Къде да намеря такъв мъж

• 17 097
  • 476
  •   1
Отговори
# 330
То ако току-що завършилите висшисти приключваха на 100 % проектите, та дори и на 50 %, без обучения, грешки и стоене на главата, за какво й е на фирмата да плаща за стажа и опита на някой старши? Анонимният щеше да е уволнен и на негово място щеше да има стажант или двама на ниска заплата, приключващи проектите докрай. То има и такива фирми, на които не им трябва много квалифициран скъп труд, ама мрънкат натрупалите стаж като последват масови уволнения.

# 331
Някъде срещнах, че според мъжете жените се делили на "става" и "не става". Строго погледнато и жените делим така мъжете.

Аз пък бях срещала следното:  че има два типа типа мъже - ужасно прости и просто ужасни. Grinning
И ако го съчетая с горното, то първият тип - не стават.

# 332
.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 16:04 от Анонимен

# 333
  • Обран бостан ;)
Някъде срещнах, че според мъжете жените се делили на "става" и "не става". Строго погледнато и жените делим така мъжете.

Аз пък бях срещала следното:  че има два типа типа мъже - ужасно прости и просто ужасни. Grinning

Ами събирайте се с жени. Според жените, всички жени стават.

Ето и още един съвет към авторката - намерете си приятелка. 21 век сме. Едва ли някой ще впечатли.

# 334

Ето и още един съвет към авторката - намерете си приятелка. 21 век сме. Едва ли някой ще впечатли.

Ооо, аз с моя мъж съм се събрала отдавна и си ми е  супер.  А горното беше майтап - не го приемай лично.
Ако някоя жена има предпочитания към жени, надали ще й нужна твоята благословия. Не е такава темата.

# 335
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Ооо, аз с моя мъж съм се събрала отдавна и си ми е  супер.  А горното беше майтап - не го приемай лично.
Ако някоя жена има предпочитания към жени, надали ще й нужна твоята благословия. Не е такава темата.

Ами кажи поне къде го намери твоя, че да помогнем на авторката да си намери и тя.

# 336

Ами кажи поне къде го намери твоя, че да помогнем на авторката да си намери и тя.

Няма да помогне. Бяхме състуденти. Мисля си, съвсем сериозно, че този период е най-удачен за срещане на партньор- състуденти, компании, купони с приятели...

После, като почне човек работа, често няма подходяща среда и е по-трудно.

Наистина се затруднявам да дам съвет на момичето.

# 337
  • Обран бостан ;)
Ами ето - толкова много университети има в БГ, записва нещо и хоп - мъж. Sunglasses

# 338
Ами ето - толкова много университети има в БГ, записва нещо и хоп - мъж. Sunglasses

Жената вече е завършила, може работата й да не позволява, но по принцип - опция е, да. Особено в специалности, в които учат предимно мъже.

# 339
  • France
Колко объркани представи за женственост и мъжественост...
Тук съм съгласна, но не и учудена. Често срещано е във форума.
Цитат
Женствеността не с слабост или пасивност, а енергия, чувствителност, нежност, разбиране, близост, уют, грижа, емоционална дълбочина.
Защото мъжете въобще не са енергични , чувствителни, нежни, разбиращи, даващи уют, грижовни и с емоционална дълбочина?
Цитат
Мъжественост не е доминиране, а защита и посока, стабилност и опора, спокойствие и отговорност.
Защото жените въобще не защитават, нямат стабилност и не дават опора и спокойствие и не са отговорни?
Цитат
...но когато всеки гледа само себе си и прави "каквото си иска, както го иска, когато го иска" няма никакъв  шанс да намериш любов и да я задържиш. Затова масово всеки е сам или в незадоволителна връзка.
Напротив, можеш да построиш задоволителна връзка само ако знаеш кой си и можеш да си позволиш да го изразиш. Иначе от самото начало се почват едни компромиси, които никога не водят към добро. Поне за себе си знам, че не съм готова на тях. Което не ми пречи да съм много щастлива в сантименталния ми живот Blush

# 340
Това с идеите за запознанства ме присети за следния виц

"- Е? У вас или у нас?
 - Господине, защо решихте, че съм съгласна?
 - Хайде да бъдем честни един с друг - коя друга 35 годишна жена би дошла на изложение на карбуратори?"

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 15:58 от Telesilla

# 341
  • Обран бостан ;)
Това с идеите за запознанства ме присети за следния виц

"- Е? У вас или у нас?
 - Господине, защо решихте, че съм съгласна?
 - Хайде да бъдем честни един с друг - коя друга 35 годишна жена би дошла на изложение на карборатури?"

Това също е идея.
Уебит, мебит, там какво беше, пловдивския панаир и т.н. изложения - отиваш и навсякъде бъка от сериозни предприемачи.

# 342
  • Далечният изток
КарбУратОри...

# 343
  • France
Точно се чудих какво е това, добре че е Аида

# 344
  • Далечният изток
Личи си кой е ходил по изложения... JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт