Къде да намеря такъв мъж

• 17 121
  • 476
  •   1
Отговори
# 135
Но една такава от дълга връзка на 25 остана сама, и оттогава до сега е на 36, все още е сама.

Ами ето, имала е дълга, т.е. сериозна връзка и пак е останала сама.
Гаранция няма никаква и за нищо в този живот.

# 136
  • Наблизо
Всичко е късмет, но трябва да пускаш фишове.И винаги има такива,които си намират печеливш фиш на пътя.За тяхна радост и за завист на другите.

# 137
  • Out of the Mix
Защо да е тъжно? Мъж с професия не се лови с професия.
A с какво се лови? newsm78

Може би с подплънки. hahahaCrossing Arms Embarassed

# 138
  • София
С външност, нежност, женственост, привлекателност, които носят самоувереност, самодостатъчност и самочувствие в комбинация със съответната инвестиция и в качества, ценности, широта на мирогледа, образование и наченки на себереализация. Защото е на 23 и за реализация в пълен обем е рано да се говори.

И защо непрекъснато се говори за инвестиции в себе си, с цел някакъв външен фактор, примерно търсененто на гадже/мъж?

Това са инвестиции, предимно в себе си, с цел задоволяване на собствени потребности.

Нали за баланс се говореше.
Нито едното е добре- тип инвестиция само във външност, нито другото- инвестиция в образование, кариера и прочее, а на външен вид- глиган /за тези, които го помнят глигана в анцуг/.

И един стойностен мъж, който има избор никога, ама никога няма да се задоволи с нито едното от гореописаните.

# 139
Просто човек трябва да бъде себе си, ако иска да е елегантна дама, ако иска метъл мацка, ако иска да ходи все със спортни дрехи.

Ако иска да говори за книги, ако иска за музика, спорт, каквото й харесва

Не да се облича в два цвята, в стил "каквото че се хареса на всеки", да не показва че е умна, да не изплаши мъжа и тн

Обикновено като просто спреш да се преструваш си намираш човека.И се чудиш колко лесно е било.

Не казвам че човек не трябва да се поддържа, о аз съм най-големия привърженик на поддържаните хора, просто няма смисъл да изпълняваш сам еди какви си стандартизирани критерии.

Защото и мъжете не са един тип, всякакви има и ако си сложиш някаква си измислена външност и поведение ще си хванеш баш грешния

Сериозен не значи задължително стандартизиран.

Пък и то мъжете дето искат само секс често като срещнат който им подхожда искат и повече
Имаше една теория, че мъжете подсъзнателно търсели "спокойния пристан", тоест такава жена, с коята им е добре да са себе си и едновременно ги привлича сексуално.
Ако е само първото -френд зоун, само второто - само за секс.

# 140
Анджък! Нито пък задължително скучен.

TheSickn3ss, много ми хареса мнението ти. За разлика от други, пълни с клишета и толкова "правилни", че след като ги прочетеш трябва да ходиш да си провериш кръвната захар.

# 141
Защо трябва да ловиш и едва ли не залъгваш когото и да било... Ако някакъв си човек се интересува само как изглеждаш и кога ще спиш с него, дали ще ти харесва изобщо... Ако в главата му са само глупости от сорта на къде да се напие или напуши, какви далавери да завърти, за да не работи нищо - защото "сериозната" работа е скучна, а той е твърде специален, за да е от 9 до 5... Такива хора СА като прочетена книга - скучни и предвидими. Буквално едни и същи неща говорят. И макар да не мога да говоря от личен опит като да съм проследила дългосрочното развитие на някой, който е такъв въздух под налягане - дълбоко се съмнявам възрастта да го промени драстично.
И според мен млади момичета в никакъв случай не трябва да се стремят към мъже на 30, че и отгоре. Ако случайно, несъзнателно им допадне някой по-възрастен - окей, но да се набелязва като таргет едва ли не и то по причина, която е толкова абстрактна... Възрастта по никакъв начин не гарантира, че някой е сериозен или не. Че то повечето бракове се разпадат, защото партньорите си изневеряват именно, когато са между 35-50 - уж сериозна възраст... Когато едно момче те харесва и е решил, че иска да прекара живота си с теб и на 20 и няколко ще бъде сериозен спрямо теб. Мои приятели се сгодиха и ожениха млади и нито са скучни, нито бързат да са родители, нито са религиозни или от някакви общности, които да ги притискат. Просто от хора до хора има огромна разлика.

