Черен петък 2025 - тема 2

• 80 025
  • 940
  •   1
Отговори
# 675
  • София
...
Тези, които получихте Амазон доставките, с какво дойдоха?
Моята пише , че ще дойде на 8.12 ,но няма да съм у дома и се чудя дали мога да пратя на друг адрес
И този път до домашен адрес с Еконт.

# 676
  • София
Някъде да сте виждали намаление на  дамски чанти или по-скоро ранички за ежедневна употреба (кожени)?
Моята пише , че ще дойде на 8.12 ,но няма да съм у дома и се чудя дали мога да пратя на друг адрес

В нашия квартал няма Еконт куриер от 2 години и пратките винаги са до офис, инак видях, че е както обичайно с FAN до България. За всичко, което получавам с Еконт, имам известие и оттам управлявам в кой техен офис да получа пратката, защото последните две ми ги беше пратило в офис,  който е в съседен квартал, но много далече. Въобще не харесвам това положение, че няма куриер и трябва сама да обикалям да си събирам пратките с уж безплатна доставка до адрес.

# 677
Много съм любопитна но защо ходите под наклон ?
Да сте срещали електрическа пътека за бягане, търся нещо бюджетно

На сгъваема от Тему съм хвърлила око. Но аз по-скоро за ходене под наклон ползвам, не точно за бягане, та не знам на вас дали ще свърши работа.
Има такъв модел на Xiomi в citytel.bg.

# 678
  • Beyond the stars
Много съм любопитна но защо ходите под наклон ?
Да сте срещали електрическа пътека за бягане, търся нещо бюджетно

На сгъваема от Тему съм хвърлила око. Но аз по-скоро за ходене под наклон ползвам, не точно за бягане, та не знам на вас дали ще свърши работа.
Има такъв модел на Xiomi в citytel.bg.

Off topic е на темата, та ще го скрия
Скрит текст:
За да не качвам прекомерно пулс и кортизол; да щадя ставите,че вече не сме на 20 и т.н.. Вдигам наклонът - за увеличване на натоварването. Скоростта ми е средна, не го разбирайте като разходка в парка. За моето тяло това е оптималният вариант за кардио. В интерес на истината, никога не съм тичала на такава пътека, тичах само навън преди.

# 679
Гранд Ризорт Павел Баня имат 28% отстъпка при резервация апри, май, юни .
Днес и утре е черен петък в книжарници Ориндж , има -20% на почти всичко вкл. детски книжки на издателство Фют , които принципно рядко правят намаления.

Добавям , че и във Венера козметикс има черен петък днес и утре. Намаленията са уж до 30%, но доколкото видят е само на някой парфюми и то 15-20%

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 10:09 от Мишка с книжка

# 680
Някъде да сте виждали намаление на  дамски чанти или по-скоро ранички за ежедневна употреба (кожени)?
Моята дойде тази сутрин с Им тайм, до домашен адрес. Към 8ч са ми писали на вайбър да очаквам куриер (на същара дата). Половин час по-късно ми звънна куриерът да ме пита дали съм на адреса. Добре че бях.

# 681
Влизам да се оплача колко са жалки от Арте. Още снощи 30 мин след старта на "черния петък" влязох да направя резервация и О, чудо! Нямаше нито една свободна стая за желания период, а вчера през деня имаше. След това реших да разцъкам абсолютно произволни дати и винаги ми даваше, че няма налични стаи. Смешни и жалки.

# 682
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, някой ходил ли е в магазина на Теодор,  дали има реални намаления?

Теодор и да имат намаления, качеството им е толкова ниско, че пак би била неадекватна цената. Преди години имаше прилични неща, но последно с мъжа ми се въртяхме часове в магазина, за да успеем да изберем каквото и да е за стойността на един ваучер. Много, много са си развалили продуктите.

На същото мнение съм.

# 683
  • софия
Театър "Българска армия" имат намаление 50 процента на билетите за декември и януари

# 684
  • Тополовград
Трябва да купя пуловер дамски кашмир или вълна но май изпуснах намаленията. Да купувам лифсега или да чакам намаления през декември.

# 685
слънцезащита по принцип е по-добре минерална и то не-нано. има и корейски такива.
парфюмите също имат много неприятни съставки, избирам без камфор и кумарин поне, като цяло парф/мът в тях да е натурален.

хубави туристически раници някой да посъветва къде да гледам - или на общите сайтове за спорт вероятно? хич не се ориентирам в този стил, а търся за подарък.

# 686
Поръчах от Ориндж - имат 20% на всичко в количката (взех Хари Потър - едва ли мога да разчитам на по-голяма отстъпка - най-много 23% на деня на книгата, но то е почти същото).
И имам две поръчки от Озон и това е... Миналата година пазарувах доста повече, разочарована съм, че не си харесах оферти...
Харесвам някои намалени неща в Ремедиум, но не съм сигурна дали са намалени за ЧП или по принцип.

# 687
  • Beyond the stars

хубави туристически раници някой да посъветва къде да гледам - или на общите сайтове за спорт вероятно? хич не се ориентирам в този стил, а търся за подарък.

Decathlon, Ташев, stenata.com.

Май ще поръчам от Orange, че на Фют скоро отстъпка няма да видим.

# 688
Споделете,ако сте попаднали на оптики с обявен черен петък.Трябват ми диоптрични очила.

# 689
Големите оптики тип Джой, Оптикласа и прочее имат ЧП, но там целогодишно уж са на 50% и цените с това намаление са всъщност реалните на продуктите. Мисълта ми е, и да имат обявен ЧП, не е съвсем реален.

Общи условия

Активация на акаунт