Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 92

• 9 672
  • 215
  •   2
Отговори
# 15
Има много литература по темата и е доказано, че БЦЖ вирусът, както и канабидиолите и тетрахидроканабинолите убиват раковите клетки.

Аз съм ходещо доказателство за наличие на Бацила Кох..или иначе казано туберкулоза..Баш в лимфните възли  в гръден кош,ако помните януари изревах с нечовешки високия suv max  и то на рожденния ми ден!
След биопсиране на уж раковите находки се Наложи сблъсък с фтизиатри и последващо елиминиране на клетките с тяхно антибиотично лечение.Още април дадох пълен имунен отговор,ама пих терапията до август.Септември се потвърди,че лимфните възли са “неотличими от останалите”
Та разказвам,това щото от 12м се срещам с фтизиатри-пулмолози и ги разпитвам и подпитвам аджеба верно ли е,че ТБК се бори с ракови клетки и Бяха тъй любезни да ми обяснят,че в миналото умишлено за развявали онкоболните с туберкулоза и така са ги лекували….но НЕ успешно.
Онколог пък казва,че при мен това е нещо,което МОЖЕ да помогне в борбата с рака освен химия,таргет и лъче.
Еххххх като се сетя колко щастливи бяхме всички,че биопсията излезна с резултат за туберкулоза,а не рак.
Ама аз си вярвам,че ТБК се прояви за да ме дозащити от хер2+…
Пък ако не съм права,то тогава нося егати и смотаните гени!Пък за късмета ми да не говоря… то се вижда!

# 16
  • Варна
justifymylove, прочети първия пост от темата. Не се съгласявайте на операция без биопсия и трябва да питате каква ще е. Трябва да е Кор биопсия, това е много важно. Като излезе хистологията пишете, да ви насочим.Може да ви изпратят на ЯМР преди биопсията, но малко ме съмнява. Ако има момипета от В. Търново да препоръчат хирург.

# 17
Здравейте момичета. На диспансерния преглед в Надежда се оплаках на лекарката, че много забравям, така сякаш не се е случвало събитието, което не мога да си спомня. И попитах дали не е удачно да ми назначат ЯМР на глава. Тя каза, че и тя забравя въпреки, че не е на лекарства. Нямало какво изследване да ми направят, но ми препоръча някакъв професор който работи в клиника в която изследват мозъчната дейност в София, но естествено аз не запомних, нито името на професора нито клиниката😔. Та въпроса ми е чували ли сте вие за някакви подходящи изследвания от които да стане ясно дали не започват някакви дегенеративни процеси в мозъка? Много се притеснявам от деменция или Алцхаймер.

# 18
Моли, за колко време стига една опаковка CBD паста и как я приемаш? Извинявай за въпроса, но детето е с грип и в момента не мога да прочета, a после ще забравя.

# 19
  • Варна
Роси, най вероятно ви е препоръчала акад. Трайков от Александровска. Само там правят такива изследвания. Малко трудно ще се запишете за преглед, но пробвайте при друг лекар от екипа му. Трябва да имате дегенеративни изменения от ЯМР или КТ, за да ви изследват допълнително. Невролог може да ви даде направление. Симптомите не са само да забрявяте, това се случва и при стрес или претоварване на мозъка.

# 20
Opossum, благодаря за новата тема.
Бъдете здрави всички!

# 21
  • Sofia
Опосум, благодаря за новата тема!

Пожелавам на всички Светли празници! Нека дните ви бъдат благословени, обилно здраве за вас мили момичета и за всички около вас. Всяка трудност да остане в миналото и оттук насетне щастие и спокойствие!
На новите момичета пожелавам лечението да върви по план, до пълно излекуване!

# 22
Моли, за колко време стига една опаковка CBD паста и как я приемаш? Извинявай за въпроса, но детето е с грип и в момента не мога да прочета, a после ще забравя.
Белла,
Тази, която аз купувам е пакет от 3 бр. и ми стига за малко повече от 3 месеца 
Създала съм си навик и сутрин рано приемам по около 1 см. Това е около 1/2 оборот на врътката на спринцовката. 
Бързо оздравяване на детето! Леко да изкара грипа !:heart:

# 23
Здравейте прекрасни!

Вместо запис - пожелавам по-малко нови пишещи и много хубави резултати на всички!

