❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 19 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Включвам се, днес се роди нашият син Дарин, 3.305 Simple Smile

Честито бебче! Бъдете здрави и щастливи!

# 706
Miss__ , Kass_88, ДесиИ Честито и на трите ви Simple Smile Пожелавам бързо възстановяване и една много здрава бебешка година Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 19:46 от Leny85

# 707
Честита радост! Живи и здрави да сте !
Включвам се, днес се роди нашият син Дарин, 3.305 Simple Smile

# 708
  • Sofia
Честито бебче, Десии, да сте живи и здрави, бързо възстановяване и скоро да се прибирате у дома.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 01:48 от kroche

# 709
Амии като цяло добре, но се наложи да го предизвикат с хапчета, защото явно на младежа не му се излизаше.
При теб как са нещата?

Момичета,
Днес, 14.01, се роди и моят юнак - Никола 🩵🩵🩵
50 см/ 3440 гр

Честито! Да е жив и здрав и с много късмет Simple Smile На теб бързо възстановяване. днес точно си мислех за теб Simple Smile Как мина?

# 710
Момичета, моля за съвет относно АМ.
От родилното ми казаха, че го захранват с Hipp HA 1 Combiotic, обаче както споменах преди няколко страници, бебчо го мъчи корема след всяко хранене. Пробвах и различни капки, днес получих и пратката с лефакс (но още не съм ги дала).
На своя глава реших днес да му дам друга храна - Babybio Optima 1. Храни се в 14:00ч. с нея, беше спокоен, спинка, не се е превивал, после в 17:00ч. Се храни отново с нея и спа и всичко беше наред. Не знам по каква причина, сега реших да му направя отново на Hipp (мислейки че не в проблема е храната, а в капките за колики, защото му давам colief) и отново се започна с плаченето, превиването и неспането…
Аз знам, че съм много глупава и трябваше да си му дам бейбибио, щом е бил добре и двете хранения, обаче не мислех че в храната на Хипп може да е проблема и не направих връзката докато сега не се започна плаченето, кажете някой случвало ли му се е?

# 711
Момичета, с безкрайно щастие и благодарност Ви споделям, че днес, 15.01.2026, в 10:23ч. посрещнахме нашата сбъдната мечта - Габриела, с мерки 2.740 гр. и 47 см. Sparkling Heart

Родих чрез планово цезарово сечение в Майчин дом - София. Бебчето е в много добро състояние и утре ще мога да си я взема при мен в стаята, а това ми е най-голямата мотивация да се раздвижа още по-бързо.

Благодаря на всяка от Вас, която е споделяла и продължава да споделя ценни съвети относно бременността, раждането и първите дни на малките бебенца вкъщи! Flowers Four Leaf Clover

# 712
Здравейте, на мен пак ми е много притеснено. Вече 5ти ден ходя до тоалетна 1-2 пъти на ден направо вода. Лошо ми е, гади ми се и почти не усещам бебето Sad вие в 38 гс много ли го усещахте? Пия смекта но няма никакво подобрение Sad на тонове бях във вторник

Аз съм забелязала, че когато на мен нещо не ми е добре и бебето сякаш притихва. Няколко пъти ми се е случвало и винаги изпадам в лека паника дали всичко е наред.
На някои места чета, че е възможно като наближава денят на раждането тялото само да се "чисти" и било възможно да се появи диария или повръщане.
Аз като го усещам по-рядко и се притесня или сядам и се облягам назад като на леглото когато записват тонове - в тази поза винаги решава да се раздвижи, или пък лягам на лявата страна и той отново започва да се намества.
Най-сигурно е обаче да се обадиш на следящия те лекар ако нещо те притеснява. По-добре фалшива тревога отколкото най-малкото да си живееш няколко дни в стрес.

# 713
Още една хубава новина! Честита радост и бързо възстановяване!
Момичета, с безкрайно щастие и благодарност Ви споделям, че днес, 15.01.2026, в 10:23ч. посрещнахме нашата сбъдната мечта - Габриела, с мерки 2.740 гр. и 47 см. Sparkling Heart

Родих чрез планово цезарово сечение в Майчин дом - София. Бебчето е в много добро състояние и утре ще мога да си я взема при мен в стаята, а това ми е най-голямата мотивация да се раздвижа още по-бързо.

Благодаря на всяка от Вас, която е споделяла и продължава да споделя ценни съвети относно бременността, раждането и първите дни на малките бебенца вкъщи! Flowers Four Leaf Clover

# 714
Мами, случвало ли ви се е бебето да е с ниска кръвна захар ?

Да, на моето вливаха глюкоза и аминокиселини заради ниска кръвна захар.

# 715
  • Sofia
Кристина, честита да е Габриела, бързо да ти я дадат да се гушкате, ако си на 12 етаж, има една акушерка Тошева, викат ѝ македонката, много поздрави да ѝ предадеш, тя ми донесе топла супа в стаята като ме качиха, защото аз не можех да се движа, а близнаците бяха още на 8-я етаж!

# 716
christinna1, честито ти момиченце! Скорошно гушкане ти пожелавам и бързо възстановяване:)

# 717
Здравейте, и аз да споделя – днес се роди бебе Божидар, 3250 г., с планово секцио по медицински причини. В момента от окситоцина ми е доста тежко и натискането по корема също, но като цяло всичко е наред.
Благодаря ви на всички за подкрепата през цялото време, за това че споделяхме всичко и си помагахме да се успокояваме. Благодаря и на теб, Soare, че ми писа още в самото начало, за да ме подкрепиш.
Пожелавам ни на всички бебчетата да са ни живи и здрави, а на тези, на които тепърва им предстои-  много успех и леко раждане. 💙

Честита рожба! Аз също много се радвам,че споделяхме и извървяхме този път заедно, момичета! 😊 Честито и на всички нови мами! Бързо възстановяване и влизане в час с новите приключения. Аз лично не съм спала от 16 дни, животът ми е пълен roller coaster откакто родих, но знам, че това е период и може би лека полека нещата ще започнат да се установяват и влизат в някакъв коловоз. Предполагам всички нови мами го живеят този хаос. 🫠

# 718
Честити бебчета, Деси и Кристина Blue HeartHeartpulse
Как се възстановявате след раждането? Аз днес официално се записвам като преносваща..

# 719
На 15.01 станах мама на малката Леа 🥹🩷
2,850, 48 см.
Тя е нашето чудо и най-голямо щастие 🩷

Общи условия

Активация на акаунт