🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 61 904
  • 1 242
  •   168
Отговори
# 1 170
Мисля, че Натали, въпреки многократните заявления, че не иска да наранява,  има в себе си жестокост. Пуснах си отново сцената с писмото ѝ. Равен тон, хладен поглед, той я умолява "моля те, заради мен, просто ми кажи, от дни не съм себе си, не мога да бъда в триъгълник", а тя в отговор "защо нарушаваш моето право на избор" и накрая на синхрон с присвити устни в презрителна гримаса: "мисля, че той много ме нарани и ме отблъсна". Много голям контраст с лекотата, с която общува и флиртува с Тихомир, който изглежда очевидния ѝ и вече направен избор. Наистина не разбирам какво я кара да върти Орлин на шиш. Тушев не може да е обяснението - ако има капчица емпатия към един човек, дори и да ни ѝ пука за него като мъж, може ли заради единия ефектен финал, да го измъчва?
Тушев, според мен, ги остави тримата на финал, защото се ядоса на Орлин, че се опитва да придърпа Натали към себе си и понеже "изтръгна" от нея признание за любов, което според много хора е голямо нарушаване на личните права. В същото време даде възможност на човек, който не може да реши(Натали), да решава и на човек ( Орлин), който наистина има чувства да се мъчи, защото искал от приятелката си(той така я приема) да му заяви, че иска да е само с него и да я отдели по някаквъв начин от Тихомир и да я запази за себе си, което извинявайте, но кой иска да дели партньора си с някого? Но и това нарушавало правата на Натали да избира, понеже тя не си е признала пред себе си първо, че харесва Тихомир по някакъв по-познат за нея начин, а чувсвата й към Орлин тя не може да определи какви са точно, защото той е по-различен от типажа на мъжете, с които е излизала до сега и може би са й леко непознати и нетипични.
 И в крайна сметка поставиха голяма тежест върху объркан човек (Натали) да взима решение за себе си и за още няколко човека, при положение че тя не може да го направи този избор съзнателно и свободата, която й дават носи отговрност, която тя не иска да приеме и започва да се държи като неудволетворено дете/жена - ми да той (Орлин) това не направи, онова не направи, не ми даде това, не ми даде оново .. а пък я виж Тихомир колко е сладък каза ми "ти амо" ли там каквото беше .....

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 13:30 от BobbyDyl

# 1 171
Ако Натали беше казала кратко и ясно на Орлин, че иска да се пробва с Тихомир, нямаше да я разпъват така на кръст - нито участниците, нито зрителите. И аз виждам как изпитва удоволствие от това да гърчи и двамата. Егото ли си храни или нещо друго, не знам, обаче това, което прави и с двамата е адски гадно. Буквално ги кара да стоят, като кученца и да чакат да им подхвърли малко харна (в случая внимание) и после да седят и да умуват, каквото точно е имала предвид. Ама и те са за бой - ще каже човек, че е принцесата на Уелс, та толкова са я зачакали да решава. Да й бият шута и двамата, и да си тръгват.
Напълно те подкрепям.
Неведнъж съм се изказвала критично за Орлин,и за изтръгнатото признание и т.н.Обаче вчера ми преля чашата,нагла беше в изказванията си.
Двамата са за бой,оправдават я с притеснителност,обърканост,срам,невъзможност да изрази чувствата си,въртят се на пета около нея...голяма драма преживявала,'ма моля ти се..

# 1 172
На въпроса защо драпат за финал, налЕ им дават пръстени с диаманти?!

На мен от всички сезони с 1, с 3ма ергени, този ми е наай-интересен! Имаше смях, сеир, клюки, драми, въобще ми е тип Биг Брадър и ще ми липсва..пак няма да има какво да се гледа по тв.

# 1 173
Съгласна съм напълно с Лейди Касиопея относно Райна, само дето аз и красота не виждам в нея.
И аз също. Грам не ми харесва за водеща, дано не е тя и следващия сезон.
Гледам на запис. Колко си личи на Габа, че драпа за розата и хич не ѝ е зор за Калоян. Не, че не беше ясно цял сезон, ама сега повече от всякога си пролича.

# 1 174
Съгласна съм напълно с Лейди Касиопея относно Райна, само дето аз и красота не виждам в нея.
И аз също. Грам не ми харесва за водеща, дано не е тя и следващия сезон.
Гледам на запис. Колко си личи на Габа, че драпа за розата и хич не ѝ е зор за Калоян. Не, че не беше ясно цял сезон, ама сега повече от всякога си пролича.

