Кралски работи и клюки - декември 2025

• 75 007
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 1 215
Много харесвам тази снимка, толкова е различна от другите снимки от ангажименти, някак много лична, сякаш ни допуска по- близо до себе си.

# 1 216
  • Glasgow
От публикуваните днес непубликувани преди снимки тази ми хареса най много

# 1 217
А къде могат да се видят всички непубликувани снимки, че явно не всички са в темата.

# 1 218
  • Glasgow
По една за месец, 12 снимки. Който е правил подбора има моя поглед за декември и аз тук писах, че тази снимка на Уилям най ми харесва 😅не тази конкретно, но от това събитие https://www.hellomagazine.com/royalty/875500/prince-william-prin … seen-photos-2025/

# 1 219
А, мерси Jokerr, така е доста по-смислено с една снимка на месец. Някои снимки много ми допадат.
Много ме кефят обаче какви заглавия слагат тия медии Joy

А Уилям наистина изглежда най-доволен и естествен като е сам сред футболни фенове. В духа на мястото, където сме се събрали, колко ли време прекарва и той в съответните форуми Simple Smile

# 1 220
  • Glasgow
С ветерани май беше на тази декемврийската снимка Иначе е голям фен на Астън Вила и ходи на мачове. Интересно ми е дали познава Стилиян Петров, той там игра преди да се разболее. Със сигурност го знае, де, но дали лично се познават. За Уилям не знам дали е по форуми, но за Кейт съм мяркала, че има профил в британската мама форума 😅

# 1 221
А за Уилям имаше информация, не помня дали той самият я беше споделил, че пише анонимно във форуми за футбол, аз затова се шегувам колко ли време прекарва и той като нас там Simple Smile
За Кейт не знаех обаче, че и тя има профил.

Не съм срещала информация дали са се срещали със Стилиян, той по принцип е много уважаван и ценен, може и да се.

# 1 222
Най-малко два пъти Уилям се е срещал със Стенли.
Единия път Стилян и негов съотборник са били поканени от принц Уилям на благотворителна вечер в Кенсингтън - каузата е била бездомничеството. Стилян споделя, че е бил много развълнуван, но и че Уилям е бил много развълнуван от присъствието на двете звезди на Астън Вила. Подарили са му фланелки на клуба - една за него и една за Джордж.
Скрит текст:
"За мен бе невероятна чест да се срещна с принц Уилям. Той е изключително приятен и скромен човек", сподели Стилиян Петров, след като присъства на благотворителната вечеря на втория наследник на трона.
Бившият капитан на българския национален отбор, както и нападателят на Астън Вила Кристиан Бентеке бяха гости на събитието в двореца Кенсигтън и се срещнаха лично с принц Уилям. Двамата дариха Херцога на Кембридж с екип на Вила на вечерята, която събра повече от милион паунда в помощ на организация в помощ на млади бездомни. Уилям е най-известният привърженик на бирмингамския клуб. "Забавлявахме се много и всичко бе за страхотна кауза. За мен и Кристиан бе невероятна чест да се срещнем с принц Уилям и да присъстваме на това събитие. Той бе много учтив и ни накара да се чувстваме у дома си. Бе доста забавно, защото той се вълнуваше на нашето присъствие на церемонията, колкото и самите ние. Той е фен на Вила и бе хубаво, че успяхме лично да го дарим с екип на Вила, както и един за принц Джордж. Цялата вечер просто бе великолепна".
Втория път Уилям гостува на клуба и лично засвидетелства подкрепата си за вече болния от левкемия Стенли:

Скрит текст:
Британският принц Уилям показа голяма топлота към болния от левкемия и пенсионираната футболна звезда Стилиян Петров при срещата им в събота (30.11.13 г.). Херцогът на Кеймбридж посети Вила Парк, домът на любимия му футболен отбор Астън Вила, в Бирмингам, Централна Англия, за първи път, за да ги види как играят, а главният изпълнителен директор на клуба Пол Фокнър разкри 31-годишнaтa кралскa особа отдели време, за да говори с бившия капитан на Вила за битката му с рака. Той каза пред официалния сайт на клуба: „Беше страхотно да го видя да разговаря със Стан Петров и на полувремето. Имаше огромна топлина между тях двамата. „Те се бяха срещали преди, но мисля, че като привърженик херцогът също знаеше през какво е преминал Стан и знаеше какъв модел за подражание е той за футболния клуб – и футбола като цяло.“

# 1 223
Сега вече снимката на окото на Максима придобива смисъл и има обяснение. Хареса ми идеята.
От показаните предмети има някои забележителни, картини най-вече, които ме впечатлиха.
Декемврийската снимка на Уилям е супер. Показва го естествен, човек и фен като всички други.

# 1 224
Ехааа, каква подкрепа за Стилиян Петров от страна на Уилям докато му беше най-нужно!

Интересно как може да се разбере дали Кейт има реален профил в някакъв форум? Уилям поне сам сподели подобна информация, иначе и това нямаше да знаем.

И малко информация за следващата година.
Очаква се принцът и принцесата на Уелс да започнат да дават първите си кралски заповеди от пролетта на 2026 г.
Принцът и принцесата на Уелс ще подчертаят най-доброто от Великобритания през следващата година, като поне един ангажимент на месец ще бъде фокусиран върху британските бизнеси, умения, креативност и невъзпяти герои на общността.
Източник от двореца каза за плановете им за следващата година: „Наистина е важно принцът и принцесата на Уелс да хвърлят светлина върху невъзпятите герои на Обединеното кралство. През 2026 г. ще има истински акцент върху представянето на някои от най-добрите от Великобритания. "
Фокусът им върху най-доброто от Великобритания ще бъде в допълнение към проекта на Prince’s Homewards, който има за цел да докаже, че е възможно да се изкорени бездомността, неговата награда за околната среда Earthshot и Центъра за ранно детство на принцесата.

# 1 225
На мен тези снимки ми харесаха най-много.

Няма да забравя Синер, който гледаше Катрин с обожание.

Тази снимка ми е фаворит! Със сигурност е публикувана доста пъти в темата.

И тази е със същия емоционален заряд като предишната - спонтанна и весела, създаващи приятно настроение.

И една на Уилям, който в униформа винаги изглежда страхотно.

# 1 226
Тази ми е най-любимата. Толкова е "държавническа", носи усещане за лидерство и за автентичност, а оттук за устойчивост, за сила. Липсват ми такива фигури в България. В компроматната тема има снимки на нашия "елит" с разобличителен коментар - хваща ме срам, като ги гледам. Толкова са нелепи, че даже не е смешно, а тъжно и отчайващо.
И една на Уилям, който в униформа винаги изглежда страхотно.

# 1 227
Уилям е мъж с многоаспектен живот и навсякъде изглежда на място и доволен.На мен ми харесва как деликатно подкрепя жена си на публични места,как играе и се гушка с децата,как язди кон на парада с гигантската меча шапка.....още дълго може.

# 1 228
  • Glasgow
За Кейт и профила ѝ в mumsnet май Уилям беше споменал също, не помня. Беше в смисъла, че ползва за съвети за деца, де, не клюкарските теми😅

# 1 229
  • Пловдив
Ето го и с мечата шапка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт