Променяте ли приятелствата си след децата и защо

• 1 837
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Чатовете пък, няма да коментирам. Всеки се върти с телефона постоянно, винаги два реда могат да се напишат"

Тази реплика говори колко нямате представа какво е ежедневието с малко дете.
Не е така. Има жени, които съвсем спокойно успяват и могат. Мъжът им им помага с детето и ги отменя или те са доста ефикасни и организирани. Различни ситуации.

Голяма част от новородилите не слизат от инстаграм и качват сторита по цял ден. Имат време Wink

# 46
Аз даже се оттеглих, когато се омъжи. Изцяло се промени, преди говорихме за любовни мъки, след  като тя се ангажира, изведнъж спря да говори по любовни теми.
Бе добре неин живот, да си я пази в тайна ама спря да коментира и моите изживявания. А преди обсъждахме всичко. Тя си беше намерила партньор и вече не и пукаше, а аз тогава страдах от любовна мъка, но и дума не каза, а имах нужда да споделя толкова неща.
Партньора и беше много богат и тя почна да живее по-луксозно, аз стоях като метла до нея, бях купила златна гривна на сватбата и, обаче тя е получила много по-дебели гривни, засрамих се от своя подарък, като видях по-заможните.
Тя даже не разбрала моя подарък и ми каза, че съм и подарила гривна с мънисти. Шокирах се, как така не разбрала какво съм подарила аз, поне да беше снимала.
Ми не можехме да си говорим както преди постоянно, а след брака, хептен прекъсна и ми каза, че контактите в къщата и са били в ремонт и затова не е можала да ми отговаря навреме.

За каквото и било намираше оправдания, никога не казваше какъв цвят рокля ще облича, кога ще са важните дати. Чашата преля, когато не ме покани на кръщенето на бебето си, за да няма уроки, а покани майка ми.
След това родила второ, никой не чул, докато ражда, особено аз.
Толкова се обидих, още ми е гузно, от тогава нямам нито една приятелка, чувствам се ревнив човек, сякаш другите жени ме гледат така, като че ли ще стане нещо на тях, ако ми споделят нещо. Сякаш съм нещастница, уроклива, лоша приятелка, съперница. Тежи ми от години.

# 47
Wuduти само една приятелка ли имаш? Като не сте близки с тази, общувай с другите.
Тя може да е странна, но да правиш генерални изводи няма смисъл.

# 48
Wuduти само една приятелка ли имаш? Като не сте близки с тази, общувай с другите.

Направих грешката на живота си, след като бях приятелка само с нея, с други отказах да се сприятеля.
Тя пък си намери други приятелки.
Де да можах да върна времето, ама късно вече, всеки си заел своя път.

# 49
  • София

Направих грешката на живота си, след като бях приятелка само с нея, с други отказах да се сприятеля.
Тя пък си намери други приятелки.
Де да можах да върна времето, ама късно вече, всеки си заел своя път.
Защо да върнеш времето? Тепърва можеш да си намериш други приятелки.

# 50
Мисля, че причината не е в приятелите, а в отношението ни към тях и техните деца. Как реагирахте на техните деца – питахте ли за тях, предлагахте ли помощ, обаждахте ли се за рождени дни, носихте ли малки подаръци? Ако очакваме старите приятелства „без децата“, без да проявяваме интерес към тяхното най-важно – децата, е нормално отношенията да се променят. Когато станете родител, ще разберете колко голямо значение има това.

Общи условия

Активация на акаунт