Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 16 881
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Аз се спрях на Venicci upline, но не съм я ползвала още. Хареса ми всичко в нея. Важно ми беше летния кош да има долно проветрение, столчето да има степенка за крака, да се сгъва с едно движение, да има пълно легнало положение на столчето. Сенниците са големи и тяхното проветрение може да се ползва както в сгънато положение на сенника, така и в по-разпънато. На някои други модели не ли харесваше, че за да има проветрение сенника, трябва да е разпънат до край. Другото което гледах е как се закопчава коланчето - на Venicci се разделя на 3 части и е с магнит, което много улеснява (колана си е 5 точков). И всичко върви в комплект с много аксесоари. Аз успях да я взема на много добра цена, защото избрах цвят, който вече не се произвежда. Има ги намалени и по английските сайтове, ако си склонна да си поръчаш от там.

# 31
  • Melmak
Онзи ден загледах easywaker на една жена и търсих модела. Не съм пробвала още, момичетата в темата с количките ме посъветваха да отида в бебемакс и да пробвам колички с изкуствена тежест (все едно има бебе).
Една приятелка ми каза, че мога да ползвам нейната. Сигурно ще се съглася, ако нещо крайно не ми допадне, ще купувам тогава.

# 32
Моят племенник беше със Stokke. Количката беше сравнително добре, докато не го сложиха в седналия кош и той отказваше да заспи в нея, защото няма пълно легнало положение, а кошът се обръща целия и детето все едно е седнало, но е наклонено- това се водело анатомичен кош ( не знам дали го обясних правилно 😅). Тогава сестра ми се принудиха да сменят количката и в новата бебето си спеше супер. Когато ние избирахме количка за каката, това беше основен критерий, заедно с големите задни гуми, за да се справя с прекрасните ни тротоари. Друг критерий беше и сенникът- понеже бебетата не могат да се мажат със слънцезащита първите 6м, гледахме сенникът да е голям. Също гледахме на седналия кош, степенката на крачетата да е голяма, за да не му висят крачетата. Една приятелка беше с Чиполино Елит, степенката за крачетата беше толкова малка, че крачетата на дъщеря ѝ от 7-8 месечна възраст висяха, защото не се събираше. Също и аз препоръчвам да се тества количката с тежест, но имайте в предвид, че едно е да тестваш количката в магазина, на равен терен, съвсем друго е на прекрасните ни тротоари.

# 33
И аз да се "похваля" с мм сме с вируса, от снощи вдигам до 37.8 температура. Успяваме да я смъкнем без хапчета, но вече се чудя дали да не пия един парацетамол...

# 34
Аз се спрях на Venicci upline, но не съм я ползвала още. Хареса ми всичко в нея. Важно ми беше летния кош да има долно проветрение, столчето да има степенка за крака, да се сгъва с едно движение, да има пълно легнало положение на столчето. Сенниците са големи и тяхното проветрение може да се ползва както в сгънато положение на сенника, така и в по-разпънато. На някои други модели не ли харесваше, че за да има проветрение сенника, трябва да е разпънат до край. Другото което гледах е как се закопчава коланчето - на Venicci се разделя на 3 части и е с магнит, което много улеснява (колана си е 5 точков). И всичко върви в комплект с много аксесоари. Аз успях да я взема на много добра цена, защото избрах цвят, който вече не се произвежда. Има ги намалени и по английските сайтове, ако си склонна да си поръчаш от там.
Изобщо не съм наясно нито в какви английски сайтове да гледам, нито как става поръчването и какви са таксите за доставка. Иначе ако бях поръчвала или имаше човек около мен, който е наясно бих се възползвала. Чакам да пуснат и аз някакви намаления, защото на upline цената ми идва малко повече. Ако не я намалят ще взема claro.

# 35
  • Melmak
И аз да се "похваля" с мм сме с вируса, от снощи вдигам до 37.8 температура. Успяваме да я смъкнем без хапчета, но вече се чудя дали да не пия един парацетамол...
Парацетамол можеш спокойно. Аз вече наколко пъти пия, не за болест, а за главоболие. Не че помага..

# 36
И аз гледах Claro, другите, които гледам, са Espiro Only и Muuvo Quick 5. Не ми се дават пари за количка, която ще се ползва 1 година. Май, май espiro и muuvo са по-добри като качество.
За парацетамола ми каза лекарката до 3 на ден и ги пазя за по-кризисен случай да не дава Господ.

