Жените говорят с намеци, мъжете буквално - какви беди носи това?

• 7 877
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И в крайна сметка кой не ще поддържани жени? Пак същите шушляци, обраните бостани... Заболява ги сърцето само като си помислят, че някоя жена ще очаква от тях я парфюм, я процедури, я кремове...
Аз затова в квартирата бях заредила шкафчето в коридора с парфюми и козметика - някои хора още като влязат, ококорваха очите, а някои даваха и заден....
Лек визуален намек с кого си имат работа...

# 211
Има го и този феномен при мъжете – разтяга ти колко харесва естествени жени, отвори тик-тока и започне да зяпа само кифли дето приличат на една и съща всичките. Този феномен някой мъж ще ми го обясни ли?
Имам идея с препратката, но все пак този дисонанс малко...

Аз именно заради това съм втрещена от подробния доклад за поддръжката на жената на Revoker. Мислех си, че повечето мъже се наслаждават на готовия "продукт" без да могат да направят точен разбор какво включва цялата галимация. А със "йогичката и пилатесчето" буквално ме застреля Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 212
Има го и този феномен при мъжете – разтяга ти колко харесва естествени жени, отвори тик-тока и започне да зяпа само кифли дето приличат на една и съща всичките. Този феномен някой мъж ще ми го обясни ли?
Имам идея с препратката, но все пак този дисонанс малко...

Да зяпаш и да "пляскаш" са две различни работи. Wink
Комбо са явно. Харесват и такива, и такива.
Клоня към обяснението, че някои мъже делят жените на такива за обич, уважение и другите дето са само за нуждата да се задоволи нагона. А то едното не може без другото в едни отношения. Приказката за светица в обществото и мръсница в леглото е много вярна.

# 213
Леле, темата съвсем се е изместила, но нямям търпение да дам мойте пет стинки (тоя израз за първи път го ползвам, беше ми мечта).

Мойте впечатления са, че мъжете се възбуждат от много и най-различни неща, имам приятели мъже, които едно към едно са ми казвали “не ми харесва, но много ме възбужда”. Сексът много се случва в мозъка и за много мъже общуването и колко го желае жената излиза на преден план.

За партньорка обаче ще гледат да си изберат точно такава, каквато е техен тип, щото нали какво ще кажат другите.

Неслучайно често мъжете си хващат любовници по-невзрачни от жените им. При мъжете сексът и връзките пораждат съвсем различен пакет от изисквания и в зависимост от опита, начина им на живот, травмите, избора, който имат, комплексите, фетишите, нещата стават още по-сложни.

Същите неща до голяма степен се отнасят и за жените, само дето ние по-рядко правим компромис с обичайния типаж (мои наблюдения)

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 21:10 от Fiona Apple

# 214
Аз затова в квартирата бях заредила шкафчето в коридора с парфюми и козметика - някои хора още като влязат, ококорваха очите, а някои даваха и заден....
Лек визуален намек с кого си имат работа...
Все едно влизаш в пирамидата на фараона и там наредени мазилата за балсамиране и инструкциите с йероглифите.

# 215
  • Out of the Mix
Fiona, всеки е различен, и ако има някакви общовалидни неща, стандарти някакви, и оттам да се надгражда и финосва, то аз лично с всяка съм откривал и преоткривал нови и нови неща.
Включително и сега преоткрих за себе си нещо ново, което не съм подозирал колко ще ме възбужда, но само с нея, с другите същото това нещо никак не ми е влияло. Както и тя - с мен има желание да прави всичко.
Много зависи тялото на жената какво е, какво провокира в мен, като присъствие, усещане, извивки. Емоционалността и отдаването, доверието също са ключови.

Съгласен съм за партньорите, различни не си пасват и се разделят рано или късно, има напрежение, единият да "променя" другия по свой "калъп" и т.н.

# 216
Разбира се, мисълта ми беше, че е наистина супер индивидуално. Дори и базови неща като това колко е поддържан човек са относителни - един харесва гладко епилирана , друг ще се надява на неокосена ливада, извинете ме, че не намирам друг евфемизъм. Отделно от това критериите за секс и за връзки е логично да са различни и то е видно, най-малкото с единия човек си споделяш живота, понеже някой по-нагоре писа какво гледат мъжете и какво пляскат, че са две различни неща Grinning

На мен ми се е случвало, по моите критерии доста невзрачен мъж да ме отхвърли, докато друг, който считам за десятка да ме иска, така че свят голям, вкусове всякакви.

