Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 11 870
  • 207
  •   1
Отговори
# 195
Мила, да не се окаже общ твоя и моя сексбог  Joy
Имам въпрос: виждали ли сте намси къФ Бог в секса + грижовен + порядъчен + образован + с чувство за хумор + възпитан + стабилен като психика + искащ сериозна връзка.

Нямам опит с мъжете. Имам брак на 38 години и деца и внуци.

Питам сериозно. Нямам личен опит.

Когато жената е влюбена, тя ще вижда в партньора си точно такъв мъж.
Няма начин да оглупея толкова от влюбване и да виждам нещо, което го няма.

# 196
Елиф,

Хахаха, съмнявам се, освен, ако не си на около 20 години. Пичът си пада по момиченца и знам със сигурност, че съм му единствената милфка в списъка.
Но съм сигурна, че има доста секбогове с подобни отличителни черти.

# 197
Моя мъж отговаря на критериите. Като станахме гаджета разбрах, че аз досега секс не съм правила 😂

# 198
Докъде го докараха младите влюбени? Има ли развитие? Някой сети ли се да предложи на девойката да си купи играчки и да не се занимава с глупости?

# 199
Мъжът, който ми е най-уау е класацията е може би един от най-интелигентните, интересни и начетени хора, които съм срещала в живота си…
Но това изобщо не значи, че не е нарцистичен и токсичен.
Сексът и страстта са в главата и според мен този секс бог ти се струва такъв, защото му се възхищаваш. За някоя друга, която смята, че говори глупости примерно, може и да не е нищо особено.

Аз затова не обичам да превъзнасям кой е секс бог и кой не, според мен или си пасвате, или не. Всъщност, ако страстта е силна, няма нужда от никакви божествени похвати и номера в леглото.

Обаче лошият секс си е лош секс. Както и да го сучеш и въртиш той като е умрял…

# 200
Възхищавам се на интелекта му. Със сигурност е с най-добрете секс умения, от всички, с които съм била, за да го класирам като секс бог. Но изобщо нямам илюзии за него като човек, както писах е крайно самовлюбен, егоистичен и токсичен. Тъй нямам някакви особени сантименти към него, особено при положение, че ми е някакъв бивш, но си ми остава на номер 1 в класацията.

Страстта е силна в началото, ако мъжът не струва в леглото, постепенно като се поизчерпи - резултатът е, че оставаш незадоволена. Това е положението.

# 201
Да прескачаш от цвят на цвят не мисля да е толкова за хвалене. Да забиваш мацки са си нужни определен набор от качества, харизма и комуникационни умения, които сравнително лесно се научават, а и при някои мъже просто им идват от вътре. Обаче да задържиш дълго време интереса на другия, както и своят, да се будите един до друг 10-20 години и пак да сте си интересни, и да ви е приятно заедно, вече е нещо съвсем различно. Така че много бройки и за мъже, и за жени за мен са минус, изтощават психически и после наистина трудно се фокусират върху един партньор.

# 202
Да прескачаш от цвят на цвят не мисля да е толкова за хвалене. Да забиваш мацки са си нужни определен набор от качества, харизма и комуникационни умения, които сравнително лесно се научават, а и при някои мъже просто им идват от вътре. Обаче да задържиш дълго време интереса на другия, както и своят, да се будите един до друг 10-20 години и пак да сте си интересни, и да ви е приятно заедно, вече е нещо съвсем различно. Така че много бройки и за мъже, и за жени за мен са минус, изтощават психически и после наистина трудно се фокусират върху един партньор.

Много ми харесва това изказване, абсолютно съгласна съм.

Пък и след една определена възраст накрая ще си останеш сам, без реална близост с някого.

Красотата на връзката е, да се развива и да си имате доверие и подкрепа, не само да се забавлявате месец два.

# 203
Естествено, ако някои мъже си мислят, че “богатата им история” не е минус в очите ни, много са се объркали. Жените може да искат мъже с опит с жените, но мъж, който на определени години не е успял да задържи ни една означава, че опитът на жените е бил лош Grinning

# 204
Въобще не е вярно, че "по-малките" не искали връзки, точно обратното- масово са в многогодишни връзки- събират се, разделят се, но все със същия човек.
А че милениълите не започвали семейства под 35г. също е смехотнорно твърдение. Повечето хора ок. 35г. не само са създали семейство, деца, та даже вече има и разведени с втори брак и деца от втория брак.
Разбирам, че жена на 20г., която търси отношения с перспектива, няма да се хвърли на мъж с 10г. по- възрастен от нея и това явно изкривява представите Ви за цели поколения, но не сте прав в заключенията си.

# 205
Често в тези теми се изхожда от общото настроение – търсене на деца, семейство, ипотечка и да си кютаме с кучето.
Има нюанси от хора и връзки.

# 206
  • София

Може и да е нормално. А може и да не е. Времето ще покаже, но в случая си заслужава, струва ми се, да се даде шанс, да се положат усилия.

# 207
Виж аз като мъж ще ти кажа че на мен ми се е случвало от пренавиване така да кажем да свърша за минута но ми се е случвало и да не ми стане

Общи условия

Активация на акаунт