За социалните мрежи и ... блокът

• 4 031
  • 90
  •   1
Отговори
# 15
Ами аз не съм съгласна с някои от мненията. Лично аз съм блокирала доста хора, с които не желая да поддържам контакт, нито желая да ми следят публикациите и да ме “наблюдават”. Не намирам нищо детинско или дребнаво в това, просто някои хора нямат място в социалните ми мрежи.

# 16
Нищо лошо няма в блокирането. Какви ли не са се опитвали да ми пишат чак полови органи са си пращали. Ами блокирам разбира се.

# 17
Преди време ползвах постоянно Фейсбук, вече не. На мен ми пишеха много мъже, които после блокирах. Имаше и доста други хора (и мъже и жени), които блокирах, и не е било свързано със свалка. Щом се е стигнало до блокиране, явно е било необходимо.

# 18
след разразил се спор и разочарование от моя страна, при което казах, че не искам да поддържаме повече контакт. Казахме си чао.. и после блок Simple Smile)))
Ако беше блок след спор и караница щях да кажа, че утре те е разблокирал, защото блокирането е малко по-силният вариант на "изтрих и чата и контакта от яд".

Но е друг случаят, настъпила си му егото като си го разкарала първа. Той как да ти го върне гризейки нокът, какво му остава като израз на "и аз повече няма да играя с теб". На някои мъже най им светва колко не щат една жена,  след като тя им каже чао.
Той ми писа преди това едно съобщение колко съм гадна и че ме блокира навсякъде.
После ми изпрати и имейл, като ми каза че никога няма да си намеря мъж.
И този мейл е писан с изгризани нокти, сигурно редовно проверява и преживява активността ти в социалките.

# 19
За мен е глупост да блокираш някой, с който си контактувал, освен, ако не  ти пише до безкрай и това прераства в тормоз.
Има безброй начини да покажеш игнор и нежелание за контакт .
За мен блокажа, не е от тях.

# 20
Това го правят тези, които друго не могат да измислят. Един вид те наказват, чрез игнориране.
И аз така тълкувам случая, може би защото имам такъв опит. Опит за наказание. След това ме разблокира, в последващ разговор когато пак не му хареса мнението ми отново ме блокира, а след време пак ме разблокира. Първият блок ми загорча, вторият ме разсмя и всъщност ми избистри картинката.

# 21
Ако някой ме блокира му уважавам решението.
Обаче ако ме разблокира и почне да пише пак, ще му се подигравам 😁
Иначе не съм сигурна, ако някой те блокира във фейсбук, и ти си общ приятел, ще вижда ли активност от теб или нещо такова?
Примерно аз съм приятелка със сестрите на въпросния бивш и си коментираме взаимно постове, та може би не е искал просто да ме вижда никога

# 22
  • По света и у нас
Предимно жените блокират мъжете, защото мъжете са по-досадни и цъффат ни в клин ни в ръкав, обиждат с глупостите си и така.

Аз не блокирам често, но миналата седмица се наложи да блокирам един господин който отдавна съм го ънфренднала, но някак си той има достъп да ми пише и се включва с гупостите си. Гледах го гледах го уж от куртоазия, че сме малка общност клюкарска, но накрая вече му ударих един блокаж.

# 23
  • София
Нищо лошо няма в блокирането. Какви ли не са се опитвали да ми пишат чак полови органи са си пращали. Ами блокирам разбира се.

Аз тия ги питам първо от какво са болни, че изглежда така. Действа безотказно.

# 24

Аз тия ги питам първо от какво са болни, че изглежда така. Действа безотказно.

А не ги блокирам, един го питах толкова ли е отчаян, че си търси секс в месинджър Grinning
Човека не ми писа повече

Единствено блокирах един дето пишеше по нощите, а аз не си изключвам звука

# 25
Блокирала съм една моя колежка, която правеше интриги на работа зад гърба ми. Даже не ми беше в листата с приятели, просто я видях в препоръчани и я блокирах, защото не знаех за какво може да се хване от профила ми и да ни създава още интриги. Не знам защо толкова много иска да ме уволнят.

ЗЛОДЕИДА, защо не им отговаряш със снимки на мъжки полови органи от нета и да пишеш нещо от сорта на 'Ше си ги мерим ли?" 😂

# 26
Блокирала съм една моя колежка, която правеше интриги на работа зад гърба ми. Даже не ми беше в листата с приятели, просто я видях в препоръчани и я блокирах, защото не знаех за какво може да се хване от профила ми и да ни създава още интриги. Не знам защо толкова много иска да ме уволнят.

ЗЛОДЕИДА, защо не им отговаряш със снимки на мъжки полови органи от нета и да пишеш нещо от сорта на 'Ше си ги мерим ли?" 😂

Хахаха супер идея

# 27
  • Далечният изток
Само веднъж съм блокирала. Мъж, който стана много агресивен. Първо блокирах, но в следващия момент размислих и изтрих всички възможни контакти, даже и съответното приложение деинсталирах.
Въобще не е детинско. Понякога нямаш друг избор.

# 28
Аз не разбирам дилемата тук. ТИ си му казала, че не искаш повече контакт с него, той е уважил желанието ти и те е блокирал за да избегне всякакъв бъдещ контакт с теб. Точно както ти си поискала! И сега пускаш тема - ама, що така стана!
Ми така! Защото някои хора не позволяват никой да ги прави на луди. Искала си да се правиш на интересна и да си поиграеш с него, но не ти се е получило. Друг път си мери приказките като не искаш да те блокират.

# 29
Babri, спирането на контакт не минава задължително през блокиране. Не се търсите повече, просто е. Блокирането е крайна мярка и ако няма истинска необходимост, си е точно наказание, реакция на засегнато его, демонстрация.

Общи условия

Активация на акаунт