Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 17 103
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Честит рожден ден! Бъди щастлива, обичана и здрава! Дано всичко мине по вода и да си гушкаш най-големият подарък през април! ❤

# 301
Честит рожден ден! Бъди здрава, спокойна, успешна! Нека всичко ти се случва както пожелаеш - като се започне от покупки, през ремонти, та чак до раждането и след това! Heart

# 302
  • Ботевград
Честит Рожден Ден и от мен❤️
Много здраве, щастие и късмет. Много сбъднати мечти и щастлив финал април 🤗

# 303
Честит рожден ден! Здраве и пак здраве, за да се постигат всички цели в живота!

За тоновете аз с предната бременност почнах в края на 7ми месец по спомен.
Преглед на 2 седмици след 28г.с. и така до края - аз бях секцио.

# 304
Честит Рожден Ден и от мен.
Аз също с предната бременност от 28г.с. започнах да ходя на всеки 2седмици. Другата седмица ще съм 28г.с. и тогава съм на преглед и ще видя какво ще каже АГ.  Чакам с нетърпение да видя колко е порастнал, тъй като ритниците станаха болезнени.

# 305
Болезнени? Мен ме боли само, ако ме рита в ребрата. С каква плацента си?

# 306
  • Melmak
Благодаря са милите пожелания! Бъдете живи и здрави и вие!

За ритниците - при мен също са силни, но ме е боляло само ако ме ритне надолу към шийката. Сега е с главата надолу и ритниците са над моя пъп. Очаквам скоро от рибка да минем към пришълецът. 😅😅😅

# 307
Цитат на: Coasterka92
Предполагам, че трябва да се следя и на двете места, не знам при теб дали ще е така.
Въх, че то много досадно, ако е така... Затормозяващо ми звучи и логистично, и финансово. И сега ми идва в повече да обикалям между гинеколог и ендокринолог(а по едно време и хематолог) и все да се бода за нови изследвания...
Иначе и при мен са някакви странни резултати - фт4 и фт3 бяха високи миналия месец, тсх-то и то - над 3. Хайде пак на лекар, от таблетка минах на сироп - ТСХ-то спадна до 1,55, ама и другите два показателя спаднаха противно на всякаква логика. Joy
Pandora1, честита да си! Бъди преди всичко здрава, спокойна и един пухкав финал ти желая!

Иначе и мен ме боли периодично, доста злобни удари понасям по ребрата, под ребрата, около пикочния мехур, но не мога да разбера крак ли е ,ръка ли е. С предна плацента съм, уж би трябвало много късно да започна да усещам и да са "приглушени" движенията, но не би. Усещам още от 14г.с. и пак казвам - някои дни е много болезнено, все едно някой ме налага отвътре. Качила съм 8кг дотук, като почнах от поднормено тегло, коремът расте и изглежда уютно за ситнеж, но реално вътре няма много място, плацентата някак заема много от пространството от това, което виждам на прегледите. Така че колкото и да се мъчи да размества и да разширява с ръце и крака, гарсониерата мезонет няма да стане.Joy

# 308
  • София
Забравила съм, тук има ли мама която се е насочила към Токуда ? Другия понеделник съм при следящата ме и скоро след това ще имам преглед при израждащият доктор, за да се запознаем, харесаме и т.н. Тези дни бързо ми минават, но и като знам още колко много има ми става лошо 😂 С предната бременност изобщо не го усетих това време, сега имам чувството че от половин година съм в 6ти месец и все като погледна все съм си в 6ти месец.

# 309
Със задна плацента съм, но определено усещам ритниците доста по - силно от първата бременност. С нея някак усещах опъване, коремът все се местеше наляво и надясно. Сега човекът като влезе в серия удари, трябва да седна и да ги изтърпя 😅

# 310
Аз съм с предна и заради това явно не ги усещам толкова драматично... освен в ребрата 😂

# 311
Мамчета аз имам питане ,тъкато ще правя Обременяването ,но сутрен пия магнерод с бусколизин в 6ч сутрента ,после на обяд и вечер ,.Да пия ли сутрешните хапчета или трябва да на гладно без нищо дори и хапетата.

# 312
  • Melmak
Аз също пия магнезий, но преди обременяването не пих нищо, нито кафе, нито нищо.
Аз съм със задна плацента. Усещам бебето от 18 седмица, но като бълбукане беше в началото. От петия месец ритниците се виждат през корема ми. Според мен са ритници, защото са силни.
Аз бях нещо депресирана в края на миналия месец и началото на този. Но като се върна назад времето бързо е минало. Наскоро говорих с една колежка, тя не знаеше, че съм бременна и тъкмо беше разбрала. И казва “ааа как 5 месец и не сме забелязали.”
Аз първия триместър не го усетих много, втория до половината също. Чак в 6 месец вече ми е по-трудно и усещам, че съм наедряла, че като се наведа ми пречи корема и се изморявам по-бързо.
При мен остават около 90 дни до раждането, приблизително, разбира се.
Вчера изследвах и някои други неща, освен обременяването. Излезе ми леко завишен ALAT. Ще трябва да пускам пак след седмица.

# 313
Мамчета аз имам питане ,тъкато ще правя Обременяването ,но сутрен пия магнерод с бусколизин в 6ч сутрента ,после на обяд и вечер ,.Да пия ли сутрешните хапчета или трябва да на гладно без нищо дори и хапетата.

Според мен не е добра идея да се пият хапчета, защото дори и да нямат захар, то ще активират перисталтиката на стомаха и червата и може да си компроментирате резултатите.
Говорете с АГ дали е по-добре да се пропуснат или да се пият със закъснение.

# 314
Добре ще попитам АГ ,но мисля че няма какво да стане ако се пият по късно Аз ги пия вече 6м. Още от деня на Трансфера ,но ще питам все пак .Аз съм с предна плацентаа ,ще бъде първо раждане ,започнах доста по късно да усещам бебка ,но сега вече си рита доста яко ,.Няма ден няма нощ ,когато и дойде на ума и почва ритане

Общи условия

Активация на акаунт