Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 463
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Честита Нова Година. Бъдете живи и здрави и силни да постигате мечтите си.
Моят новогодишен подарък е обилен цикъл с болки. Честно казано наистина ми олекна. Днес съм по-емоционална. Ще ми трябват 2-3 дена и съм сигурна, че ще си оправя настройките.

# 496
ЧНГ, бейбита! Пожелавам ви тази година да е приемаща, даваща и запомнена с хубаво! Да сте хем активни, хем спокойни - другото не зависи от вас Heart

# 497
Честита Нова година, момичета! Нека годината ви е изпълнена със здраве, спокойствие, успехи и сбъднати мечти! 🍀

# 498
Честита нова година момичета ! С пожелания за много здраве, щастие и много бебенца! Коте и на мен ми закъсня до днес , и новата година дойде с лелката 🥲 пожелавам при теб да има все по- ярка черта 😍

# 499
Честита Нова Година, момичета! Най-вече да сме здрави, другото ще се нареди.

Наси, с теб май си вървим заедно... и с ц, и с настроението. Grin

# 500
Честита нова година момичета ! С пожелания за много здраве, щастие и много бебенца! Коте и на мен ми закъсня до днес , и новата година дойде с лелката 🥲 пожелавам при теб да има все по- ярка черта 😍
Много ти благодаря, миличка! Стискам палци следващия път да е твоят ❤️
Аз не смея да се надявам, не смея да го мисля - ще го видим.
М-ангел, изпращам ти виртуална прегръдка. 🙏

# 501
Честита Нова година, момичета!
Честито на момичетата с две чертички!
Включвам се с положителен кръвен тест от 31.12. Днес направих втори и чакам да видя как се движи ЧХГ-то.
Имам 2 аборта и се надявам този път всичко да е наред.
Желая две чертички на всички вас ♥

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 09:52 от Пагане

# 502
Успех, Пагане! Дано всичко да е наред до края този път Two Hearts

# 503
  • На изток от Ада
Успех Пагане!

Мацки нурофен ще забави ли мц ? Пих на 31 и 01 . Чакам мц утре или на 4ти

# 504
Честита Нова година, момичета!
Желая Здраве, благополучие, успехи!
Макар и трудни да са битките които водим ,ще стигнем към победата! ♥️

Празниците наистина ги обичам,ама това с родата и капризна свекърва идва в повече....
Ама човек не може да се промени,като не иска.

# 505
Честита нова година, момичета! Пожелавам на всички да бъде мнпго плодородна!
Пагане тихичко честито! И аз днес пуснах втори да проследя и ЧХГ от от 105 на 31ви Декември, днес е 240. Пожелавам и на теб чудесна стойност. Мисля и на 4ти да пусна още веднъж.

# 506
  • На изток от Ада
Ахаха моята свекърва омекна. Останахме само ние. Другият и син отиде при една жена и почти не се обажда.

# 507
Пагане, тихичко честито ❤️
Аз горя този месец. Направих нов тест сутринта, вече и на идея не се вижда втора чертичка. Чакам да ми дойде явно. Наревах се едно хубаво и се хванах да чистя вкъщи. Може да не е нашият месец, но поне ще е чисто и подредено....

# 508
Koteto, ще се случи! Знам какво е, но просто накрая спрях да го мисля и даже миналия ден си купих тампони, защото си знаех, че пак не е станало, ии положителният тест си беше цяла изненада за мен 🤗

Monita, супер ти е стойността! при мен за 48 часа от 92 е скочило на 295, но пък прогестерона малко е паднал. В понеделник имам записан час и ще видим доктора какво ще каже.

# 509
Пагане, тихичко честито ❤
Аз горя този месец. Направих нов тест сутринта, вече и на идея не се вижда втора чертичка. Чакам да ми дойде явно. Наревах се едно хубаво и се хванах да чистя вкъщи. Може да не е нашият месец, но поне ще е чисто и подредено....
Еххх коте , съжалявам, така имах Надежда за теб 🥲

Общи условия

Активация на акаунт