Къде да намеря такъв мъж

• 17 239
  • 476
  •   1
Отговори
# 165
След като и двамата сте били наясно, че просто ще си губите времето - няма лошо.
И между другото и на 30 може да ти се затвори фертилният прозорец - божа работа е.
Ама нали знаеш като се обърне каруцата пътища много.

Хайде сега, много силни думи са тези за губенето на време. Времето, "изгубено" за да се опознаете, да сте сигурни, че ще мелите заедно и да поставите брака на здрава финансова основа съвсем не е загубено. Ние бяхме гаджета 7 години, после година и нещо женени преди да помислим за дете. И не мисля, че сме сбъркали.

Хич не са "силни" ако тези години на игра на опознаване са ти затворили фертилният прозорец.
Ако не искаш собствени деца може и 20 години да се "опознаваш" с някого.
Ама е хубаво това да му го кажеш преди това нали... в случай, че и на него му губиш времето.

Kaто цяло си мисля, че нашите виждания по въпроса нямаха нищо общо с твоите. И едва ли ще разбереш. Никой не е губил нищо на никого, просто не виждахме причина да бързаме. А фертилен прозорец пренебрежимо рядко се затваря преди 30 година. Както и се оказа.

# 166
Не всеки след 7 години несериозна връзка успява да намери подходящия човек веднага, и е напълно възможно, когато го открие наистина този прозорец да се е затворил.

# 167
  • Sofia
Хич не са "силни" ако тези години на игра на опознаване са ти затворили фертилният прозорец.
Хайде стига с тоя фертилен прозорец... момичето е едва на 23г.
Когато аз бях на 23г бягах като дявол от тамян afwitch от такива, дето показваха дори и помисли за брак или деца.

А днешните младежи все повече не искат изобщо деца. Не сега, а изобщо. Childfree тенденцията набира все повече популярност. Не знаем какво е мнението на авторката по въпроса, нищо не е споменала. В края на краищата оплодител ли си търси или другарче в живота?

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 17:11 от Brin de muguet

# 168
Не всеки след 7 години несериозна връзка успява да намери подходящия човек веднага, и е напълно възможно, когато го открие наистина този прозорец да се е затворил.

Aко визираш мен, кой е казал, че връзката през тези седем години е била несериозна?  Чак бракът ли е направил такава???

# 169
  • Sofia
ЧС, мисля, че визира моята 7-годишна връзка като несериозна, просто защото не е завършила с  ylinfant  и развод.

И при нас тези години не бяха губене на време, в никакъв случай. Те ни дадоха възможност да пораснем (връзката я започнахме, когато бяхме едва на 21г и заживяхме заедно на 24г), да се опознаем, да се научим да се съобразяваме един с друг, да разберем какво всъщност искаме от една връзка и какво не искаме да срещаме повече. Тази връзка и за двама ни беше невероятно полезна и изобщо не съжалявам/е, че й отделихме ужасно дългите 7г. Този опит си остава за цял живот.

А това кога ще откриеш подходящия човек е Божа работа и много късмет. Не е до една или до 7г. Когато - тогава.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 14:33 от Brin de muguet

# 170
Хайде стига с тоя фертилен прозорец... момичето е едва на 23г.
Когато аз бях на 23г бягах като дявол от тамян от такива, дето показваха дори и помисли за брак или деца.

А днешните младежи все повече не искат изобщо деца. Не сега, а изобщо. Childfree тенденцията набира все повече популярност. Не знаем какво е мнението на авторката по въпроса, нищо не е споменала. В края на краищата оплодител ли си търси или другарче в живота?
Подкрепям Ви! Все едно, ако жената не роди за нищо не става,не може да е щастлива....ами може! Може:blush:

# 171
Никой не оспорва как жената може да е щастлива и без деца, въпроса е ако иска биологично свои деца, но заради някакъв мухъл който не знае какво точно иска да остане без потомство.

# 172
  • France
Ариелче, ти колко го чака немеца да ти предложи да правите деца? Ммм? Не си го изкарвай на нас ако обичаш.

# 173
Ариелче, ти колко го чака немеца да ти предложи да правите деца? Ммм? Не си го изкарвай на нас ако обичаш.

Сегашният ми партньор не е виновен за това, а този преди него.
Той си продължи живота - ожени се скоропостижно и имаше деца.
Моят фертилен прозорец се затвори още докато бях с бившия ми и чаках чудеса.
Вие насърчавате авторката точно към това - да си губи времето.
И намирам за изключително двулично как се омаловажава "губенето на време" на партньора само щото видиш ли бил мъж. Виж, ако обаче вие бяхте страната върху която си бяха правили "експерименти" воят щеше да е до небесата

# 174
  • France
Нещо не си спомняш собственото си либрето. Още когато беше с бившия те питах ходила ли си на специалист, имаш ли диагноза, ти каза не. После с години пишеше за немеца, последно му предложи да правите деца и той ти отвърна, че по-добре било да си вземете котка първо. Не говори за прозорци, като никога не си пробвала, а вече 4 години (минимум) си със сегашния

# 175
Нещо не си спомняш собственото си либрето. Още когато беше с бившия те питах ходила ли си на специалист, имаш ли диагноза, ти каза не. После с години пишеше за немеца, последно му предложи да правите деца и той ти отвърна, че по-добре било да си вземете котка първо. Не говори за прозорци, като никога не си пробвала, а вече 4 години (минимум) си със сегашния

Фил, темата не е за мен и какво съм правила и какво не, не е мястото в темата на авторката.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 23:14 от Arielle

# 176
Не, аз тогава бях бременна и се сещам, че беше казала, че ходила на ЖК и там ѝ казали, че всичко ѝ е наред и няма проблеми със забременяването.

# 177
Не, аз тогава бях бременна и се сещам, че беше казала, че ходила на ЖК и там ѝ казали, че всичко ѝ е наред и няма проблеми със забременяването.

За втори път да добавя, че темата не е за мен защото ще започна да ви докладвам и двете.

# 178
Аз съм също против стоене и една година с мъж, който не знае какво иска, но ако самата жена иска деца след 7 години лошо няма.
Важно е да се разберат още в началото

# 179
  • Beyond the stars
Все пак говорим за ранните 20. Искането на деца в този период е по-скоро изключение, отколкото норма.
Та не знам защо се намесиха фертилни прозорци и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт