✨ Коледна магия с Président: Сподели вкуса на празника и спечели награда!

• 13 339
  • 385
  •   1
Отговори
# 300
С баница с късмети и тиквеник. Ползвам класически рецепти, традиционалист на съм.

# 301
Любими на коледната трапеза са баница, баклава и коледните меденки.

# 302
  • плевен
Коледа я свързвам със аромата на домашни сладки ,аромат на канела и мандарини!

# 303
Коледа я свързвам с повечко ядене. Също и с руска салата, сърми, баница и канелени сладки.

# 304
Коледни меденки с портокал, канела и джинджифил.

# 305
Щолен, марципан и баклава.

# 306

По време на празниците най-много обичам направата на кексове, мъфини и курабиики с децата.

# 307
Коледа я свързвам с аромата на нещо месено и печена тиква. Ето и една питка от мен!

# 308
Правя лесни бонбони от бисквити.

Един пакет бискивити - смлени в блендер
Добавя се кондензирано млято
Добавя се разтопено масло
Получава се смес, която лесно се моделира с ръце.

В тях можете да сложите различни видове ядки, или дори школад.

След като ги направя ги овалвам в кокосови стърготини, школадови пръчици или смлени ядки.

И воала, имате готови бонбони.

# 309
За мен празничният дух най-силно ухае на домашна баница със сирене 🧀✨

# 310
Коледа свързвам най-вече с правенето на коледни сладки, най-вече защото ги приготвям заедно с дъщеря ми. Тя си слага готварска престилка и шапка, а независимо от резултата от печенето, всичко протича с много смях и закачки, дори и чистенето. Примерна рецепта за лесни  меденки:
Необходими продукти:
2 бр. яйца - 2 бр., 1 ч.ч. олио, 1 ч.ч. захар, 1 ч.л. сода, 1 пакетче канела, 2 с.л. мед
Яйцата се смесват със захарта, олиото, содата, канелата и меда. Сместа се разбърква добре и към нея се прибавя брашно - колкото поеме.

Оформят се се малки топчета. Върху меденките по желание се слагат ядки и се пекат на 180 градуса в тава, в която предварително е сложена хартия за печене.

# 311
Ние сме традиционалисти и свързваме празника с вкуса на традиционната баклава с орехи ,която приготвям винаги с удоволствие и любов за моите близки.

# 312
Обожавам да меся.  Нашите коледни празници започват винаги с питка.

# 313
Най-любимо ми е баницата с късмети Simple Smile Може друго от традициите да не спазваме стриктно,но баница винаги има 😍
Рецептата е класическа - кори, кисело мляко,сода, яйца (домашни), масло, сирене Simple Smile Тази година ще помага и малката ми дъщеричка🤩

# 314
Коледа я свързвам с правенето на бисквитки с децата. Това е обща дейност, която ни носи много радост. Домът ни ухае прекрасно и имаме бисквитки за няколко дни напред.

Общи условия

Активация на акаунт