Как да постъпим с името на детето и внука?

• 6 158
  • 105
  •   1
Отговори
# 30
Другият път като се мисли шеговита тема, трябва да се вмъкнат две-три кукички още, за да генерира повече интерес. Например да не е Ивайло, а Кънчо или нещо политическо модерно - Бойко, Делян... Да има драма със съжителството, със зетя...

Иначе се сещам за едно предаване, където две тъмнозелени бяха в спор, защото едната искала да кръсти чавето Шушана, ама другата родила преди нея и кръстила така нейното. Бяха се хванали за косите. Живият живот дава какви ли не примери, но за мен подобни сценарии да по-характерни за онези среди.

# 31
Една съседка имах, първото дете го кръсти Йоан, второто Йоана, май и третото беше някакво производно. Не познавам родата на бащата, но в нейната нямаше ни Йоан, ни Иван и подобни.

# 32
Тази година и в "Игри на волята" имаше представител на движението "всичките ми деца трябва да са кръстени на мен". Татко Александър с деца Алекс, Александра, Александрина и т.н., че и доста на брой Simple Smile Мегаломанията понякога има странни измерения.

# 33
Имаше един български баскетболист, който беше кръстил синовете си с варианти на Георги - Георги, Георг, Жорж...
А доколкото съм чела, Стефка Костадинова кръсти и двамата си сина, макар и от различни мъже, Николай.
Ако напиша какво ми е, ще ме баннат

# 34
Стефка Костадинова има само един син от първия съпруг Николай.И синът и се казва така и вторият съпруг.

# 35
  • Далечният изток
Стефка Костадинова има един син...

# 36
Накарай й се, ти си майката, редно е да те уважи и послуша.
явно не е ясно, че се шегувам.
Ако не е пързалка, дилемата ми е детинска.
Но по скоро се пързаляме 😉

# 37
В болница преди години се засякох с ромка, която имаше две дъщери с името Красимира. На въпроса на лекарката "Е как така и двете са Красимира", майката отвърна: "Ми то не е забранено", и явно беше права Simple Smile

# 38
Ми да... С един крясък "Красимирооо" всичките ги завръща. Оптимизация, жената си пести усилията.

# 39
Като раждах, в болницата имаше едно момиче, което също раждаше и се учуди колко съм стара, по-стара от майка и. Така, че случаи всякакви. Аз предлагам едното дете да е Ивац, звучи ми по-интересно от Ивайло.

# 40
Иво и Ивайло – с 1 удар 2 заека.

# 41
Накарай й се, ти си майката, редно е да те уважи и послуша.
Потрес.
Защо да я ужави и послуша?
По-добре да я посъветва да смени континента.

# 42
  • Mediterraneo
Една съседка имах, първото дете го кръсти Йоан, второто Йоана, май и третото беше някакво производно. Не познавам родата на бащата, но в нейната нямаше ни Йоан, ни Иван и подобни.

На Деси Банова- Плевнелиева децата са точно Йоан и Йоана.

# 43
Много Ивайловци ще станат. Защо държите толкова на това!? Не може ли да измислите нещо подобно, да ви е мирна главата?

# 44
Оставете дъщеря ви да се радва на името Ивайло за свое дете, а вие изберете друго име. В крайна сметка и вие пак ще си имате Ивайло, но внуче. А и Ивайло дори не е чак толкова хубаво име.Grin

Общи условия

Активация на акаунт