# 142
  • Paris, France
Скрит текст:
Просто човек трябва да бъде себе си, ако иска да е елегантна дама, ако иска метъл мацка, ако иска да ходи все със спортни дрехи.

Ако иска да говори за книги, ако иска за музика, спорт, каквото й харесва

Не да се облича в два цвята, в стил "каквото че се хареса на всеки", да не показва че е умна, да не изплаши мъжа и тн

Обикновено като просто спреш да се преструваш си намираш човека.И се чудиш колко лесно е било.

Не казвам че човек не трябва да се поддържа, о аз съм най-големия привърженик на поддържаните хора, просто няма смисъл да изпълняваш сам еди какви си стандартизирани критерии.

Защото и мъжете не са един тип, всякакви има и ако си сложиш някаква си измислена външност и поведение ще си хванеш баш грешния

Пък и то мъжете дето искат само секс често като срещнат който им подхожда искат и повече
Имаше една теория, че мъжете подсъзнателно търсели "спокойния пристан", тоест такава жена, с коята им е добре да са себе си и едновременно ги привлича сексуално.
Ако е само първото -френд зоун, само второто - само за секс.

По принцип си права, но само на хартия. Нейното питане е как да намери мъж с точно определени параметри. Няма лошо и даже е добре, че млада се е ориентирала и знае какво иска.

За книги, музика, спорт и каквото си избере може да си говори с приятели и даже с непознати в интернет. За връзка и брак важните качества са други, а и трябва привличане.

Като писах да се облича в два цвята, имах предвид да не ходи с лилави ботуши, кафяв панталон и зелено палто. Върху някой супермодел никой мъж няма да забележи цветовете, но върху по-обикновено, било то и поддържано момиче, вероятно няма да се харесат. Два цвята означава да се облече днес в бежово и кафяво, примерно, а утре в черно и червено. Това препоръчват и учителките по етикет на момичета, които нямат много място, нямат много дрехи, а нямат и време за скъпа поддръжка. Тя писа, че активно спортува. Ако и работи от дома си, не е невероятно да не влага много в гардероба си извън спортни дрехи.

И не я съветвам да се преструва, а да не се показва като корпоративна кучка, вундеркинд и енциклопедия в едно. Нека остави мъжете да избират темите за разговор и да ги следва! Ако и е скучно, следваща среща няма.

А за възрастта - в миналото може и да е имало мъже, които са се ценели лесно на 19 и 21г, но в днешно време no way 25 годишен с професия да тръгне да си причинява сериозности с момиче, което не е дъщеря на Тръмп или някой отваряш врати магнат, не е супермодел и иска брак и дете в скоро време. Има все още такива мъже, но са изключителна рядкост и често богати по наследство.

# 143
  • Out of the Mix
Nevena, чудесно да се учи да стане дама, но трябва да има ролеви модел в семейството - майка. Младите момичета попиват и се учат от майка си от малки, не от Тик-ток и социалки простащини.

Гардероб за всякакви случаи трябва да има със сигурност, това е "арсенал", и би показал класа, вкус или пошлост и мърлявщина.

Казва, че работи, има доходи, професия, чудесно, значи има доходи за поддръжка, макар и много млада, това само би й било от полза.

Висок клас мъже се хващат с класа.
Тя все още е девойка/млада жена.
На нейните години са момченца, как да стане?

Ази
, ти си ясна, питах Манди да й видя нейното разбиране и представа.
И, благодаря, моята любов така "ме хвана", както и аз нея - с класа.

# 144
Хаха аз избирам темите за разговор в 70% от ситуациите , защото съм приказлива, а мм е тих и сдържан и обича да ме слуша.
Ако се бях преструвала, че не съм такава нямаше да сезагаджа с мъж, който може да търпи истинското ми аз.

Просто тези съвети някак унижават жената, все едно нейната цел е на всяка жена да си хване мъж.
С жена водач, мъжът е по тих и спокоен, със спокойна жена, мъжът е водач
Момичето иска просто сериозна връзка, нали тска, не е казала , че иска мъж да я доминира, даже звучи точно обратното

И особено такива съвети по етикет за мен са пълни глупости, да не сме наследници на престола на Англия.

Гледам и аз много "Съветници за мода", дето казват какво се носи и какво не.

Но аз познавам много супер необичайни , шантави жени, които имат сериозен оартньор от години.

