Трябва ли мъжът да е послушен?

• 3 017
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
  • Обран бостан ;)
Имам въпрос . Правите ремонт на жилището. По кои въпроси относно ремонта има право на мнение алфа мъжът.

По всички.

И не само право на мнение, а право на единствено мнение.

# 46
Защо, Бънди?

# 47
  • Обран бостан ;)

А, защо не Елифф ? Wink

# 48
Ха-ха, тия разговори "защо не" се водят в леглото и след това "жената каза и ние решихме" Wink

# 49
Имам въпрос . Правите ремонт на жилището. По кои въпроси относно ремонта има право на мнение алфа мъжът.

По всички.

Искаш да кажеш, че мъжът ще избере плочките ,паркета, пердетата, ще избере цвета на стените , мебелите, разположението , дограмата   Scream  Мале ужас, как така , да не е гей- дизайнер ,нещЪ такъв да ми се налага . Утре ще започне да ми казва и какво да обличам

# 50
Мъжът ми избра почти всичко в нас, мебели, уреди, плочки, даже и картините. На мен ми беше все тая, стига да не е някаква ориенталщина. Може да стане дизайнер, аз бях много впечатлена от някои решения. С майсторите той се разправяше. Не е гей, нито метросексуален. Аз се занимавах с други неща, в които по ме бива.

# 51
Мъжът ми избра почти всичко в нас, мебели, уреди, плочки, даже и картините. На мен ми беше все тая, стига да не е някаква ориенталщина. Може да стане дизайнер, аз бях много впечатлена от някои решения. С майсторите той се разправяше. Не е гей, нито метросексуален. Аз се занимавах с други неща, в които по ме бива.
Ако друг чисти изобщо няма да ми пука какви са плочките или мебелите. Ако не, държа да са практични и лесни за поддръжка. Цветово или стилово май не ми пречи толкова.

# 52
И двамата чистим и се е съобразил. Освен това той всичко ми е показвал, все пак това, че единият избира и обикаля, не означава, че другият няма право на мнение или вето. Жените, които избират дизайна и мебелите в дома, не се ли допитват все пак до мъжа? За покупки от хиляди левове бих искала да бъда информирана какво е избрано, дори да нямам особено мнение и да не разбирам. Не мога да си представя просто да ми домъкнат нещо вкъщи и да го търпя.

# 53
Ако перифразираме Толстой, "Във всяко щастливо семейство мъжът е под чехъл по своему."

# 54
Мъжът ми избра почти всичко в нас, мебели, уреди, плочки, даже и картините. ... С майсторите той се разправяше. ..
Мъж-мечта!

# 55
Ама разбира се, че по всичко има право на мнение.Даже сега нашия ремонт се радвам, че не го правих сама, защото съм много скръндзава и щях да изпусна много удобства, които в последствие се оказа че искам.
"Ама наистина ли е нужна душ кабина?" - сега не си представям вече без нея да се мокри цялата бяна

"Ама вътрешната изолация е много скъпа" - пък сега е и топло и тихо.

А за цветовете беше нещо такова
Аз "Оо искам зелена кухня"
Той "Хубаво, ама хола ще е в синьо"
Добре банята еди как си

И така кажи речи всеки си избра нещо и стана супер

Заедно избирахме всичко и не сме имали конфликти дори.

# 56
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

По всички.

Искаш да кажеш, че мъжът ще избере плочките ,паркета, пердетата, ще избере цвета на стените , мебелите, разположението , дограмата   Scream  Мале ужас, как така , да не е гей- дизайнер ,нещЪ такъв да ми се налага . Утре ще започне да ми казва и какво да обличам

Точно така.

Жените по принцип или не знаят какво искат, или сменят мнението си всеки ден.
Иначе казано, ако почанеш да следваш техните желания, ремонта ще се превърне в кошмар и в края на краищата пак няма да и угодиш.

# 57
  • София
Много по-важно е жената да знае какво не иска Wink

# 58
  • София
Ние винаги избираме заедно и даже ремонтираме заедно. Приятно ми е и с годините се научихме да правим почти всичко. За цветове обаче слушам него. Има усет за съчетаване. Аз избрах само веднъж основните цветове, при това в основното ни жилище. Още не можем да се преборим с туширането на всичко, защото някои неща не се подменят толкова лесно, бързо и евтино, особено направените качествено, но с безумна шарка (плочките на коридора и в трапезарията, например). За да няма драма, той избира основните цветове, аз дребните акценти.
За мебелите аз все гледам практичното и достъпното, докато той качественото и интересното. После му признавам, че е прав.
Аз обаче избирам техниката, но това е, защото тя не се избира по външен вид, а аз имам време да се ровя и да сравнявам характеристиките.
За размерите забавното е, че той все се хвърля на огромни мебели, аз на миниатюрни и си стискаме ръцете за такива със средни размери, за да ни се получи. Иначе имаме опит с "изядено" пространство, както и с такова, в което едно диван че се "изгуби" и заприлича на фотьойл.

Сетих се за едно любимо мое клипче с Китодар и как избират с "милото" боя за стените. Wink

# 59
Al_Bundy, ако жената избира и ходи да търси мебели и се колебае между тюркоаз и мента, то кошмарът си е нейн проблем и проблем на майсторите ви, какво значи не можеш да й угодиш? Или си поредният мъж, който пести от професионалисти и ремонтът му е лична отговорност, защото се прави на баш майстор. Много, много такива къщи и апартаменти видях, буквално всичко се разпада и жените правилно мрънкат.

Общи условия

Активация на акаунт