В мъжа ми сме заедно от 13г, имаме брак и дъщеря на 12г.
В началото живеехме в неговия апартамент, преди да се роди детето. После се преместихме в моя при баща ми и така е до сега. В периода от тези 13г, загубихме всичките си родители, включително и неговата сестра. В последствие се наложи да продадем неговия единствено жилище.
Винаги е обичал да си пие бира, но последните години стана кошмарно. Той живее а моя апартамент по наследство, и ако се разделим той реално няма къде да отиде. И това ме е спирало години да не се разделим. Последните месеци, стана нетърпимо, не си говори, не се поглеждаме. Детето вижда и разбира всичко. Тя е на мнение, че е по добре да се разделим, но по дяволите той няма къде да отиде, а заплатата му не е много висока за да си позволи да е под наем. Проблемите и скандалите идват единствено заради алкохола, който консумира от обяд( когато не е на работа). Компанията му е е същата като него. Преди време му казах, че ще си загуби семейството, ако не сте с алкохола. Но нищо.. продължава и то още по често. Дайте мнение или съвет!?