# 217
  • Out of the Mix
Хаха, няма за какво да се извиняваш, тук е неформална, приятелска обстановка, разбира се с когото ти е приятно да се дроби лаф и забава, бистрене на живота и още нещо.

Продължавай в същия дух - директно, няма нужда от "евфемизми" и политкоректност. Wink

Като се замисля с последните 2 точно така беше - предпоследната беше точно само за пляскане, последната ще е последна и ще обиколим света.

Е, то не е ли идеята точно само в десетки да се целиш и да те интересува дали те те искат, а не "невзрачните"? Relieved
Мен те не ме вълнуват какво смятат или искат, и никога не са ме. Sunglasses

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 22:15 от Revoker

# 218
Беше само пример за това колко различни са хората във вкусовете си, независимо от това какво предлагат.
Аз никога не съм се целила в десетки, а да има взаимност, страст, емоция. Десятката е по-скоро повърхностно мерило за външен вид и сексуално привличане в моя свят. Това че Брад Пит ми е десятка за външен вид примерно, не значи че първо мога да съм с Брад Пит, макар че защо не 😆, второ че искам да съм с дотам красив мъж, който често се оказва твърде самовлюбен, за да имаме пълноценни отношения и да ми дава това от което имам нужда, емоционално, че и сексуално, щото може да се окаже и егоист в леглото.

# 219
Ми като е красив ще си знае цената (по това направление), съответно има риск да е самовлюбен. Няма само жените да го могат това Simple Smile

# 220
Никой не оспорва Wink Но да си знаеш цената и да си самовлюбен са две различни неща

# 221
От тия успоредни прави са, дето в някакъв момент се пресичат.

# 222
Моля нека уточним, че нещо се обърках от последните страници.
Гримирането и парфюмирането намек/намеци ли са или напротив?
Да знам време ли е да се гримираме, време ли е да се костюмираме, време ли е да обявим... шоуто?
Или съм закъснял? Пак?

Скрит текст:
И каза Господ - Да бъде светлина! И биде светлина, и Господ рече: - Това е добро.
И създаде Господ земята и водата, растенията и животните. И рече господ: - Това е добро.
И създаде Господ на 7-мия ден мъжът Адам. И рече господ: - Това е добро.
И създаде Господ от реброто адамово - жената Ева. И рече господ: - Е, нищо де, ще се гримира.

# 223
Брад Пит не е десятка.
И красив не е предпоставка за самовлюбен.

# 224
  • Out of the Mix
Беше само пример за това колко различни са хората във вкусовете си, независимо от това какво предлагат.
Аз никога не съм се целила в десетки, а да има взаимност, страст, емоция. Десятката е по-скоро повърхностно мерило за външен вид и сексуално привличане в моя свят. Това че Брад Пит ми е десятка за външен вид примерно, не значи че първо мога да съм с Брад Пит, макар че защо не 😆, второ че искам да съм с дотам красив мъж, който често се оказва твърде самовлюбен, за да имаме пълноценни отношения и да ми дава това от което имам нужда, емоционално, че и сексуално, щото може да се окаже и егоист в леглото.
Hands Ok Hand
Осъзнатостта и високото ниво, интелект, предопределят знаейки си цената, какво предлагаш, какво си, да привлечеш и такъв партньор, което в дългосрочен план би позволило дълга, пълноценна и хармонична връзка, и отношения. Simple Smile

Разбира се, "десетки" и т.н. "мерила" са просто илюстративни за сравнение, нищо повече.

Защо не, правилно. Satisfied
Приеми ме, като Брад Пит, пръскам чар, само че не съм блондин, а брюнет, и все още не съм мултимилионер, но не се оплаквам. Wink

В моя свят пък жените, с които имаме допирни точки не търсят такива мъже, колкото и "апетитни хапки" да са, а внимателно селектират партньорите си, мъжете, с които биха се обвързали, както правя и аз. Дори доста от тези жени са ми споделяли, че не искат такъв, не искат парадиране и набиване на очи, а по-спокоен живот, но изпълнен с много приключения и разнообразие, качество вътре във връзката, реално и на мен това ми допада. Качествата и ценностите, които притежават подобни партньори са комплексни, като говорим за партньорство от всякакво естество. Така се развива силна и устойчива двойка във времето, чувала си термина "power couple". WinkSunglasses Егоисти в леглото - не. Взаимно раздаване на макс до последна капка и стенание. Relieved

Общи условия

Активация на акаунт