💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 423
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 410
Калин е Единствения!

# 1 411
  • София

Аз съм винаги обективен. Ако не ви харесва, прескачайте.
Аз да ви споменавам поименно вас и да ви питам за мнението?
5 човека ми пишат името, отговарям.

Проблемът е, че не си обективен. Ок разбрахме, че си и фен. Това няма как да те накараме да промениш. Да твое мнение си е. Но не отричай многото и грешки като човек. Не съм само аз. Виж колко хора ти го казаха. Ти повтаряш едни и същи неща всеки път - само положителните. Не и признаваш нищо отрицателно.

Много пъти съм изтъквал и негативни страни, включително в неутралните обзори.
Но с неверни неща няма как да се съглася.

# 1 412
Страхотно момче… искрено си каза че е за игрите и емоцията, парите не го вълнуват … евала !! Поздравления и на родителите, добре са си свършили работата Simple Smile

# 1 413
Днес бяхме погалени извънредно с очите на Калин. Харесвам всички снимки мислено, когато ми се отключат лайковете, ще се върна да ги оценя. Grinning
А Калинката за пари не играе, не го вълнуват, но пък аз се вълнувам за неговата победа. Калине, стягай се!

# 1 414
  • София
Очаквам Траян на битка в петък.

# 1 415
Калин измести любимец ми от всички сезони досега.Сори Гого.

# 1 416
Ръждавичка е най-смелата жена за всичките 7 сезона.
Иска да ходи да се бие на крачка от обединението, където има толкова много хора, които искат да играят с нея. Има Анулет, но се е прицелила и в грошове. Мисли с 2 хода напред както каза Миро.
Сега ще прибере огромния пай награда. 250 гроша от Радка, тя има 50 и стават общо 300. 💙🙂

Точно така стана.Още една успешна прогноза😜Какво стана с най-най- комплексната жена за всички сезони, дето никой не може да я бие на трасе?Накрая я би Радостина, която вече не помни от кога е на изолатора.
Недей да злобееш, ти таква прогноза  не можеш да дадеш, защото нямаш изгледани хиляда риалитита и набито око.

Така е.И движението по терена не мога да видя.Финната моторика и други такива.Затова и не давам прогнози😜

# 1 417
Напълно съм обективен. Както винаги.
Няма смисъл да ме пробвате, мнението НИКОГА няма да ми промените.

Дяволо, с цялото ми уважение, миналата година беше от най-големите защитници на Силвето и си ми много любим коментатор затова, но с Ръждавичка нещата вече бият на магарешки инат. Не е толкова страшно човек да признае, че е сгрешил в преценката си за някого.

# 1 418
  • София
Никой не ви пречи да давате прогнози. Жалко, че няма повече такива хора.
Аз за това и не се сърдя на бъзици, когато не познавам, защото това си е част от шоуто. Grinning
Аз без прогнози не мога просто. 🙄😈 Тръпка си е голяма.

# 1 419
Всяка седмица различен брой номинирани хора. Grinning

# 1 420
  • Варна
Калин измести любимец ми от всички сезони досега.Сори Гого.
Ами аз след отпадането на Гого в С4 си бях за Жорката.
Калин ми харесва повече от Гого, Жорката и от Рълев.
Момчил нещо не можа да ми легне на сърце

# 1 421
Чак реклами пускат за съспенс. Не вярвам Радка да се прати на елиминации

# 1 422
Голям мерак им е да завлекат Калин в калта. Не понасят нищо светло от тая гнусна продукция, ей😡🤬

# 1 423
  • София
Каква морална дилема бе Раличке?
Да не е луда Радостина да е самономинира.
Много ясно, че ще изпрати Траян, а не себе си.
Вчера иимаше супер-тежка битка. Сега пак ли да отиде.
Ей че ме нервират тези нещастници.
Радостинке, не се подлъгвай по тези кукловоди.

# 1 424
Всяка седмица различен брой номинирани хора. Grinning

Спорес сценарият.

Разбрахте ли защо Калинката не печели Игрите, защото не му е нито за пари, нито за първтото място. Той е човекът Адреналин и влезнал в Игрите за самите игри и заради самата тръпка. Толкоз.

#СезонътнаКалин#! Нямало е друг такъв играч за Седем сезона.

Общи условия

Активация на акаунт