Според мен и на Калоян му светна, че при Габи зора е за розата, затова се дръпна и се отказа от финала. Да я тества. Може и наистина да е съжалила за поведението си - аз лично вярвам дори, че е така, защото продължавам да смятам, че двамата се харесват много, но основния катализатор за нейното омекване си е ограничения брой на розите за финала.

# 1 175
Само на мен ли Блага с това си участие ми стана изключително противна. Алкохоличка, търсеща последния влак при хора, повечето от които с 10 години по-малки от нея. Аз в такава жена красота и стил не виждам, а само излагация. Вместо да се комплексира за годините си, които всъщност не са 100, а са 35, по-добре да си намери среда по-подходяща за тях. Да понамали златотърсачеството и алкохола и може би ще е по-щастлива.

# 1 176
Колко ли струват тези пръстени, та за това да драпат толкова ожесточено до финал?
Някой има ли представа?

# 1 177
Вече започна да ми омръзва от тоя триъгълник с Натали. В началото много я харесвах, последвах я в ИГ, но все повече започва да ме дразни с тази си нерешителност, освен ако не е режисирано, то е скандално. Какво право да ѝ се отнема… тя започва да звучи все по-нелепо и по-нелепо. Има unfollow от мен в ИГ… не се търпи това поведение вече. Наистина е много красива и чаровна, но за жалост това ѝ е единственото качество. Тази колебливост и нелоялност би отблъснала всеки мъж.
Ако съм на Орлин да съм си тръгнала вече, но явно и той иска ефирно време, иначе това мъчение не си го обяснявам.

# 1 178
Ако отговорите и писмата на Натали не са по сценарий, не знам какво да мисля.. Нарочно съпоставят Орлин и Тишо - единият ѝ иска обяснения, задава въпроси, опитва да я слага в рамка, а другият ѝ дава свобода, харесва я такава, каквато е, не я критикува. Разбира се, на Тихомир би му писнало в друга ситуация, но сега трябва се акцентира върху различията им и как я карат да се чувства.

Все пак от отговора ѝ на Орлин трябва да му е ясно, че ако иска да не се мъчи, трябва сам да сложи край. Тя, поне засега, не умее и не иска да решава и само се дразни, когато някой нещо изисква от нея.

# 1 179
На Наталинка всеки път ѝ светват очите като Орлин спомене, че е възможно да си тръгне сам и после посърва, щом той вземе друга посока и остане.... ❤️‍🩹💔

# 1 180
Тази колебливост и нелоялност би отблъснала всеки мъж.
Ама каква колебливост? Това е обиграно поведение на върти опашка. Мила и невинна е била баба й. А най-тъпото е, че Орлин й се връзва на номерата. От друга страна Тихомир си кюта кротко, потрива ръчички и чака да свърши формата, за да нападне. Иначе и той се прави, че й вярва в какъв "тотален шок" е фъфлещата госпо'ица. Айде, няма нужда.

# 1 181
Най-симпатичен ми е Калоян, само да оправи говора Simple Smile

Довечера срещата с родителите хич не ми се иска да я гледам, кому е нужно това?

# 1 182
Сега гледам Левент как постави интригантката Габа на място. Така се прави, браво на него. Егати лицемерката. Тя си мисли, че там няма камери ли?! Много е глупаво това момиче. Не е мръднала от първия сезон изобщо.

# 1 183
Всичко се задава от  продукцията във вълненията на Натали. Нали трябва до момента с пръстена драгият зрител да е в невидение. Ако сега реши, другият финалист какво го правим:)))То обявлението на Тушев  беше малко като.... тримата сте финалисти, лигавете се, преструвайте се, правете там каквото искате, решението ще е на финала. Между другото, въпреки големите драми между тях, в тоя момент и тримата имаха една странна мазна усмивчица на доволство...

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 14:01 от friends

# 1 184
Сега гледам промото за довечера. Ами то май Натали е направила най-после избора. За мое учудване е взела, че се е престрашила да си признае, че това е Тихомир, а не Орлин. Не, че не беше ясно за нас зрителите, ама поне да си го признае и тя пред другите.
А и се сещам за един цитат на Джони Деп - „Ако обичаш двама души едновременно, избери втория. Ако ти обичаше първия, то нямаше да се влюбиш във втория.

Общи условия

Активация на акаунт