Аз съм ходещо доказателство за наличие на Бацила Кох..или иначе казано туберкулоза..Баш в лимфните възли в гръден кош,ако помните януари изревах с нечовешки високия suv max и то на рожденния ми ден!
След биопсиране на уж раковите находки се Наложи сблъсък с фтизиатри и последващо елиминиране на клетките с тяхно антибиотично лечение.Още април дадох пълен имунен отговор,ама пих терапията до август.Септември се потвърди,че лимфните възли са “неотличими от останалите”
Та разказвам,това щото от 12м се срещам с фтизиатри-пулмолози и ги разпитвам и подпитвам аджеба верно ли е,че ТБК се бори с ракови клетки и Бяха тъй любезни да ми обяснят,че в миналото умишлено за развявали онкоболните с туберкулоза и така са ги лекували….но НЕ успешно.
Онколог пък казва,че при мен това е нещо,което МОЖЕ да помогне в борбата с рака освен химия,таргет и лъче.
Еххххх като се сетя колко щастливи бяхме всички,че биопсията излезна с резултат за туберкулоза,а не рак.
Ама аз си вярвам,че ТБК се прояви за да ме дозащити от хер2+…
Пък ако не съм права,то тогава нося егати и смотаните гени!Пък за късмета ми да не говоря… то се вижда!