихте или в комбинация с антидепресанти?

# 320
Някой от вас пил ли е прегабалин (лирика)? Как ви понесе, как се чувствахте? Само него ли пихте или в комбинация с антидепресанти?
Пила съм и само Лирика, и с антидепресанти, и с антипсихотици..... Пила съм я с хлорпротиксен, а също така с Дулсевия и прочее.

# 321
И аз съм пила с антидепресант,нямах проблеми и ми действаше добре

# 322
И аз съм пила с антидепресант,нямах проблеми и ми действаше добре
А колко време го пихте? Защо го спряхте, по препоръка на лекаря ли?

Общи условия

Активация на акаунт