Как да простя на брат ми?

• 5 693
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Ако тези жени са останали сами след хармонична връзка, това би означавало, че таткото е бил що-годе читав.

Но в твоя случай, мен лично би ме притеснявал фактът, че 50% от ДНК на детето ми ще е от някакъв отрепляк. Това означава да се обвържа с този тип доживот, а близките ми винаги ще виждат него в лицето на детето ми. Да, разбира се, има го възпитанието, което може много да повлияе. Но гените не можеш ги изтрий.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 17:30 от Brin de muguet

# 46

Дано не застига никого това, което мен, защото доколкото ми е известно не съм първата, нито последната в тази ситуация.

Това, което ти се случва, не е „застигане“. Да те застигне може нещо, което не зависи от теб – болест и др., да не изброявам по-страшните неща. А ти сама си се поставила в положението, в което си – съвсем осъзнато и доброволно.
Правилно ти казаха да излезеш от ролята на жертва, защото не си. Всичко е резултат от твоите житейски избори. Ако може да се говори за жертви в случая, това са твоите родители донякъде. И дано това е последното, което им сервираш, защото като гледам, грам не си си взела поука от цялата тази история.

# 47
Ивелина, в другата тема бащата ти казал, че не искал да раждаш, заплашвал да вземе детето, сега пък същите неща ги казал брат ти. Кой всъщност те заплашва, или ти си измисляш някакви филми, понеже ти липсва внимание?

# 48
  • София /Абсурдистан
Добре де, защо бащата на детето ти да е боклук? Какъв е - наркоман, пияница, крадец?

# 49
Ивелина, в другата тема бащата ти казал, че не искал да раждаш, заплашвал да вземе детето, сега пък същите неща ги казал брат ти. Кой всъщност те заплашва, или ти си измисляш някакви филми, понеже ти липсва внимание?
Не е баща и, я бащата на бебето и. Ама и вие чели-недочели....

# 50
Счупен телефон.
Още една страница и ще се окаже, че брата и сестрата са женени.
И се скарали кой да изхвърли боклука.

# 51
  • Sofia
Ивелина, в другата тема бащата (се подразбира - на бебето) ти казал, че не искал да раждаш, заплашвал да вземе детето, сега пък същите неща ги казал брат ти. Кой всъщност те заплашва, или ти си измисляш някакви филми, понеже ти липсва внимание?
Не е баща и, я бащата на бебето и. Ама и вие чели-недочели....
Тя точно това е написала.

# 52
Моя грешка, прочетох "баща ти"

# 53
  • Melmak
Ивелина, аман от ролята ти на жертва. Не, нищо не те застига, освен собствената ти простотия. Спала с някакъв боклук, не си взела мерки да правиш безопасен секс и после ама то бебето стана. Да, бебетата стават от секс, може и от 1 път даже. И ако не ползваме контрацепция това се случва. Не е до късмет и застигане на съдбата, а от личните ни действия и бездействия.
Ще родиш от някакъв пълен тъпанар, докато висиш на ръцете на вашите. На мен ми е жал за това бебе, бащата пълен кретен, майката емоционално нестабилна жертва. Бабата и дядото дано са читави.
Ми да ти кажа, не знам какъв е брат ти, може и той да не е читав, но ако имам сестра като теб, не знам дали ще съм много толерантна към поведението и изборите ѝ.

# 54
Ох, пак ли тази авторка. Сега и брата не струва и пак истории за вземане на дете.

Иве, първо роди бебето, оправи му акта за раждане и после говори за осмисляне на живота. Пристрастена си към драмата и сама си търсиш проблеми.

# 55
Недейте се отклонява от темата. Въпросът е "как да се прости на брата?"

Слушах в колата веднъж дискусия (американска радиостанция) - На каква възраст децата започват да употребяват "лоши" думи, и дали осъзнават значението им. И обясняват, че до 5-6 годишна възраст обикновенно копират без да знаят, или някой ги е научил на "лошата" дума и им гледа сеира.
В студиото двама мъже и една жена. И жената казва - Когато за пръв път чух синът ми да използва думата bitch (кучка) спрямо сестра си, той беше на 10, а тя на 7 - "Спри да се държиш като bitch". И единият от мъжете я попита - "Накара ли го да се извини?". И водещата казва - "Не. Ами как да й се извини, като тя се държеше точно като такава и се инатеше и цивреше за някаква глупост в колата през цялото време докато пътувахме". И другия водещ вика - Ей това е "Майка на Годината".

# 56
Застигнала те бременността викаш? Паднала ти е от небето, а не е в резултат на тъпи решения от твоя страна?

Между другото гледам, че се опитваш тънко да хапеш Ариел на тема деца. Доста е грозно и жалко и по мое мнение е по-добре да внимаваш и да нямаш дете от отрепки отколкото да забременееш случайно и да се изкарваш жертва по форумите.

И последно - с бащата ти ще си тясно свързана, докато детето навърши 18, че и после, ако се разболее, реши да учи и т.н. Гледам, че си го отписала вече, обаче се подготви за неприятности. Ще има право на виждания, ваканции заедно, споделено родителство, ако настоява. И ако е няко мутра както намекваш, че бил способен на всичко, като нищо ще вкара родителите ти в гроба. Брат ти не е толова тъп явно и вижда какво ще се случва през годините.

Успех с раждането и живота изобщо. Гледай следващия път като те застигне забременяване да е от някой по-свестен.

# 57

И последно - с бащата ти ще си тясно свързана, докато детето навърши 18, че и после, ако се разболее, реши да учи и т.н. Гледам, че си го отписала вече, обаче се подготви за неприятности. Ще има право на виждания, ваканции заедно, споделено родителство, ако настоява
В другата тема и беше обяснено, че ако разреши припознаване филма ще стане пълнометражен.
И брат и ще е последен дерт тогава.

# 58
Не съм й чела другата тема, но то и сега при тези обстоятелства брат й й е последна грижа.
Аз подозирам, че се е закахърила за него, защото иска по някакъв начин да го впрегне и него да тегли хомота барабар с родителите й, а като е сърдит и я е блокирал няма как.

# 59
  • София
Брат ти очевидно е бил прав. Няма какво да му прощаваш. Признай му, че е бил прав и толкова.
И си порасни малко, че утре и детето ще ти е виновно с тоя модел на мислене.

Общи условия

Активация на акаунт