При мен мина операцията миналия четвъртък. Оперирах се при д-р Вълкан Иванов. Той оперира най-често през ареолата, но при мен, поради резекционната биопсия и най-вече поради разположението на Пришълеца (от горен ляв квадрант, към мишницата) ме оперира съответно с разрез от биопсията към мишницата. Махнат е и един стражев лимфен възел. Всичко мина нормално, около час и половина - два часа операция, нямам външни шевове. След 2-3 дни махам лепенките. Сега чакам хистологията на лимфния възел и тумора и се моля на добри резултати.

Срещнах се и с лъчетерапевта ми, около средата на януари стартирам лъчетерапията. 20 броя ще е. Та отмятат се нещата едно по едно.

Химията приключи преди почти месец, мина и операцията, но все още съм много чувствителна и емоционална. Ще намалее ли това с времето? Идва ми вповече и имам чувството, че ще е все така..

# 24
Кураж мила!Най-тежкото,вече си го прехвърлила зад гърба си.Търпение,и вярвай! Бавно се случва връщането към нормалността ,но се случва...и удовлетвореността,и преоритетите са по-силни,и по-ясни .Радостта от живота е завладяваща ..Виждам го в моето момиче,щастлива съм .Знам,че и ти съвсем скоро ще намериш  своя баланс,ще се радваш на всяка нова възможност ,ще се гордееш със себе си,за радост и на всички,които те обичат!

# 25
Момичета, колко антураж взимате на прегледи? Майка ми и мъжът ми искат да са навсякъде,да слушат какво престой. Което не е лошо,аз зациклям по някое време и е добре още някой да чуе какво ми се говори.

# 26
  • България,Пещера
Аз навсякъде ходя с дъщеря ми,тя е на 28 год. И прави запис с телефона при всеки лекар. Така сме сигурни,че нищо не изпускаме.

# 27
Неда2, благодаря ти за милите думи!  Дано е така 🌸

Момичета, колко антураж взимате на прегледи? Майка ми и мъжът ми искат да са навсякъде,да слушат какво престой. Което не е лошо,аз зациклям по някое време и е добре още някой да чуе какво ми се говори.

Сама ходя навсякъде. Прегледи, химиотерапия, дори на операцията си отидох сама (беше във Варна, аз съм от София). И не е защото така искам, а защото няма с кой.

# 28
Iren, като мине активното лечение лека-полека се успокоява човек, че поне каквото е трябвало е направено. Най-тежкото е минало. Лъчетерапията и възстановяването от операцията са бели кахъри в сравнение с химията.
Agpe, аз рядко вземах изобщо роднина с мен - карах ги отвън да чакат, ако настояват. Иначе пишех на лист хартия, защото, да, хем слушаш, хем не чуваш какво се говори. След това четях от листа и тогава схващах казаното.

# 29
Здравейте момичета. На диспансерния преглед в Надежда се оплаках на лекарката, че много забравям, така сякаш не се е случвало събитието, което не мога да си спомня. И попитах дали не е удачно да ми назначат ЯМР на глава. Тя каза, че и тя забравя въпреки, че не е на лекарства. Нямало какво изследване да ми направят, но ми препоръча някакъв професор който работи в клиника в която изследват мозъчната дейност в София, но естествено аз не запомних, нито името на професора нито клиниката😔. Та въпроса ми е чували ли сте вие за някакви подходящи изследвания от които да стане ясно дали не започват някакви дегенеративни процеси в мозъка? Много се притеснявам от деменция или Алцхаймер.
Майка ми е психолог и преди години кара специални курсове за диагностициране на Алцхаймер и деменция, но тя е в Стара Загора.
За София - Александровска болница, Клиника по нервни болести, Отделение А - Катя Стоянова - тя е също дипломиран психолог с такава специализация. Първо те правят изследването и ако преценят, те насочват към лекар и допълнтелни изследвания. Мога да ти пратя служебен телефон.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 12:50 от HristinaI

Общи условия

Активация на акаунт