И йакво е висок клас, богат?Олд мъни?Известен адвокат/доктор?
Познавам много успешни доктори и адвокати и на всички жените са различни, а й самите те въпреки че имат много пари са нормални свестни хора.Единия всъщност има жена силинконка, дето не е грам елегантна дама.

Защо стереотипираме хората така...

# 145
  • Пловдив
С външност, нежност, женственост, привлекателност, които носят самоувереност, самодостатъчност и самочувствие в комбинация със съответната инвестиция и в качества, ценности, широта на мирогледа, образование и наченки на себереализация. Защото е на 23 и за реализация в пълен обем е рано да се говори.

И защо непрекъснато се говори за инвестиции в себе си, с цел някакъв външен фактор, примерно търсененто на гадже/мъж?

Това са инвестиции, предимно в себе си, с цел задоволяване на собствени потребности.

Нали за баланс се говореше.
Нито едното е добре- тип инвестиция само във външност, нито другото- инвестиция в образование, кариера и прочее, а на външен вид- глиган /за тези, които го помнят глигана в анцуг/.

И един стойностен мъж, който има избор никога, ама никога няма да се задоволи с нито едното от гореописаните.
Това са приказаки от 1001 нощ. Лично познавам страхотни жени женени за смотани мъже, както и страхотни мъже със смотани жени. И то не само смотани, някои и са глупави, или невъзпитани, или мърли. Обаче любов, кво да ги правиш.
Аз например не впечатлявам с кротък характер и нежност, обаче е на, излязъл ми е късметът.

# 146
  • Sofia
Странна тема newsm78
Чукча писател...

В едни 80% от коментарите се говори за брак и деца. А момичето изобщо не е споменавало да иска подобно нещо на този етап.

Когато бях на нейната възраст, за мен сериозна връзка означаваше да съм с някого за повече от 4-5 месеца, да пътуваме заедно, да създаваме спомени, да заживеем заедно, да споделяме битовизми и като цяло да се учим да се нагаждане един към друг. И за да изпитам всичко това заживях с мъж (на тази възраст си беше все още момче) на 24г. Бяхме заедно 7г. В нито един момент не съм си и помисляла за брак и деца.

На 30г сериозна връзка за мен вече включваше освен описаното по-горе и деца и евентуално брак (но не задължително).

Тук се вихрят съвети за лов на мъже, а момичето просто пита къде или как би могла да намери момче със сходни на нейните интереси и с манталитет близък до нейния.

Но може и аз да съм в грешка.

# 147
Има нещо сбъркано в това да живееш с някого 7 години с ясната идея, че няма да поискаш брак и деца с него.
Много така лежерно го раздаваш, как ли щеше да мислиш ако мъж, в който си била адски влюбена и си си представяла общото ви бъдеще си е "поиграл" на връзка с теб? И така между другото ти изяде фертилният прозорец (който при жените се затваря много по-бързо отколкото при мъжете)?

# 148
  • Sofia
Не виждам защо трябва да обсъждаме моята връзка. Споменах я просто, за да дам пример, че на 23г далеч не всяко момиче има предвид брак и деца, когато мисли за сериозна връзка. В случая авторката не ги е споменавала.

И какво й е било сбъркано на връзката ми?
И двамата не искахме деца и двамата искахме да се развиваме професионално. Никой не си е играл с никого. Картите бяха на масата още от самото начало и ни устройваше това положение. Нито аз съм лъгала него, нито той мен.
И да, бяхме адски влюбени, и? Нали затова бяхме заедно. И бъдещето сме си го представяли заедно, но просто без деца. По-скоро нашите планове включваха дом, пътуване и кариера. Изобщо в 20-те ни години не бяхме на етап деца и те не бяха част от плановете ни нито за близко, нито за далечно бъдеще.

А и така, като гледам, не ми е изял фертилния прозорец Laughing така че, споко.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 17:21 от Brin de muguet

# 149
След като и двамата сте били наясно, че просто ще си губите времето - няма лошо.
И между другото и на 30 може да ти се затвори фертилният прозорец - божа работа е.
Ама нали знаеш като се обърне каруцата пътища много.

Между другото майка ми горчиво съжали за съвета й да не бързам да се омъжвам и създавам семейство. Тя си била така съсипала живота.
Истината е, че време няма, то просто си изтича.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 02:04 от Arielle

Общи условия

Активация на акаунт