# 37
Момичета, при някоя от вас изобщо забеляза ли се растеж на косата? Всички толкова хвалят бременността за гъстата грива, а при мен косата само повече започна да пада. Страх ме е, че след раждането направо ще остана плешива с тия темпове 🤪

# 38
  • Melmak
Аз разлика не виждам! Имала съм винаги хубава коса, освен като от стрес ми опада 40%. Но сега и аз това се чудех.. като кажат как косата не пада, ставала не знам си каква.. ми същата си ми е.

На мен вече започна да ми личи бременността в корема. До скоро имах лек корем като преяла, сега е малко повече!

# 39
С първата бременност косата ми стана уникална. Здрава и гъста. Много се радвах. Е, след раждането започна такъв ужасен косопад. Шампоани, витамини - нищо не помогна. Сега не виждам промяна.

# 40
При мен и двата пъти до 5ти месец имах страшен косопад. Направо шепи, пълнех кошчето за боклук само с коса. След 5 месец (другата седмица влизам в 6ти) започна растеж, но не нещо УАУ, ами просто стана по-дълга от обичайното й състояние.
За количките - набелязах си няколко модела.
За Muuvo quick five чакам намаление. Отделно видях една Tutek Diamos XS, намалена е в Рая, но не намерих достатъчно мнения за нея и май няма да е тя. Днес ми попадна някаква мега странна - Redsbaby Skip3, тя ни влиза в бюджета, ноооо не мога да преглътна колко грозно е бебешкото кошче. ММ каза че му прилича на войнишка тента и я хареса много 🤣

# 41
Аз също съм в голяма чуденка за количка. Обикаляхме, гледахме, пробвахме. За момента фаворит са ми easywalker jimmey и stokke, но и двете имат минуси според моите критерии. При stokke-то имам притеснения точно за летния кош, който няма напълно легнало положение. Някой има ли наблюдения за тази количка?

# 42
Аз също съм в голяма чуденка за количка. Обикаляхме, гледахме, пробвахме. За момента фаворит са ми easywalker jimmey и stokke, но и двете имат минуси според моите критерии. При stokke-то имам притеснения точно за летния кош, който няма напълно легнало положение. Някой има ли наблюдения за тази количка?

Аз съм бутала племенника в Stokke-то и да си призная, не съм впечатлена. При качване на тротоари, ми се струваше много нестабилна, защото тежестта не е разпределена на двете гуми, а е някак си централно (заради структурата на самото шаси) и имах усещане, че ще обърна количката. Легналият кош е мъничък и на 4м трябваше да го преместят в седналия, защото си беше едро бебе (возеха го легнал, защото беше още малък да седи). На прегледа при ортопед на 4м, ортопедът им беше казал, че не е ок от толкова рано да го местят там, той не искаше и да седи в този кош, защото позицията беше някак странна и така взеха решението да сменят количката. Разбира се, има си и бебета, на които им допада тази позиция на коша.

# 43
  • София
Онзи ден загледах easywaker на една жена и търсих модела. Не съм пробвала още, момичетата в темата с количките ме посъветваха да отида в бебемакс и да пробвам колички с изкуствена тежест (все едно има бебе).
Една приятелка ми каза, че мога да ползвам нейната. Сигурно ще се съглася, ако нещо крайно не ми допадне, ще купувам тогава.

Аз ходих в бебемакс, точно там си харесах количка Харви. Много ми хареса, лека е, удобна е и се сгъва лесно.
При мен имаше няколко много стресиращи дни и си поплаках от нерви, но предпочетох да си го излея от колкото да го държа в себе си. Дано и при мен всичко да е наред при втората фетална, чакам я като Нова Година 😂

# 44
При мен и двата пъти до 5ти месец имах страшен косопад. Направо шепи, пълнех кошчето за боклук само с коса. След 5 месец (другата седмица влизам в 6ти) започна растеж, но не нещо УАУ, ами просто стана по-дълга от обичайното й състояние.
За количките - набелязах си няколко модела.
За Muuvo quick five чакам намаление. Отделно видях една Tutek Diamos XS, намалена е в Рая, но не намерих достатъчно мнения за нея и май няма да е тя. Днес ми попадна някаква мега странна - Redsbaby Skip3, тя ни влиза в бюджета, ноооо не мога да преглътна колко грозно е бебешкото кошче. ММ каза че му прилича на войнишка тента и я хареса много 🤣

Redsbaby я отворих от любопитство, стана ми интересно с описанието на бебешкото кошче 😁 Но това реално е лятна количка, която се трансформира. Седалката се обръща и става на бебешки кош. Ние имаме Anex Air Z, която се трансформира така и беше много удобна за самолети и пътувания в първите 6 месеца. Минусът са малките гуми, но за равен терен беше супер.

Общи условия

Активация на акаунт