Точно обратното е. Искам да разбера, затова попитах, ама никой не обясни каква е нуждата му от това, ако не е свързано с някаква сериозна здравословна или друга причина, различна от ревност.
Иначе, ето, Бу е дала съвсем обикновени ситуации, за които не е трудно човек да се досети и без да настоява за отговор.
А понякога пътуването за среща с близки, колеги или служебна среща е на по-големи разстояние, било то с влак или по натоварена магистрала, или пък в по-късен час, в по-лошо време, понякога е до съседна държава с няколко смени на различен транспорт. Далеч по-лесно е да се погледне локация, отколкото да звъниш и да чакаш да ти върнат повикване. И как изобщо това може да е ревност, нездравословен контрол и унижение? Приложението не показва компанията ти, показва само местоположението на телефона ти.
Оф, отплеснахте ме и в последните няколко минути не съм дебнала ММ и детето дали са на обичайните си места.
Много по-важно е да направите правилният избор и още преди да се обвържете сериозно с даден човек, да го видите как реагира в различни ситуации, отколкото да следите някакви си локации(дори не знам как става това чудо) и да си нямате доверие. Когато бях на 20 години бях малко по-ревнив от нормалното (може би) от отстоянието на времето знам, че файдата е нулева от тая ревност. Една нормално изглеждаща жена може да изневери по всяко едно време
не че и при мъжете не е г.д така. Важно е началото - да си усетите човекът, да го наблюдавате внимателно в ситуации, какви морални догми изповядва и дали подхожда на вашите такива и ако има съвпадение, то спокойно може и телефоните да изхвърлите и всичко ще си е точно !
, и тя получила смс веднага.